כתב נושא: אתמול (וגם היום ) - שרשור שיתוף חוויות ששם את הבאסה בצד  (נקרא 223 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק עומר נאמן

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
לאחר שהרוח התחזקה לעוצמות של מעל 50 קמ"ש בעמדה, חיכינו אני וגיא להחלשות הצפויה אשר "פתחה" לנו את העמדה מחדש ב-10:20.

המראתי וטסתי למשך כמעט  שעה וחצי  בעזרת עילוי רכס המשתנה בעוצמתו . עוצמה שבשיאה לא מאפשרת המראת מצנחים נוספים אבל כן  מאפשרת לכולנו להגיע לגבהים של 100-150 מטר מעל העמדה וגם להגיע מעל לבתי הישוב סמדר ולמצוא גם שם עילוי..

בין לבין הרוח נחלשת (ואח"כ מתחזקת חזרה)  ואנחנו הגולשים מוצאים את עצמנו טסים קרוב לרכס ביחד ובזהירות עם המצנחים. המרחפים  שהיו שותפים איתי וגיא לטיסה הם יהורם (אגמון?), אמיר מליק,צחי רייל ,אורי חמו בטנדם ועוד מישהו  . פעם ראשונה שצעצוע ה- PTT שלי עבד- ובעקבותיו תקשורת בינינו למצנחים שרקדה  טנגו מצויין.

בין לבין היו מספר תרמיקות,  והרחבה מכולן  תפסה אותי לקראת הסוף ,על השלוחה מצפון ומתחת לעמדה  - ולקחה אותי לגובה נדיב של  מטר 450 . החלטתי לוותר על האפשרות (סיכוי) שבנחיתה למעלה ליד הישוב מפאת החששות בקרביי בעקבות התאונה של אסי,  ועל אף שיכולתי עם גובה זה להגיע מספיק רחוק מהרכס.   

התרמיקה נוצרה כתוצאה ממדורה שהדליק ה"בית" אשר ממוקם מתחת לעמדה.
"מי שלא חולם, לא מגשים" (רמי בר, 2005)

מנותק idomohar

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • KARMA S
עומר מה שלומך?

ספר לנו באיזה עמדה מדובר...