כתב נושא: תאונת טאנדם - אפשר ללמוד הרבה  (נקרא 2521 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק גונן גל

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
בעניין: תאונת טאנדם - אפשר ללמוד הרבה
« Reply #40 ב- : October 24, 2009, 09:16:07 pm »
איתי

הדיון ראוי, ויש לי גם בנים שטסים איתי, לא רק בנות.

לא התייחסתי לעצם הדיון כי אין לי מה להוסיף לנאמר והנושא (גם מניסיוני הדל) הוא בעייתי.

אני יכול לספר שמצאתי את עצמי פעם כעוזר בארסוף עם ברקס אחד בלבד ביד ברוח חזקה מאוד כאשר הטייס נגרר אחורה ואני לא מצליח להשיג אותו ולהגיע לברקס השני שלו. מה שעשיתי באותו מצב היה משיכה חזקה בברקס היחיד שגרם למצב דומה למצולם בסרט אך ללא נזק בגלל רכות החול בארסוף.

מנותק שי לנואל

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #41 ב- : October 24, 2009, 09:22:33 pm »
ליובל
חשבתי שכתבתי את זה אבל במידה ולא אתה צודק במאה אחוז.

הדרך העדיפה עליי היא לפניי נחיתה לתדרך את הנוסע להישאר על הרגליים ושאנחנו נסתובב לאחר הנחיתה ימינה ( או שמאלה) ונרוץ אל החופה.

בד"כ אני אתפוס את הC ליין או הB ליין לצורך הורדה מהירה.

שיטה נוספת היא אותה נחיתה וסיבוב וריצה  באלכסון הצידה וליפוף הברקסים על היד והורדה של החופה בצורה לא סימטרית כמו אקורדיון.

גונן המצב שתיארת בארסוף הפתרון הוא  פשוט : שהטייס עדיין יחזיק את החופה מעל הראש בלי לחץ ואתה במקום את הברקס תתפוס את הנוסע תעגן אותם ואז תיקח את הברקסים ממנו בצורה מסודרת.

אמיר  אני איש מחשבים עלוב מאוד  אבל פעם הבא אני אנסה שלוח את זה למישהו אחר שהוא לא מרחף כדי שלא ייאימו על חייו בעמדה.

שי
« עריכה אחרונה: October 24, 2009, 09:35:22 pm על ידי שי לנואל »

מנותק אורי שמיר

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #42 ב- : October 24, 2009, 09:24:45 pm »
שי,
נכון שהידיעה בעניין הטייס (אודי לצורך העניין) הודלפה לי בפורום ע"י אדרי.
מאחר ואני עוקב אחרי קורות היחסים בינך ובין אודי, חשבתי ואני עדיין חושב,  שיש כאן מעשה, שיכול להיות, שנעשה שלא בתום לב, במיוחד אחרי תגובתו ה"צורמת" של אודי , אבל, יכול להיות שאני טועה וזו לא הייתה כוונתך.
אני עדיין חושב שמהסרט הזה ניתן ללמוד והרבה !
אני לא חושב שצריך לבקש רשות מאף אחד על צילום הטיסה שלו וניתן לתחקר כאן כל אירוע בטיחותי שניתן ללמוד ממנו!

אדרי,
הקטע של עוזר בתשלום הוא רציני או בדיחה?
בוא ונראה ??? עוזר המראה צריך?! עוזר לנחיתה?! עוזר לנחיתה על החוף?! עוזר קיפול מצנחים?!  זהו, פתרנו את בעיית האבטלה בנתניה ... רגע, רגע  אז כמה משלמים lugh
לדעתי טייס טנדם צריך לדעת לנחות גם בלי עוזר ואם הוא צריך עוזר שלא יטיס נוסעים, בטח שלא בתשלום!
אישית, לא הייתי עוזר היום לאף אחד מטייסי הטנדם - רק  חסרה לי תביעה של הנוסע שלכם  ???
מי שלא יודע לנחות למעלה לבד, שינחת למטה על החוף - הרבה יותר בטוח גם לנוסע.

