צחי,
אתה לוקח את זה אישית מדי, תרגע, אתה האחרון שאני רוצה שתעלב. אף אחד כאן לא מזלזל בידע שלך ובמעמד המוביל שלך. להפך. מאידך, זה שאתה לא מקבל טלפונים, זה כן צריך להדליק אור אדום.
שי
יש כאן כמה וכמה אנשים בעלי ידע אדיר שמלמדים אותנו (שזה מצוין) ואיש לא מגיב להם כמו שמגיבים אליך/כם. למה? כי יש לכם תכונה ללמד (שזה טוב) אבל על ידי כניסה במתחרים, וזאת הסיבה (לעניות דעתי) לשרשורים הארוכים שאתם מושכים אחריכם. דוגמא טובה הבאת מלפני שבועיים, 6-7 דפים של כלום, שהתחילו מסרט שהבאת, סרט לימוד מעולה, אבל נושא הסרט היה (שוב) המתחרה התורן שעל הכוונת. והיו כמה כאלה לאחרונה, חלקם מנודים היום מהפורום בעבור קללות אליך. למה אנשים מגיעים למצב שהם מקללים?
זה טוב שאתם תורמים מהידע ואפילו אני נהנתי מהידע (עד שהפסקתי לקרוא את שכתבתם, לפי עצתכם, כי התרגזתי, ועכשיו אני לומד קצת מאחרים וקצת ממקומות אחרים).
קח סרט כל שהוא של תאונה (לא מישראל, ככה איש לא יחשוב חלילה במניעים), שם אותו כאן תתרום אתה וכל מי שיכול לתרום לניתוח המקרה ותראה איזה דיון ממצה יפה ונחמד יהיה כאן. ללא מתחרים וללא מגמות (שאולי קיימות רק בדמיון, אבל תתרחק מהם כדי שלא יהיה אפילו מראית עיין) ותראה איזה כבוד תקבל כאן. אפילו אני אחזור לקרוא את שאתה כותב.
בסדר?
ולא אני לא חושב שרק צחי דואג לבטחון שלי. אמרתי ואני אומר זאת שוב - כולם, חוץ מהקינטור והמצאות התאונה שלא היתה, דואגים לי וזו באמת הרוח האמתית של רוח הקודש.
לא צריך להתחנף, תביא דוגמאות שלא מנקרות עיניים כקינטור, אלא דיון נקי מתככים שקיימים בביצה הישראלית ותראה איזה יחס תקבל, אפילו ממני.
הגיוני?
טדי