אורי
אם אני מנסה להבין את הנתונים נכון, ומניח שמי שרשום לדף קשר מרחפים הינו מרחף קבוע אז יש לנו 250 מרחפים רשומים לדף הקשר
דף קשר זה מעודכן באדיקות על ידי צחי, אז בוא נניח שהוא נכון, כמו כן יש עוד המון מרחפים שפשוט לא נרשמו לדף קשר זה, אז כך שיש יותר מ 120 אנשים (אה כן, גם לא כל הממריסטים רשומים שם)
לגבי ההרגשה שלך, יתכן ואתה צודק, יתכן ולא, שוב זה מנקודת הראות שלך, אני מאז שאני בספורט יש המון אנשים שמתחלפים, אנשים עוזבים, חלק חוזרים, וחלק מצטרפים, ויש גרעין קבוע לדוגמא, עופר גלאון, רוני, זיוה, מיקי ושות,
ויש גרעין חדש שלא היה קיים לפני 5 שנים שקוראים לו רוח הקודש, שלפי דעתי מחזיק די הרבה מרחפים מחוברים ביחד, מה שמחזק את הקשר לספורט עוד יותר, יתכן והגרף של מרחפים עד 3 שנים יתמיד ויעבור לעמודה הבאה
הגרפים מראים בזמן נתון את כמות המרחפים, אף עמודה אינה משליכה על העמודה שלידה, זה לא אומר האם היתה באמת ירידה, זו הנחה שלנו שכל שנה מצטרפים אותה כמות של מרחפים, האם זה נכון?
זה גם לא אומר כמה בתי ספר היו באותה שנה, כמה קורסים בוצעו לפני 3 שנים, והגרף אינו מראה את הסיבה שבגללה עזבו המרחפים,
כדי לאמת שבאמת יש עזיבה, עלייך לבצע את אותו שאלון בעוד 3 שנים ואז תוכל להקיש משהו מתוכו, אבל לא לגבי הסיבה לעזיבה, שנראה לי שהיא החשובה לכולנו
אמיר