אורי שמיר
« עריכה אחרונה: October 24, 2009, 09:28:51 pm על ידי אורי שמיר »

מנותק gal vardi

• מפעיל בובקט מתקדם
  • הפשטות הינה שיא התחכום
    • דוא
« Reply #43 ב- : October 24, 2009, 10:02:09 pm »
רק הארה והערה
לא ממש ברור באם אודי מסר ברקסים או שמה הם נלקחו ממנו עי ה"עוזרים"
לי לא נראה במיוחד עם נסיוני המועט שכאשר טיס עדיין לא ביצע טאצ' דאון ומיוצב על הקרקע {כלומר עדיין באויר}
ימסור ברקסים בכונה כדי שיונחת עי עוזרים?
לא ממש נראה ואו ברור שהאשמה בטיס לפחות על פי הסרטון ובמיוחד ללא סאונד.

מנותק באבי שחר

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #44 ב- : October 24, 2009, 10:15:32 pm »
מסכים לחלוטין עם גל (חלק מהדברים)

כלומר- מסר או לא מסר את הברקסים זה עניין אחד, אבל:

לטייס ולנוסע הייתה עוד אנרגיה לפרוק (העובדה שעדיין לא נגעו בקרקע במלא משקלם). לדעתי, מהגובה שלהם, יצא טוב שנמשך ברקס אחד בלבד ולא שניהם, אחרת המצנח היה עולה גבוהה יותר ואז מזדקר.

נכתב שהנוסעת נפגעה קל, מקווה שגם לטייס שלום.

שבוע טוב לכולם.

« עריכה אחרונה: October 24, 2009, 10:23:18 pm על ידי באבי שחר »

מנותק אדרי

• הגעתי לאוסטרליה
  • נשיא "החרב המעופפת"
    • http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233
    • דוא
« Reply #45 ב- : October 25, 2009, 12:03:59 am »
1. לא ראיתי תנדאמיסט שלא משתמש בעוזר בהמראה ונחיתה .
2. אנחנו טייסי אקסטרים נהינו כוסיות אולי נעבור לדוקים " כולם יודעים שמצנח צהוב של סול תנדאם זה מצנח של אודי  דורון"
   שי קיבלתי את אישור של אודי לכתוב ביום ה' האחרון .
3. כן צריך לקחת תשלום על משיכת ברקסים ועזרה בהמראה זאת לא בושה .
4. תחקרים ולימוד עם לא כותבים שמות ,ומורידים את האגו המקצועי , ולא מתפארים בנוצות -ומנסים ללמוד אולי נתקדם למקום טוב יותר .
5. איומים וצעקות בעמדות מביאים "אותי ברמה האישית " להרגיש תחושת גועל להגיע לעמדה בנתניה
   בכל פעם שיש מריבות על לקוחות מזדמנים וצעקות ועלבונות מקצועיים דחיפות ידיים ושפה ברמה הנמוכה ביותר שיש
  מביא אותי לכך שאני מתבייש להיות חלק מהספורט הזה בושה וחרפה . אף אחד לא יגיד לי או לאחרים עם מי להיות חבר ועם מי לא לאיפה הגענו ?
6. לדעתי אין לכם כבוד למקצוע התעופה ,אין לכם כבוד לחולצות של רוח הקודש ,אין לכם כבוד של בן אדם לחברו ובן אדם למקום מגעיל ודוחה
7. איומים טלפונים אינם משפעים על איש ,לא מי שצועק צודק ,לא מי מדבר עם הידיים ומנבל את פיו הוא החזק -לפעמים הפוך הוא המנצח האמיתי .
8.כדאי מאוד שתבינו את מה שכתבתי פה ותפנימו את המסר כי אתם במו ידכם מחריבים את הספורט שלנו
  אנחנו לא מפחדים ובטח לא ניתן לזה יד
אדרי
« עריכה אחרונה: October 25, 2009, 12:33:37 am על ידי אדרי »
טוס גוזל חתוך את השמיים רק אל תשכח יש נשר בשמיים
http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhum
http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233

מנותק שי לנואל

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #46 ב- : October 25, 2009, 05:20:58 am »
אדרי יקירי
שתה כוס מים תרגע, זה שהאיש מאיים על חייך זה לא סיבה לעזוב את הספורט יש משטרה בשביל לטפל באנשים כמוהו.

