כתב נושא: !!!  (נקרא 13514 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Airwave Gliders

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא
בעניין: קורסי קייץ
« Reply #20 ב- : April 19, 2010, 06:46:56 pm »
חברים

הייתי במקום, הדרכתי והעליתי 5 חניכים שלי בטיסת גובה ראשונה, באותו היום ובאותם תנאים (רגועים יותר מעט כי התחלתי מוקדם, בדיוק מהסיבה הזו אני מתחיל מוקדם).
מי שטוען שפעלתי לא נכון, בגלל מדי רוח או כל סיבה אחרת, לא יודע מה הוא שח.

אני משוכנע בשני דברים הקשורים בהודעה בראש העמוד שהכניס מי שאחראי לתאונה הקטלנית (אני בוחר את מילותי בקפידה).
1. ההודעה הזו נועדה לחלוב את התגובות של הקוראים בדרך של פרובוקציה. מי שלא רואה בהודעה הזו פרובוקציה, לוקה בהבנת הניקרא. כולם מכירים את ארנון ואת ההתנהלות שלו בפורום במשך החדשים האחרונים. בהינתן העובדה הזו, ובנוסף הסיגנון של ההודעה שהוא כל כך מקומם, לא נותר ספק.

2. אין כאן דיון מהותי. אף אחד לא מדבר על התאונה עצמה. מלבד עמית קדמי. עמית מביא מבט מאוזן של הרקע לתאונה. אי אפשר להישאר פוליטקלי קורקט לנוכח הרוג בתאונה בארץ. אי אפשר לדבר על פרנסה, ועל סחבקיות, ועל הסיגנון של התגובות כאן. יש כאן אירוע בעל משמעות והשלכות לשנים הבאות.

הרקע לתאונה. התנאים המקדימים, הנסיבות הסובקייטיביות הקשורות במדריך, בהתנהלות שלו, ברמת הציוד, בהכנה על הקרקע. הכנה על הקרקע! כל אלו הם גורמים שהיו כתובים לכולם, לכולם ! על הקיר והאירוע הזה היה צפוי.

אלה שתי הנקודות הקשורות בתגובות הנכתבות כאן.

לפני שאני מקבל כאן את כל התגובות הצפויות מהאנשים הכל כך צפויים, אני רוצה להקדים ולענות בזמני עליהם.
א. נכון אני מתפרנס ובעצמי מדריך ומנהל בית ספר ולכן, לדעתכם לא ראוי להגיב ? אם לא אני אז מי ? אלופי המקלדת בבית ?
ב. נכון היו לי מספר אירועים בשבועות האחרונים של כמעטים לא קלים והם נגמרו בטוב, הכיצד ? אני משקיע בציוד, בהכנה ובתנאים מקדימים מינימאליים לפני שאני מעלה חניך לטיסת גובה ראשונה. (5 חניכים בטיסת גובה ראשונה באותו היום - אלי, אור, שקד, סהר, גרג ונתנאל שלא טס בגובה מהקיץ שעבר).
ג. אי אפשר לפסול את ספר העזר המבצעי, בכך שלא מודדים רוח, אז ספר העזר המבצעי לא שווה, כי לא פועלים לפיו, בגלל שלא מודדים רוח. סליחה! כמה פעמים יעידו חניכים של סיתוונית ובוגרים לא מעטים על ההוראה שהרמתי בקולי קולות בעמדה במבוא חמה, סססוווףףף הההייייוווםםםם ! כאשר ארנון המשיך להוציא אחר כך חניכים ב- 35 קמ"ש משבים בהנפות קידמיות!!
ד. מי זוכר את הנסיון של ארנון להוציא נכה 100% קטוע רגל, קרלוס (חיים אוסין) במבוא חמה ב- 35 קמ"ש רוח בהנפה קידמית, עם 3 עוגנים. 3 עוגנים כולל ארנון ומנסים להוציא איש תמים בהנפה קידמית, חוטפים משב של 45 בהנפה, ארנון נופל על הפנים והבטן ונגרר ! ביחד עם שתי העוגנים האחרים וחיים האומלל, חיים האומלל..
ה. זה לא סגירת חשבונות עם ארנון. בקרוב אפרסם סרט שצילמתי בעמדה בדקות של התאונה, בציפיה לחדשות משדה הנחיתה וכאשר נכנסה ההודעה בקשר ש"רופא קבע את מותו". אני נגשתי להציע איזה שהיא עזרה לארנון, ביקשתי ממאליק מייד לאחר מיככן לנסות לתמוך בו. בשיא תמימותי, חשבתי שהוא זקוק לתמיכה, אבל הציניות שלו הגיעה לשיאה, בדיוק ברגע הזה והיה נראה, ואתם תראו, שכאילו זה בכלל לא הזיז לו - וזה היה דקה אחרי שהוא שמע שחניך שלו ששכב למטה - נהרג לו ! מישהו מתפלא על הסיגנון של ההודעה שיצאה כאן ממנו? שבוע ומחצה אחרי ?
ו. עשרה מועמדים לקורס שהיו לי בקנה לקראת פתיחת קורס.. ביטלו מייד! באותו יום. 10 חניכים שעלה לי אלפים של שקלים  בפירסומים, ובהוצאות ובזמן עבודה טלפונית ופגישות ועוד ועוד מאמץ, הלכו הביתה! ווטו טוטאלי מהמשפחות. מישהו יכול להאשים אותם, או לבוא אליהם בטענות. אני משלם על האירוע הזה במזומן! עשרות אלפי שקלים מזומן! ואומר גם את זאת, הלוואי וזה היה מחזיר את אמיר בלץ לחיים. לא הייתי פוצה פה.

