אחרי שיחה עם צחי, הבטחתי להגיב חיובית, אז הנה:
אחרי חיפוש רב ונרחב ומעייף (לא ממש), מצאתי סרטון, אחד מני רבים, שאדרי שלנו מוצא כאלה כמו אורז בכל פינה של היוטיוב, ואני מצרף אותו כאן, כבסיס לדיון וכחומר לימודי,
שאינו מבוסס על מישהו שאנחנו חושדים חלילה שמנסים לכסח. סתם סרטון תאונה בנחיתה, ואני באמת חושב שאם הבטיחות חשובה ולימוד הדור בא חשוב (אני חושב שכן), אז הסרטון הבא עמוס בחומר גולמי המאפשר דיון מלמד, אבל אין בו מראית עין של כיסוח משהו שאנחנו מכירים:
Two Paragliders Crashועוד משהו חיובי: נמצא כאן איש (שמו מתחרז עם חביב והוא כמו וטרינר אבל של אנשים) שריחף באותו יום, ונותר באויר כי לא שם לב וטס אחורה ונחת ברוורס ואומר שבמזל לא נפגע. והוא גם מתחנן שישאלו ויתחקרו אותו מה ואיך היה, מחלק רמזים בצעקות שזה הוא. ואיש לא מבקש ממנו שיתאר. לא עדיף ליוזם דיון בטיחות, איתי, עם מישהו שיש לו סיפור, משהו שאומר שכמעט ונפגע?
וכמובן אי אפשר ללא עקיצה:
המצנח הלבן עם שפת ההתקפה הכחולה שמופיע פה ושם בתאורים הוא זולו, שנמכר לפני כשנה על ידי איתי. בררתי.
איתי, מתי אקבל התנצלות על הסיפור המצוץ מהאצבע שפרסמת על ה"טיסה לאחור שלי והנחיתה שלי מאחורי המזבלה" שטענת ש"אריה תאר לפניך שהוא ראה"?
טדי