ולגבי כול השאר לא הבנתי חצי מזה ולא הסכמתי לגמרי עם החצי השני (המקצועי).

אני אכתוב אח"כ

שי

מנותק Dmitry

• הגעתי לאוסטרליה
  • NOVA MENTOR M / NOVA JAMBOO 33 / NOVA TYCOON S
    • דוא
« Reply #47 ב- : October 25, 2009, 08:18:00 pm »
1. לא ראיתי תנדאמיסט שלא משתמש בעוזר בהמראה ונחיתה .
2. אנחנו טייסי אקסטרים נהינו כוסיות אולי נעבור לדוקים " כולם יודעים שמצנח צהוב של סול תנדאם זה מצנח של אודי  דורון"
   שי קיבלתי את אישור של אודי לכתוב ביום ה' האחרון .
3. כן צריך לקחת תשלום על משיכת ברקסים ועזרה בהמראה זאת לא בושה .
4. תחקרים ולימוד עם לא כותבים שמות ,ומורידים את האגו המקצועי , ולא מתפארים בנוצות -ומנסים ללמוד אולי נתקדם למקום טוב יותר .
5. איומים וצעקות בעמדות מביאים "אותי ברמה האישית " להרגיש תחושת גועל להגיע לעמדה בנתניה
   בכל פעם שיש מריבות על לקוחות מזדמנים וצעקות ועלבונות מקצועיים דחיפות ידיים ושפה ברמה הנמוכה ביותר שיש
  מביא אותי לכך שאני מתבייש להיות חלק מהספורט הזה בושה וחרפה . אף אחד לא יגיד לי או לאחרים עם מי להיות חבר ועם מי לא לאיפה הגענו ?
6. לדעתי אין לכם כבוד למקצוע התעופה ,אין לכם כבוד לחולצות של רוח הקודש ,אין לכם כבוד של בן אדם לחברו ובן אדם למקום מגעיל ודוחה
7. איומים טלפונים אינם משפעים על איש ,לא מי שצועק צודק ,לא מי מדבר עם הידיים ומנבל את פיו הוא החזק -לפעמים הפוך הוא המנצח האמיתי .
8.כדאי מאוד שתבינו את מה שכתבתי פה ותפנימו את המסר כי אתם במו ידכם מחריבים את הספורט שלנו
  אנחנו לא מפחדים ובטח לא ניתן לזה יד
אדרי

משה,

מחזיק דעה שלך. אבל כמו שנאמר בעמדה בנתניה - בעיה מורכבת מהרבה שכבות!

ד"ש טיסתית!
דמיטרי

נובה ישראל

darkgliderz[at]gmail.com
Tel. 052-6073119

מנותק avivh

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #48 ב- : October 25, 2009, 08:48:35 pm »
אדרי אחי מי מיזה שמרגיז / צועק / מאיים ?!
פרופ' היס ממתין בקוצר רוח לקציר 

אחי ספר ספר כבר
אביב 

מנותק שי לנואל

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #49 ב- : October 25, 2009, 10:04:46 pm »
אדרי אינה אני כותב.....

התחקיר המקורי היה ללא שם  או אגו מקצועי נטו.