שורה תחתונה. אין בהודעה הזו של ארנון, שום חדש. הציניות חוגגת כאן. הרצון לעורר פרובוקציה. ומי שמשלם זה אנחנו.

מה אני מציע?
יש לנו מצב עם מספר משתנים ומספר קבועים. מתימטיקה פשוטה.
קבוע מספר אחד - רת"א לא מעוניינים להיכנס למיטת החולי הזו, שנקראת מצנחי רחיפה, והם יעשו הכל כדי להתחמק מלקחת חסות ואחריות עלינו.

קבוע מספר שניים - הספורט מטבעו, הינו ספורט אתגרי, ומשום כך עלול להיות מסוכן. (אני בוחר את מילותיי בקפידה).

קבוע מספר שלש - יש כאן קהילה מאוחדת באהבה שלה לעיסוק ברחיפה אך מפולגת, בלשון המעטה, בינה לבין עצמה. זה האחרון אמנם ליכאורה עשוי להשתנות, אך במצב הדברים הנוכחי ולפי העבר הקרוב והרחוק, זה קבוע!

----------

משתנה מספר אחד - מעמד הספורט בארץ והמעמד שלנו כחפשיים לעסוק בו ! זה עשוי להשתנות. שבריר שניה של טעות ומפגש בין מרחף לכלי טיס באוויר וסוגרים אותנו ! Complete shut down ואז נראה כמה המלחמות כאן יועילו.
דרך אגב, זו תהיה עילה פנטאסטית של הרשויות לקבל לגיטימציה להוריד אותנו. חיל האוויר לא סובל אותנו, התנועה האווירית ורת"א לא סובלים את נוכחותינו, חברות הביטוח לא סובלות אותנו, בקיצור, השמיים כל כך צפופים שיישמחו, יישמחו מאוד, להיפטר מאיתנו אחת ולתמיד.

משתנה מספר שניים - רמת הבטיחות בעיסוק בספורט. רמת הבטיחות בהדרכה ואצל מרחפים בשוטף.

משתנה מספר שלש - מעמד הענף בארץ. הדימוי אצל הציבור. (אני בוחר את מילותי בקפידה, אני מייחס לזה חשיבות ממדרגה ראשונה).

