גילוי נאות ודברים מהלב, ודברים הנשמעים ממך תופסת משמעות כפולה מבחינתי. אני זוכר שמבחינתי ההארה קיבלתי מאירועים של חברים קרובים אשר נפצעו יחסית קל ממה שהיה יכול לקרות הווה תפנית וכמעט פרישה ולשמחתי חברים שלא ויתרו לי החזירו אותי ונטעו בי ביטחון.
אני אישית טייס של סוף שבוע לצערי,איני מתיימר להיות טייס אקרו או מחר לכבוש את האלפים אני לא יכול להיות טייס מקצוען בטיסתי בגלל חוסר רצף טיסות ולכן החלטתי להיות מקצוען בהחלטותי,והחלטתי היא קודם כול לשמור על עצמי!!! כבר ההיתי במצבים ש ,"טוס כולם באויר" וההיתי צריך למצוא תירוצים ולא נעים,היום אני שמח להגיד שהתבגרתי והיום אני יכול לצעוק "היום,לי זה לא מתאים". אוך... איך אני עד נהנה מהדברים הקטנים,מהפלא הזה שאני באויר,הרי גם אם אנחנו לא טסים מה אכפת לי לשתות מהקפה ועם אילן,לנסוע עם אבי שאול ולהזכר בזמנים רחוקים,ללמוד מהוותיקים ולשמוע סיפורים מאלפים מאנשים מענינים ולהיות עם החברים הכי טובים.
ספורט אינדיווידואלי, חחח הצחקתם אותי,הרי כול הספורט הזה עושים אותו ביחד ולמעשה אנחנו תלויים אחד בשני,אומנם אנחנו עושים אותו לבד אבל לשמחתי הספורט הזה הוא יחד.כבר אמרתי לאריה אוסליבן פעם בכתבה שכתב עלינו,מה שווה לשבור איזה שיא עם אתה לא יכול לרוץ ולספר לחברה. אז מה עם יש לפעמים מריבות בפורום,אז מה עם יש ביקורת שלא נעימה,זה רק אומר שאנחנו חיים ונושמים ובריאים וכמובן דואגים.
אילן סלם הוא טייס ותיק בעל נסיון רב ולצערי הכירותי איתו נעשתה דרך דפי האינטרנט ופורום גלישה אוירית.
לפי הפורום של הגלשנים הוא עדיין שוכב מורדם בבית החולים במצב קשה עם שברים מרובים ובעיקר באיזור החזה וצד ימין וללא פגיעות באיברים פנימים.פגיעתו הרצינית ביותר היא בראשו עם דימומים תוך גולגולתיים,הוכנסו צינורות לראשו כדי לאזן ולהוריד את הלחץ הזה שגורום לנזקים במוחו ועד שלא יתעורר מההרדמה לא ידעו מה הנזק והלוואי אם בכלל.
לפי הפורום ודברים שנכתבו שם...אילן חווה תאונה של חבר קרוב והתחיל להיות הססן בהחלטותיו,לפני התאונה אילן ביטל המראה ברגע האחרון ואחד הסברות הוא שניסה לבטל שוב והתוצאה ידועה.ביטול המראה בגלשנים היא הורדת אף בצורה חריפה.במצוקי דרגות יש את העמדת המראה הכי מגעילה שאני ראיתי,כמעט שאין שיפוע והתהום היא ענקית,מה שהכי מדהים שזה בכלל לא העמדת המראה,העמדה האמיתית היא מאה מטר צפונה בעל שיפוע נכון ומרווח ביטול גדול בהרבה,רק מה,אנשים עדיין ממריאים מהלא עמדה.
אף אחד לא מחוסן...
אף אחד הוא כול יכול...
אם אתה חושב\ת אחר\ת אתה בסיכון תתעורר ותשמור על עצמך
הניצחון הכי גדולה שיכולה להיות היא שתחזור הביתה למשפחתך בחתיכה אחת...