הרבה פעמיים אנחנו לא משתמשים בעוזר בעמדה בנתניה בהנפה ובצדק.  ( אני השנה השתמשתי יותר בגלל חופה עם שפת התקפה שהייתה בעייתית בהנפה)
עדיף עוזר שהוא יודע מה הוא עושה מאשר מישהו שרק מנסה לעגן אותך בכוח או  עוזב במקום ללכת איתך אחורה לחופה בזמן ההנפה.

לגבי נחיתה כנ"ל אני יכול להעיד על עצמי וגם על עופר ואיתי ויובל על עשרות נחיתות ללא עוזר והורדה בטוחה של החופה (זה רק מה שראיתי).

אין ספק שבמידה והעוזר מתודרך כראוי ויודע מה הוא עושה הוא יוסיף לבטיחות ההנפה והורדת החופה לאחר נחיתה.

אני בכלל היתי מעלה לדיון את נושא הרתמות נוסע שראיתי בארץ כולל הקרבינות שבאות איתם חלקם יותר זקנות מסבתי היקרה והיא בת 95  , וברובם אם לא היה עוזר שהושיב את הנוסע לפניי ההמראה הנוסע נאלץ לעמוד כול הטיסה.

בשמחות

שי
« עריכה אחרונה: October 25, 2009, 10:07:59 pm על ידי שי לנואל »

מנותק באבי שחר

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #50 ב- : October 25, 2009, 10:15:52 pm »
תחקיר עלוב שי!

קבל זאת כביקורת, לא קראנו 4 עמודים מפרכים כדי להגיע לתחקיר כזה, אתה מסוגל להרבה יותר (לפחות לפי הרוח שאתה עושה).

לילה טוב לכולם.

מנותק יובל - נשרק'ה..... נשר מצנחי רחיפה

• הגעתי לאוסטרליה
  • הדרך לעמדה רצופה כוונות להגיע
    • דוא
« Reply #51 ב- : October 25, 2009, 10:16:34 pm »
ואם הוזכרו קרבינות,ראיתי שבחו"ל הרבה טנדמיסטים משתמשים בקרבינות "שיחרור מהיר" כמו (או דומה) לקרבינות של צניחה חופשית.
הרעיון הוא שכאשר נוחתים ברוח מאד חזקה ,אפשר פשוט לשחרר את המצנח (למעשה צד אחד מספיק).
רעיון מעניין.
אני מנסה לבדוק אם היו תאונות בגלל שימוש לא נכון או טעות טייס וכו'.

מנותק שי לנואל

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #52 ב- : October 25, 2009, 11:24:44 pm »
לבאבי תגובה עלובה :-)
הבנת הנקרא כנראה לא הצד החזק שלך כי התחקיר נמצא בדף השני לא האחרון!

יובל יש פה עוד טייס אחד או שניים שעובדים עם זה אבל בזמנו היו פה טייסים ספרדים  שהביאו את הרעיון איתם וגילנו שיש עם זה לא מעט בעיות.

במקום לפשט את העיניינים זה מסבך אותם אינה כמה דברים שגילנו פה:

1.אתה צריך לפתוח את ההבטחה של השיחרור מהיר לפני הנחיתה אבל לא גבוהה מידי.
2. אתה צריך לבדוק טוב טוב שזה נעול כמו שצריך לפני המראה. (טייסים הניפו וצד אחד נפתח כולל טייס סולו שהמריא ואיבד צד ונפל למזלו רק מ5 מטר לקרקע ולא מיותר)
3. היה פה מצנח של אדוואנס ביבייטה 2 עם 300 טיסות שברוח חזקה שיחרר בנחיתה בזמן שהטייס מחזיק ב-C ליין וכול מיתרי ה-C נפרמו.
4. טייסים ששיחררו צד אחד מוקדם מהשני ונגררו כמה עשרות מטרים.
5.טייס ששיחרר עם הנגיעה בקרקע רק הסתבר שבזמן שהוא עסק בלשחרר הוא צבר חזרה  2 מטר גובהה והם נפלו ללא מצנח משני מטר.