-------------------------

כעת, לדעתי, מה ניתן לעשות?
בהינתן הקבועים והמשתנים שמניתי, על פי תפיסת עולמי, אנו חייבים לקחת את היוזמה לידינו. עכשיו! מייד!
אנו כקהילה, וכבעלי אינטרס משותף, צריכים ליזום את הפתרונות בידינו, בעצמנו. לקחת פעולה. להציב עובדות קיימות שקשה יהיה לרשויות לא להתחשב בנו.

כדי שזה יתאפשר, עלינו להתעלות מעל ומעבר למשקעים שמפלגים אותנו ולחבור ביחד, למרות כל הקושי האישי, ולקיים "כנסת קטנה" על בסיס קבוע. וועדה נבחרת או ממונה בת 12 חברים שתקום ותפעל על בסיס דיונים קבועים בזמנים קבועים ללא הפסק.
אין לוועדה הזו שום מחוייבות, ולא כל אחריות, ניתן לעגן את זה משפטית. לקום ולפעול.

אני מאמין, ויודע, שיש ביננו לא מעט חומר אנושי מהמעולים שהחברה הישראלית יכולה להתפאר בו, שרוצים שאוהבים ושאיכפת להם, שיהיו מוכנים לתרום כדי ליישר את הענף עליו אנו יושבים.

בגבהים
שימי

מנותק nitai

• משחק בארגז החול
  • *
  • "לא משנה מה אתה אומר אתה גם ככה צודק."
    • דוא
« Reply #21 ב- : April 19, 2010, 07:34:37 pm »
אני לעולם לא חשבתי שזאת תהיה ההודעה הראשונה שאני ארשום ברוח הקודש, בהתחשב בעובדה שאני כבר בתחום הזה כבר קרוב לשנתיים, זה כבר זמן רב שאני מתבונן ועוקב בנעשה כאן בפורום מבלי לחוש בצורך לתת את דעתי על עניינים כאלו ואחרים שעולים כאן יום יום. עד עכשיו.
אני מאמין שרוב הדברים שעולים כאן הם בעיקר תחושות אמיתיות וכנות של אנשים שרוצים להוציא את מה שעל ליבם, אך לעיתים ישנן תגובות וגם תופעות שיווקיות ואינטרסנטיות שמונעות מהמקומות הכיי לא נכונים שייש.
דבר שבאמת מנע ממני להרגיש בנוח טוטאלי עם כלל הפורום הזה ועם מה שהוא מיצג, מלבד באמת להתעניין בהאם יש סירטוני רחיפה או תמונות חדשות אפשר לומר שבזה היה מסתכם הכול.

אך דבר אחד חשוב לי לומר ואם רק על מנת להוציא את זה החוצה, כי המחשבה הזו עברה לי הרבה בראש בעבר.
מה אני הייתי יכול לעשות בשביל למנוע מקרה שכזה לקרות ? האם אני הייתי בכלל יכול לעשות משהו? ואם כן , מה הוא ?
זה זמן רב שאני אומר לעצמי ולחברי הקרובים שבמקצוע (ביניהם גם אבא שלי שאותו אני צירפתי בשמחתי לתחביב שאני כל כך אוהב) שיום יבוא ויקרה אסון לחניכים של ארנון , לא פעם ולא פעמים ראיתי כיצד הם נדחפים מהצוק כאשר הם בקושי יודעים איך ליצב את החופה מעל הראש, או בכלל להניף אותה מלכתחילה, דבר שהיה נר לרגלנו בתור חניכים צעירים( אני לא בא לעשות כאן פרסומת שיווקית לאף בית ספר למרות שמי שמכיר אותי יודע על מי אני מדבר) דברים שראיתי אתו עושה גרמו לי לעיתים לעזוב הכול ולרוץ לכיוונם כי הייתי בטוח שעוד שניה והם מתרסקים על צלע ההר בניסיון הנואש שלו להוציא חניכים לאוויר.

