יקי,
יש לי מס שאלות אם אפשר
[
ההשעה בערך 12 ורבע כ800 מטר גובה כאשר לפתע התחלתי להיטלטל בפראות בריתמה ימינה ושמאלה מספר פעמים
800 מטר מעפ"ש?
שוב אני מביט בחופה והפעם היא מעלי ישר למעלה אך בצורת ביגלה ללא אויר בכלל.אני נופל למעטה ואז מופיעה החופה מקדימה ישר לפנים פרוסהללא אויר כמו בקריסה קידמית.
היכן היו הידיים שלך בין השלב שבו היא למעלה "מרוקנת מאויר כהגדרתך" לבין השלב שהיא הופיעה מולך ?
ברגע שהחופה נפתחת אני מזהה קריסה של 25% בכנף ימין ואני מתקן עם ברקס שמאל במידה שאני רגיל לקיפול מעין זה
1. קריסה או אולי קריסה עם חזיה?
2. האם אתה בטוח בקשר ל 25%?
3.האם החופה מעל הראש או עדיין מלפנים?
שליפת הרזרבי להפתעתי היתה קלה מאוד,זרקתי אותו ימינה וכלפי מעטה . הרזרבי לא נפתח,הוא עלה כאשר המיתרים שלו שעונים על ה וי ליין של החופה הראשית והחופה שלו שעונה על החופה הראשית ושניהם מסתובבים ביחד.
אתה נמצא בצלילה ספיראלית (כהגדרתך) ואתה זורק את המצנח הרזרבי כלפי מעלה, אתה בטוח שכלפי מעלה? כי אני לא מצליח לצייר את התמונה הזו (אתה בספירלה ימנית, החלק השמאלי של הגוף שלך פונה כלפי מעלה והתאוצה הולכת וגדלה וכך גם הזוית של שבה המצנח מסתובב - אתה שולף את הרזרבי מהתא הימני??? וזורק אותו כלפי מעלה!)
תסתכל על הסרט הזה מהשנייה ה 22 מה קורה לו בצד שמאל את מה שאתה מתאר שקיבלת בימין!?
[youtube=425,350]-flqEpn-j30[/youtube]
עד כאן
אורי שמיר