מסקנתנו הראשית הייתה שזה טוב ברוח ערה ומכניס עוד אלמנטים  מסוכנים ברוח חזקה.

למי שלא מכיר יש כיסוי על פיניי השיחרור  בכול צד של הקרבינה ויש להרים את הכיסוי בו זמנית עם אצבע בכול צד ואז ללחוץ על המשחרר בו"ז בשניי הצדדים בשתי הקרבינות ועדיין להחזיק את הברקסים ביד או שהיד מושחלת דרכם,דבר שהוא ניגוד אינטרסים כי אתה לא רוצה ברקסים משוכים על הקרקע ברוח חזקה.

שורה תחתונה לנו זה לא התאים אבל אני מאפשר חופש לכול טייס שלי להחליט בעצמו.

שי לנואל
« עריכה אחרונה: October 25, 2009, 11:55:53 pm על ידי שי לנואל »

מנותק שי לנואל

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #53 ב- : October 25, 2009, 11:31:50 pm »
באבי אתה מוזמן להוסיף למה ששכחנו או לא דברנו עליו מקצועית. ( אין ספק שיש פה בעייה של המרחות על פניי 4 דפים שרק דף אחד מספיק לצד המקצועי)

אני ובכלל כולנו  נשמח ללמוד

שי לנואל

מנותק leelaster

• משחק בארגז החול
« Reply #54 ב- : October 26, 2009, 02:22:40 am »
חברים יקרים

שרשור ראשון שלי בפורום הזה. אני חדש דנדש כאן. למרות שאני לא חדש שנדש בעולם הרחיפה ובוודאי שלא בעולם התעופה.
אכזבה רבתי תוקפת אותי כשאני קורא מה שאנשים כותבים כאן. כמו ילדים.
הסרטון מזמן תוחקר, ובמקום לקחת את הדיון הלאה למקומות ראויים כמו נהלים, בטיחות, וביקורת עצמית או ביקורת בונה, יש כאן יותר "מי אמר למי", "מי ניסה לקחת למי" ו "מי יכול לעלוב בשני" יותר טוב.
למרות שאני מניח (אם כי אני ממש לא יודע ולא בקיא) שיש בין לנואל ואודי היסטוריה, חלקה על רקע מקצועי, לזכותו יאמר, שאפילו לא פעם אחת, הוא לא הכניס במהלך הדיון כאן את אודי או מי שזה לא יהיה כחלק אישי בעניין. וכל מי שאמר כאן בגנות המניעים הפסולים של שי, במומו שלו פסל.

למרות הכבוד הבלתי ניתן לערעור עבור מבוגרים ממני אני חולק על אודי, על דרך התנהגותו הגסה והזולה, שביום שבת הוכיח שוב שגם בגיל 60, וגם אם נתנו לך לשבת באוירון, ואפילו אם נתנו לך ציון לשבח, אדם מסוגל עדיין להתנהג בצורה ברברית, חסרת נימוס בסיסי, וולגארית ודוחה. יום אחד למישהו פשוט ימאס מהצרחות הנוירוטיות האלה ויעמיד אותו במקום. נסיתי לשוחח עימו, בנימוס, בכבוד, בחשש קל, אולי להבין מאיפה מגיע הדיבור המתלהם והאגרסיבי, אבל אני לא מתכוון לזהם את שפתי בתגובתו שם על העמדה ביום שבת.
ונניח שאני מוכן לסבול התנהגות מבישה כלפי (ואני מוכן מתוך כבוד למישהו מבוגר ממני), לא צריך להיות אווירונאוט מדופלם או מרחף בעל ותק כדי לראות שרמת הבטיחות שאודי מפגין היא בינונית במקרה הטוב, ורמת השליטה שלו בהנפה, יציאה מהעמדה ונחיתה הם בינוניים מינוס ולעיתים גובלים בחוסר אחריות משוועת. ואני אומר זאת בידיעה המוחלטת שלאודי יש יותר ניסיון ממני, יותר שעות טיסה ואף יותר מיומנות. ועדיין, בהשוואה לאיתי, שי, עופר, יוסי, יובל, ירון ועד מספר רב של טייסים הפועלים מאותה עמדה, גם אבא שלי, שהוא רופא שיניים יכול לשים לב להבדל.