אז מה באמת הייתי יכול לעשות ?, מה אתם! הייתם יכולים לעשות ? אתם , מוותיקי ומיסדי הענף הזה בארץ , אתם שהתחביב  הזה הוא כל כך יותר מיזה.
האם אין קו אדום שאומר , עד כאן!?
כנראה שאין. במקום שבו הביחד כול כך חשוב , אדם לאדם זאב פה. וזה מה שעצוב.

אז מה באמת יגידו עזובי הקיר?

ניתאי זגורי.

מנותק יוגב ברנדט

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • תענוג בפיתה
    • דוא
« Reply #22 ב- : April 19, 2010, 07:39:32 pm »
שימי,

כל הכבוד על התרומה לענף וליוזמה שהצעת.

אבל רק שאלה אחת לי אלייך...

מה שלום הבחור שבזמן הדרכתך בקורס רכס התרסק לי לתוך האוטו?

ולמה הביטוח שעשית שווה כקליפת השום (והוא פושט רגל), כי ניסית לחסוך כמה אלפי שקלים בשנה או כי לטענתך אני בכלל צריך לתבוע אותו..ולך אין צד בדבר.

ולמה אני בכלל מעלה את זה פה?

לא כי אני מחפש אוייבים, לא כי יש לי משהו נגדך, ההיפך...אני מעריך חלק גדול ממה שאתה עושה.

אלא כדי להראות לך...שגם אתה רחוק מלהיות צדיק בסדום.

אז דיי לצביעות !!

אני הפסקתי לשמור בבטן...אמא שלי אמרה שזה לא בריא.

מנותק אורי שמיר

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #23 ב- : April 19, 2010, 07:50:01 pm »
כשהרוח הרעה הנושבת פה תירגע,  אני מקווה שיעלו פה רעיונות של איך לצאת מהמצב!
החיטוט  בפצעים לא עוזר לאף אחד מאיתנו - זה נראה רע מאד!
אולי אם תפסיקו לחשוב שאתם צודקים כל הזמן  יצאו לכם דברים חכמים יותר שיעזרו לכולם ופחות מרושעים.

אורי שמיר

מנותק רולי

• הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
« Reply #24 ב- : April 19, 2010, 07:54:48 pm »
יוגי,עמית, צחי. אביב... אני כול כולי איתכם... זה הרגע שהשפה חסרה לי.. יש לי אותכם להתבטות. ונקודה שלא העלתם.... אם התנאים  יכולים להשתנות (ב40דקות טיסה שגם נשמע מטורף לטיסה ראשונה)...למה לעזאזל לא ללוות חניך בטיסה גובה ראשונה עד שהוא נוחת!!!  
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #25 ב- : April 19, 2010, 10:12:46 pm »
זה כבר זמן רב שאני מתבונן ועוקב בנעשה כאן בפורום מבלי לחוש בצורך לתת את דעתי על עניינים כאלו ואחרים שעולים כאן יום יום. עד עכשיו.

מוזר שרק היום ב 03:35 PM נרשמת לפורום בכלל.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק shaison

• הגעתי לאוסטרליה
« Reply #26 ב- : April 19, 2010, 10:57:02 pm »
מכניס ראש למיטה חולה אמרתי?

עמית, אביב
אין בכוונתי להצדיק את מעשיו של ארנון (כשהייתי בוועדת טייס ראשי ניסנו לטפל בו אבל מנהל התעופה לא נתן לנו, יוסי שטייף היה טייס ראשי)  בסה"כ ניסיתי לאזן קצת את הדברים .

אני מקווה שבוצע תחקיר אבל וועדת חקירה בדרך כלל לוקחת חודשים או שנים!

אחרי מה שנכתב פה על התנאים ע"י צחי  אין לי ספק שכול בי"ס שלימד שם בתנאים האלו חניכים מתחילים ואולי אפילו מתקדמים הוא פושע! (אני בוחר את מילותי בקפידה).

