שי, אני מרגיש די בטוח עם ההנפה הזאת, בוא ונגיד את זה ככה שמאז שאני משתמש בה (6 שנים) לא יצא לי להגרר, באמת...
אין לי בעיה לבטל הנפה במיצ'וס, אין עם זה שום בעיה, מושכים את ה C והמצנח יורד לאט ואפשר להניף שוב, מי שמניף מוצלב, אצלו הבעיה לבטל....
למי שחדש בספורט, הנפה מוצלבת עם כל הכבוד לה אינה טרויאלית בכלל, וחניכים מתחילים נוהגים להגרר, ולרוב בגלל שמשכו את הברקס הלא נכון, וברוח חזקה זה כבר קשה מדי לבטל, ונוצרת גרירה ארוכה, לעיתים עם חבלות, וגם חבלות באגו מה שמוביל לעוד חוסר בטחון והנפות עוד יותר גרועות (אני מדבר מנסיוני האישי בלבד, ומנסיון הסובבים לי)
במיצ'וס כל תהליך הלמידה נעשה במאה אחוז בטחון שאתה יכול לבטל את ההנפה בכל רגע נתון, ללא גרירה, ועל המקום.
לגבי ההנפה שלי (ענת יכולה להסביר על שלה) אני משחק עם כוח הידיים לרוב, נכון שזה מעייף יותר אבל ככה אני אוהב, נכון שעם משקל גוף זה יותר קל, אבל אני אוהב יותר להרגיש את המצנח בידיים, אין לי בעיה עם זה, ועד היום כמו שכתבתי כל הנפותי היו בטוחות לגמרי, וביטולים כמעט ולא היו לי, לפעמים אני כן מניף עם משקל גוף, אבל זה תלוי ברוח ובמשתנים אחרים.
אה כן, נזכרתי במשהו, אחד החסרונות הגדולים של ההנפה הזאת היא שאי אפשר להניף איתה בטנדם, הכוח של הטנדם חזק יותר מכוח הידיים ומה לעשות מיתרי ה C בורחים מהידיים (וגבוהה)
אמיר