אני לא טנדמיסט, לא ראיתי מעולם שקל ממצנחי רחיפה ואין לי שום יריבות מקצועית או אחרת עם אודי. אין לי מושג מה שם משפחתו של אודי.

אבל לא בגלל התנהגותו של אודי הועלה הקליפ. וגם לא בגלל כישורי הטיסה שלו. ממש לא. הקליפ הועלה בשל עניין בטיחותי גרידא שאפשר ללמוד ממנו. ויש ללמוד ממנו.

אני מוכן לקבל ביקורת אודות הטיסה שלי, ביקורת אודות האישיות שלי, ביקורת אודות השפה שלי, ביקורת אודות צורת הלבוש שלי, ביקורת על סוג האוטו שבו אני נוסע. על כמעט כל דבר. כל עוד הדבר נעשה מתוך כבוד בסיסי, וכוונה טובה.
אין לי שום בעיה עם זה שאני "רק" בן 35, ואין לי שום בעיה עם זה שיש לי "רק" 50 שעות רחיפה. פעם היו לי רק שעתיים ולפני זה אפילו פחות. ויום אחד, בעזרת השם ובעזרת עמדה ריקה ממתאבדים, יהיו לי אפילו 100 שעות.

כמה בקשות של מרחף:
- אל תרחפו מעל העמדה שלא לצורך (אלא אם היא ריקה ואין אנשים אחרים שמנסים לנחות). זה סתם מפריע ומסוכן.
- אם אתם רואים מרחף נכנס לנחיתה בפיינל, חכו עוד דקה ואל תניפו, זה סתם מפריע וגם מסוכן.
- אם הנפתם בעמדה, עשו בדיקה כמו שצריך וצאו ממנה, אל תחזיקו בתוך העמדה מצנח מונף בשביל השעשוע, זה ממש מפריע אם כי פחות מסוכן.

תקראו לי אם יהיה משהו מעניין כאן ששווה לקרוא ולהחכים ממנו.

שלכם, בברכת טיסה בטוחה ובריאות אין קץ לכולנו (ואני מתכוון כ-ו-ל-נ-ו),
לי לסטר

מנותק גונן גל

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #55 ב- : October 26, 2009, 07:18:45 am »
לי

אנחנו לא מכירים, אבל שמחתי לקרוא דברים שנכתבו בסגנון ראוי ורהוט. מאחל לך הצלחה בהמשך והתקדמות זהירה ומהנה בספורט שלנו.

מנותק באבי שחר

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #56 ב- : October 26, 2009, 09:18:03 am »
שי צודק!

הבעיה אצלי היא לא הבנת הנקרא אלה זיכרון הנקרא  ;)

כמה חבל שנהיה סלט מהתחקיר הזה שאפילו איש צלול וצעיר (ויפה) כמוני לא מצליח לעקוב בבהירות.

את תגובתי פרסמתי בעמוד הזה אך לאחר שקראתי את מה שכתבת, ראיתי שעברת על הכל כך שלי אין מה להוסיף (כנראה לא הבנתי את כוונתך בכתיבה שאליה הגבתי).

אני יכול להבין מאיפה באות התגובות לגבי פרסום הוידאו בצורה לא תמימה, אך למרות זאת היה נכון לפרסם ולתחקר במיוחד בדרך שעשית וללא שמות. אז מה אם אפשר לזהות את צבע החופה, זה לא משהוא רע, אני לא אתבייש אם יעלו סרט שלי לתחקור.