שימי אין לי מה להשיב לכול הניסוח המפולפל הזה  השורה מעל מסכמת את דעתי, אתה מנסה להרוויח מהמצב במקום להודות שטעית ואלת המזל הייתה איתך.  (כנראה לא מעט פעמים בשבועות האחרונים ע"פ דבריך).

שימי נראה לך הגיוני להוציא חניכים בהפרשי משבים כאלו? מה כתוב בספר עזר שלך?
אתה  מתחקר שופט ותליין למרות שעבדת שם באותם תנאים.

ואחרוו חביב נראה לך שארנון  ריסק את האיש בשביל לפגוע לך בפרנסה......... כמה נמוך עוד אפשר לרדת?

הערה על נושא המנחית...
ע"פ החוק פה מותר לחניך לנחות פה ללא מדריך בשדה נחיתה רק לאחר שהמדריך החליט שרמת הטיסה והנחיתה שלו טובות מספיק.

לא מעט פעמים אני נותן לחניכים אחרי 30 טיסות לנחות לבד למרות שעדיין יש מדריך עם מכשיר קשר בשדה נחיתה.
(קורס לרישיון גובה הוא מינמום 40 טיסות)

שי

« עריכה אחרונה: April 19, 2010, 11:05:39 pm על ידי shaison »

מנותק liav

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #27 ב- : April 20, 2010, 12:37:47 am »
חבר'ה

יש קונפליקט בין המצוי לרצוי.

עם בתי הספר יש בלגן, בלי בתי הספר אין עתיד! (טייסים חדשים לא יצטרפו)

בגימטריה זה כסף וגם כאן.(מדריך בשדה הנחיתה וציוד תקני עולים יותר)

אני מסכים שתורתו אומנותו וארנון מתפרנס מזה אך מן הראוי לא "לנחות על דמו של בלץ ז"ל"

כבר שבוע אני ממתין לשמוע את גרסתו של "המשלח הזונח"

מסכים עם כל מילה של אביב ההרגשה שלי לא שונה בכל מה שקשור לאיש.

בגלבוע 12/2008 הייתי במצב דומה רק שלי היה שם עץ שנתלתי עליו וזו הסיבה שאני כותב לכם עכשיו.

מצחיק, אני זוכר שבין הראשונים שהגיעו אליי היה צחי רייל הנ"ל הציע לעזוב את החופה על העץ ולחזור למחרת עם מסור.

אך אני מרוב הערכה לעץ, שרגע לפני כן מנע את מותי, טיפסתי לצמרתו והורדתי את החופה ומאז לימים זכיתי לכינוי "ציפופו"

« עריכה אחרונה: April 20, 2010, 12:40:23 am על ידי liav »

מנותק גיא ה-א

• הגעתי לאוסטרליה
« Reply #28 ב- : April 20, 2010, 10:09:03 am »
צי'פופו
היום בבית הספר החניכים טסים מתחילת הקורס על ציוד שלהם שהם קנו ....מ.... ואיך..אני לא יודע.
אני את שלי קניתי בהמלצת המדריך שלי רק לאחר 10 טיסות הגובה.

אז בעיית הכסף נפתרה כאשר בתי הספר היום דורשים ממי שרוצה ללמוד לטוס להביא איתו ציוד- דרך אגב אם בזמני זו גם היתה הדרישה אין לי ספק שלא הייתי מתחיל בכלל.

איך בן אדם שלא טס מעולם יודע איזו מצנח לקנות? רתמה? איזה גודל? איזה חופה? ואולה מה שגם הפריע לי- איך אפשר לדרוש  לקנות ציוד  ב באלפי שקלים אם עוד לא עשית כמה טיסות לבדוק אם הספורט הזה מתאים לך בכלל??
אני קיבלתי  ציוד בית ספר בעבר -והוא היה גרוע!! אבל טס.

