שימי היי
[quoteאדם מוזמן להיות חבר ב"רוח הקודש" גם אם אינו לומד כלל לרחף (ראה מקרה סיגי)[/quote]
זו אני "מקרה סיגי"

אתיחס לדבריך וטענותיך מנקודת הראות של זה שלא יודע ולא מנוסה כלל ברחיפה, היום חניכה בקורס רחיפה:
לפני מס' חודשים (חצי שנה ליתר דיוק) השתבש משהו אצלי בראש

התעניינתי במצנחי רחיפה, רשמתי ב google מצנחי רחיפה, וכך הגעתי לאתר שנקרא "רוח הקודש מצנחי רחיפה", חשבתי לרגע שאני מתבלבלת ונכנסת לאתר דתי משהו אבל נכנסתי ובדקתי בכל זאת.
ראיתי סרטים מדהימים של רחיפה, אירועים משותפים יפים ומרגשים, קראתי ועקבתי אחרי השרשורים של החברים ולבסוף אפילו נרשמתי כחברה... ("מה יכול להיות?" חשבתי לעצמי "ננסה, נתחבר...")

.
החלטתי שאם אני רוצה לרחף, אני צריכה ללמוד, בצורה מסודרת ובטוחה.
התחלתי לשוחח עם החברים המרחפים, שתמיד הזכירו לי שהספורט הנפלא הזה הוא גם ספורט מאוד מסוכן.
הייתי מעט נועזת ושאלתי שאלות על רחיפה... קיבלתי תשובות מלומדות לכל שאלה....
זכורה לי תגובה אחת אותה לא אשכח לעולם:
[quoteסיגי היקרה.
כנראה לא הבנתי משהו מדברייך...
את מתכוונת ללמוד בעצמך איך טסים במצנח רחיפה ?
בלי קורס ? בלי מורה ?[/quote]
תגובתו של ספי לאחת השאלות שלי

ספי לא הכיר אותי ואני לא הכרתי אותו, אבל הוא נבהל מהרעיון שאלמד בעצמי לרחף ולא באופן מסודר ובטוח.
תגובה זו לימדה אותי משהו על הפורום אליו הצטרפתי, אכפת להם, הם אינם מזלזלים בתהליך הכשרת המרחף, כן אני יכולה להתייעץ איתם בנושאים שונים הקשורים ברחיפה.
הם אינם קובעים היכן אלמד לרחף, הם לעולם לא הציעו דרך זולה יותר ללמוד רחיפה.
הם לא סרבו לקבל אותי לפורום "רוח הקודש" כי איני מרחפת פעילה, הם לא התנו את המשך חברותי בפורום בהצטרפות לבית ספר כזה או אחר.
הם אינם מכריחים אותי לעשות דבר כדי להיות שייכת (פרט לדרך ארץ)
הם מעודדים אותי ללמוד ולהתאמן כמה שנדרש, לפני שאפרוס מצח לאוויר, מזכירים בלי סוף את החשיבות של האימון בשליטה קרקעית, וכמובן שלא אעשה מה שאין אני מוכנה ומוכשרת לו.
אם אעשה דבר שאיני מוכנה לו מבחינת ההכשרות שקיבלתי, הם יזהירו אותי ויציעו שאמנע, אני בטוחה בזה.
אם אחליט בכל זאת לעשות מה שמסוכן לי, זאת תהיה ההחלטה שלי ואחריות שלי בלבד.
אם אחליט להפסיק את לימודי הרחיפה הפורמליים בשלב כזה או אחר, זה עניין שלי ואחריות שלי, לא של אף אחד אחר, בוודאי לא של החברים בפורום "רוח הקודש".
פורום רוח הקודש בעיניי הוא פורום נהדר, הוא פורום חברתי שעיקר עיסוקו בענייני רחיפה;
אני באופן אישי מוצאת בו גם מקור ללמידה בנושא הרחיפה, ראה את אתר הפארויקי הנפלא אשר נבנה ע"י חברי הפורום, ראה את מערכת ה"משהפון" אשר אופיין ע"י חבר הפורום ועוד נוספים.
אני מסכימה עם מה שמשה (מפרש הרש"י) טוען.
כשמתרחש אירוע בטיחות למי מהמרחפים, באמת צריך להמנע מהחיבור של המרחף המעורב לבית ספר מסוים.
יחד עם זאת, אין לקשור אירוע כזה של מרחף באשר הוא ל"זילות" כביכול של פורום רוח הקודש, פשוט כי אין כזו.
ד"א - שמחתי להכיר גם אותך באירוע פורים באוויר במבוא חמה.
עדיין חג שמח
וטיסות מהנות ובעיקר בטוחות.
סיגי