באופן כללי אני נגד "מאחורי הקלעים" בפורום, לכן זה לא משנה לי מה יחסי המפרסם/מפורסם כל עוד זה נעשה ללא הכפשות ובצורה נקיה. 

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #57 ב- : October 26, 2009, 09:30:48 am »
אני אפילו אעלב אם מישהו לא יפרסם סרטון עם תקרית שלי רק בגלל שהוא לא מחשיב אותי כחבר.

מה קרה בגלל ששי ואודי לא חברים זה אמור למנוע מכולנו ללמוד מהמקרה?

ההגיון שלכם פשוט הפוך. בספורט הזה הבטיחות יותר חשובה מהכל.
למרות שרוח הקודש בנוייה על חברות עדיין נושא הבטיחות חשוב לכולנו (טוב לרובנו) ובקבוצה של כמעט 300 מרחפים ברור שלא כולם יהיו חברים של כולם, זה לא אמור למנוע מאיתנו ללמוד מטעויות שלנו.

ולגבי המקרה הספציפי של אודי אני חושב שהבעייה היא לא שדווקא שי פרסם את הסרטון אלא האגו שלא נותן לראש להודות בטעות.
ומי שלא מודה בטעות כנראה גם לא ילמד ממנה ויחזור עליה בעתיד. וחבל.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
« Reply #58 ב- : October 26, 2009, 11:51:02 am »
אין לי איך להגדיר את המצב מלבד מגוחך !

בתחילת הדיון חשבתי לתרום לתחקיר, מאז קיבלתי שלל הודעות ושיחות טלפון בסגנון: ברור לכולם שאתה עומד מאחורי הסרט ורק שולח את אח שלך לכתוב בשמך.

ההודעות הועברו לי על ידי שלל אנשים רגילים ונורמלים (כך לפחות חשבתי), אשר רואים בי חבר (סוג של) והתקשרו  לספר לי שעדיף לי לדאוג שהדיון ימחק משום שהוא עושה לי נזק.

אז לכל חברי רוח הקודש היקרים ברצוני להודיע:

אין לי כל קשר לסרטון ולא הייתי שם שזה קרה (שי כן היה).

לגאונים שבינכם: שי חי בניו זילנד ויש לו שם עסק למצנחי רחיפה. אני חי בישראל.

שם משפחה אינו סימן לשותפות או לשליחות !

דוגמא לאותם גאונים: ליוסי לוי מנתניה יש עסק למצנחי רחיפה (דביר), יוסי לוי מגילון הוא סתם איש נחמד אשר מרחף להנאתו.
השניים אינם שותפים ואינם שליחים אחד של השני.

איתי לנואל (האח של שי לנואל אך לא שותפו או שליחו והפוך).
Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק leelaster

• משחק בארגז החול
« Reply #59 ב- : October 26, 2009, 12:03:28 pm »
איתי,
לדעתי הנושא מוצא עד תום. אפשר להסיר את הלינק והסרטון. הלקחים הופקו (עד כמה שניתן).

במקצועי אני מנהל מו"מ ויועץ אסטרטגיה שיווקית למספר גורמים בכירים בשוק הישראלי (אליעזר פישמן, אלטשולר שחם, טבע, מוטי אלמליח, עמוס שפירא ועוד כמה חברה מצויינים אחרים). כמות האינטריגות כאן לוקחת בסיבוב כל מה שאי פעם היכרתי. אני נפעם ועניו ועוצמת האמוציות סביב משהו שהוא במקורו ספורט ותחביב של רוב העוסקים בו (בניגוד לנדל"ן, תקשורת סלולרית ותרופות גנריות).

יאללה חבר'ה, Lighten up, תבדקו שהריתמה מחוברת ישר, המיתרים תקינים, הברקסים לא מלופפים, שאין חזייה,
וטוסו לי מהעיניים! :-)

(נאמר ברוח טובה, חברים, באמת. בואו נעשה כיף ונשמח יחד, אין סיבה אחרת לרחף)