בעבר שאני למדתי היה מנחית בכל יום קורס הן בגלבוע והן במבוא חמה.
היה תדרוך בשדה הנחיתה, בנית אוהל, השארת מפתחות רכבים , הכרת המדריך המנחית, תדרוך למעלה ויציאה ליעף ראשון שהמוציא בקשר עם החניך עד שהוא עובר למנחית שאומר כל הדרך מה לעשות, גם שנכנסים לבועות  ולמצבים שלמרחף חדש יהיו מבהילים בדרך לנחיתה.

מנחית מוסמך זה כבר פחות עניין כספיי אם שני המדריכים כבר נמצאים באתר למה לא להשאיר אחד למטה???
חייבים לחזור לשיטות הישנות- מדריך בשדה הנחיתה.

ובנוסף  להצעה של צחי לחניכים- לדרוש שיהיה מדריך מנחית בשדה הנחיתה- שיגיד להם מה לעשות ואיך לנחות או שלא יטוסו
זכותם של החניכים לקבל את 100 תשומת הלב בטיסתם הראשונה והעשירית- בתמורה לכסף הרב שהם שלמו.

חג שמח
ליאבוש נעלמת לי

« עריכה אחרונה: April 20, 2010, 10:11:51 am על ידי גיא »
And once you have tasted flight, you will always walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been, and there you will always long to return.
" (דה
וינצ'י)

מנותק avivh

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #29 ב- : April 20, 2010, 10:19:04 am »
ליאב עמית צחי יוגי אורי ועוד רבים וטובים אחרים  (אנא "מילקים"  טדי  יורם  יניב יעל  ועוד  אנא הגיבו ...גם עם אתם לא מסכימים  )

1. נסלק את הרעים מקרבינו
2. נאמץ את הצעתו של יוגי נצביע ליצירת פורום הגיוני של כללים נכונים ונציגים "מכובדים" עם עבר והווה טוב

עצם העובדה "שפורום שפוי הוגן וישר "  של מרחפים בהצבעת רוב מאמץ כללים " הגיונים כמו  מדריך מנוחת למטה  ובכלל את כללי הבד"כ  של האגודה שמשקפים את הכללים של מרבית האירגוני מצנחי הרחיפה בעולם הנאור - יש לכך ערך רב ועצום  גם בדעת הקהל וגם בבתי המשפט.

לא לחינם חגגו רעי הלב והנפש בשלוש שנים האחרונות תוך כדי שיתוק ומניעת ביקורת .

אמירה ברורה כפי שיוגי ואחרים הציעו יכריח את רעי הלב והנפש באשר הם לאמץ את הכללים ההגיונים אללו או להעלם .להעלם  ע"י דעת הקהל שמגינה על גוזלה (עד כו הפקרנו אותם לידי הנוכל הרשע והמשוגע) . גם בתי המשפט בארץ ובעולם הנאור אשר נוהגים על פי הכלל של "המקובל וההגיוני " התחשבו מאוד בדעתינו . כאשר ארנון, שימי ודומהם הם "המקובלים"  אז אלו הם פנינו ... ואלו הם התוצאות ...

לדעתם של חברי הפורום השפוים יש כוח ונוכחות רבה להשפיע ללא גינוני כוח כבוד והקרה (במכוון החלפתי  את הכסף ב 3 ה "כ" בהקרה)

פורום שנשלט ע"י אנשים מכובדים כפי ש.. שימי אמר יש השפע גדולה רק שהמכובדים בהחלט לא כוללים פושעים נוכלים רעי לב ורעי נפש שמשפיעים עלינו כמרחפים כיום .

החיים בלעדהם היו טובים הרבה יותר . לא צריך אותם בתוכנו.

חיזוק הרע בטענה כי אין אחרים היא טעות  קשה שלנו

יש והיו עוד היו  מדרכים טובי ידע  לב ונפש  למלא את החסר - רק פנו להם מקום. פנו מקום למדריכים הישנים שברחו מחברה הנוכחית של המדריכים .. ופנו מקום למדריכים חדשים שהגיעו מחו"ל עם הרבה ניסיון, טובי לב ונפש .  צריך לסלק  את רעי הלב והנפש מתוכינו ולפנות את הקרקע לטובים. 

"צביקי"  היה שנים מדריך טוב החוף המערבי של קליפורניה. לארץ חזר לאחרשנים בחו"ל עוד מדריך מנוסה וטוב לב מארגנטינה . הם בורחים מלהדריך בגלל רעי הלב.

בכוחינו לעשות זאות

ליאב עמית צחי יוגי אורי ועוד רבים וטובים אחרים  (אנא "מילקים"  טדי  יורם  יניב יעל  ועוד  אנא הגיבו ... גם עם אתם לא מסכימים  )

1. נסלק את הרעים מקרבינו
2. נאמץ את הצעתו של יוגי נצביע ליצירת פורום הגיוני של כללים נכונים ונציגים "מכובדים" עם עבר והווה טוב

הספורט הזה לא שייך למשוגעים בעולם וכן צריך להיות גם בארץ.

מדריכי בבוסטון היה בוגר MIT  ישר מקסים וחכם .רק השבוע קיבלתי ד"ש חם דרך ישראלי חבר בפורום ממנהל הקלוב בצפון ניו-יורק שבו טסתי . כך צריך ויכול להיות גם כאן זה בידינו.

אביב

מנותק גיל

• הכינוי שלי בלאק אנד דקר
בעניין: קורסי קייץ - משהוא מעשי ולא ניגוח
« Reply #30 ב- : April 20, 2010, 10:23:54 am »
המלצה לעתיד לבי"ס והמדריכים בארץ לתחום הרחיפה:

בקורס טייס בח"א ובאזרחות  טסים על דו מושבי כאשר המדריך עוקב מקרוב ויכול להתערב במעשיו של החניך.

ממליץ לאמץ זאת גם כאן, בשביל זה יש מצנחי טאנדם, יציאות לרכס וגובה בטיסות ראשונות רק יחדיו.

מבין שיש פה בעיית עלות, במקום להוציא כמות גדולה של אנשים בבת אחת, יש פה חניכה אישית אחד על אחד.

עם העלאת מחיר של השיעורים תעלה את רמת הבטיחות = שווה חיים ופציעות.

חג עצמאות שמח.

מנותק אדרי

• הגעתי לאוסטרליה
  • נשיא "החרב המעופפת"
    • http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233
    • דוא
« Reply #31 ב- : April 20, 2010, 10:29:46 am »
חג שמח
"החרב המעופפת" החליטה לא לעסוק באירוע התאונה עד סיום החקירה של חוקר הראשי של משרד התחבורה
לכן כל הפניות של חברים למה אנו לא מגיבים בפורום לא יעזרו כך החלטנו.
ביום שאחרי פרסום הדוח הסופי תשמעו את דעתנו מבטיח .

מה ניתן לעשות במיידי :
תתעדו במצלמות ,בניידים כל ארוע בטיחותי ,עם פוטנצאל ,חריגות מנהלים (של האגודה) בקיצור הכול.
חבר שמדבר וצועק בעמדות ,אחר שזורק זבל ,זה שטס עם ציוד לא מתאים וכו'
תפרסמו ברוח הקודש ,באינטרנט .
תכתבו מה אתם ואחרים חושבים על הנושא
אין חניך ,מרחף שלא נכנס לרוח הקודש לפחות 3 פעמים ביום
כך נראה את הפרצוף האמיתי
בקיצור תתעדו הכול,תכתבו וחשיפה תביא לשינוי
אדרי

« עריכה אחרונה: April 20, 2010, 10:43:39 am על ידי אדרי »
טוס גוזל חתוך את השמיים רק אל תשכח יש נשר בשמיים
http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhum
http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233

מנותק shaison

• הגעתי לאוסטרליה
« Reply #32 ב- : April 20, 2010, 10:38:47 am »
אדרי לאחר אוסף הסרטים האחרון שלך:

אני מבקש מכול מי שרואה את אדרי בעמדה שיקרע אותו.

הוא לא תקין לטיסה למרות שחופתו כן אבל לא מגיע לה עונש שכזה.

ועכשיו ברצינות:

אדרי מסכים עם רוב דבריך חוץ מדבר אחד.
ברגע שתקרע למישהו אחר מיתרים  אתה יכול לעמוד לדין על השחתת כלי טייס , האם אתה מציע שכול מצנח שלא נראה למישהו הוא יגש ויקרע לו את המיתרים?

שורה מיותרת הייתי ממליץ להסירה
שי

מנותק בני ישי

• משחק בארגז החול
    • דוא
« Reply #33 ב- : April 20, 2010, 12:12:00 pm »

קארתי את ההודעה של ארנון  המזמין חניכים לקורסי  קיץ
  כמי שהיה  עד למותו של החניך אמיר זל , אני המום ומזועזע
   לנוכח החוצפה של האיש .
 אני מחזק את דיברי אביב ותומך.
                                        בני ישי

מנותק nitai

• משחק בארגז החול
  • *
    • דוא
« Reply #34 ב- : April 20, 2010, 06:50:42 pm »
זה כבר זמן רב שאני מתבונן ועוקב בנעשה כאן בפורום מבלי לחוש בצורך לתת את דעתי על עניינים כאלו ואחרים שעולים כאן יום יום. עד עכשיו.

צחי אני הייתי מאמין שלפחות אתה יודע  שאפשר להתבונן ולקרוא כל מה שרשום כאן בפורום גם אם אתה לא נרשם אליו.
(מה שאני כבר עושה תקופה ארוכה)
במקרה ולא הבנתה למה התכוונתי.

מנותק אבי שאול

• הגעתי לאוסטרליה
  • זבוב זבוב אבל ... יש כנפיים
    • דוא
« Reply #35 ב- : April 20, 2010, 07:52:51 pm »
ל nitai

ציתות

מלבד באמת להתעניין בהאם יש סירטוני רחיפה או תמונות חדשות אפשר לומר שבזה היה מסתכם הכול.

כשאתה לא רשום באתר אין לך את האפשרות לראות סירטונים ותמונות
אני מאמין שזאת הכוונה של צחי
הספורט הזה מתאים לאנשים עשירים-מובטלים -פנסיונרים
כל השאר סובלים משבת לשבת

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #36 ב- : April 20, 2010, 10:04:24 pm »
הסבר יפה אבי, אכן מי שלא רשום לפורום לא יכול לראות סרטים ותמונות.

מנותק nitai

• משחק בארגז החול
  • *
    • דוא
« Reply #37 ב- : April 20, 2010, 10:48:27 pm »
דווקא כן  אפשר, אני מציע לכם לנסות את זה פעם. תתנתקו מהיוזר שלכם ותלחצו על לשונית סרטים ותמונות למעלה, ותאמרו לי אם אתם מצליחים או לא לראות . מניסיון אני כבר אומר לכם שלזה התכוונתי וגם שזה עובד בלי להיות רשום לפורום בכלל.
שבוע טוב שהיה לכם ,
 ::)הדיון הזה כבר הפך להיות דיי סתמי.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #38 ב- : April 20, 2010, 10:55:49 pm »
לשונית הסרטים ותמונות למעלה היא לגלריות ואינה קשורה כלל לפורום. ולדעתי לא עדכנתי אותן כבר שנה וחצי  :-\.

משתמש שלא רשום לפורום לא יכול לראות סרטים ותמונות שמפורסמים בפורום.

מנותק אוהד

• הגעתי לאוסטרליה
  • http://www.youtube.com/results?search_query=ohad73
    • דוא
« Reply #39 ב- : April 21, 2010, 06:31:50 am »
הרעיון של הטסה בטאנדם ולמידה בזמן שהמדריך יכל להתערב עובד טוב.
אצלי יש הארכה לברקסים כדי שאוכל לתת לחברהֿ/אקסית  8)לנהוג ולילמוד.