כתב נושא: לאמיר מאליק -- אתה צבוע !  (נקרא 1459 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Airwave Gliders

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא
לאמיר מאליק -- אתה צבוע !
« ב- : April 08, 2009, 03:56:48 pm »

כמה טפשים אתה חושב שהקהילה שלך הם.

הרי זה בדיוק הדברים שהפורום קיים עבורם.

זה מסביר לי בדיוק למה על יד לנואל אתה פוחד לדבר איתי ונחבא ממני - וכאשר לנואל לא בסביבה את האחלה סחבק.. אתה צבוע..

תחזיר את הדיון על העוולה של לנואל
גם אם זה לא משרת אותו.

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
בעניין: לאמיר מאליק -- אתה צבוע !
« Reply #1 ב- : April 08, 2009, 04:44:20 pm »
הפורום קיים לדיונים מסוג אחר, כמה שאנחנו מנסים להביא את הפורום לדרך חיובית ככה אתה ואנשים אחרים מנסים לדרדר אותו
יש לך את הפורום שלך, תכתוב שם את דברי התוכחה שלך, כאן הם לא מענינים אף אחד (אותו סיפור היה כאן עם התביעות מול ארנון הר לב, אתה מוזמן לבדוק)

אם כבר מדברים על צבוע, איך זה יוצא שאני הוא הצבוע? כשאתה מדבר איתי אתה נופת צופים, אבל מצד שני לא מרשה לחניכים שלך לדבר עם המוקצים שהם "רוח הקודש", אסור לחניכים של סיתונית לבוא לערבי בטיחות מי שמגיע מסולק מהמועדון, מי שמדבר עם "רוח הקודש" נידון לסילוק מהמעודון, אני צבוע? הרי אתה בעצמך כותב כאן, דיברתי לא אחת עם חניכים שלך (לשעבר, אתה יכול להרגע) מצד אחד שמעתי ביקורות טובות מהם (מקצועית) אבל תמיד נדהמתי שאתה מנדה את מי שמדבר עם "רוח הקודש" בהתחלה לא האמנתי, אבל לאט לאט עם כל אחד שדיברתי המנטרה חזרה "לא לדבר עם רוח הקודש" וכשאתה מדבר איתי בעמדות אז הכל בסדר ו"עלינו לקדם את הספורט וכו וכו וכו" הרי הכל גיבובי שטויות, מצד אחת שותה מהבאר ומצד שני יורק לתוכה, ואם לא תפסיק לירוק אתה יודע מה ישאר לך לשתות
אתה מדבר איתי על קידום הספורט בארץ עם תוכניות מפה להודעה חדשה, ומצד שני מנסה לסלק, להעליב, לפגוע בכל מי שאינו חושב כמוך או נמצא במועדון שלך

העולם לא סובב סביבך, אנשים גם חושבים אחרת ןהם גם אינטילגנטים, המלחמות הפרטיות שלך מענינות רק אותך שימי, רק אתה חושב שנלחמים בך, ואותנו זה ממש לא מעניין, אולי תפנים את זה, בפורום שלך אתה יכול לכתוב מה שבא לך, אז אל תגיד לנו מה המוטו של הפורום שלנו!

אתה יודע, אנשים לא טיפשים, והם יחליטו, אני מוכן להודות שאני טועה אם יוכיחו אותי חברי לפורום ויגידו לי לפתוח את השירשור שפתחת לדיון,
אני גם אשמח לשמוע לדעתם עם עשיתי טעות או פעלתי נכון, אם טעיתי, אני מתחייב לפתוח את השירשור שסגרתי

ושיהיה לך פסח שמח

אמיר
« עריכה אחרונה: April 08, 2009, 04:47:33 pm על ידי אמיר מליק »
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #2 ב- : April 08, 2009, 05:23:47 pm »
לא נראה לך מגוחך להסביר למי שבנה את הפורום בשתי ידייו למה הוא יעד את הפורום?

הפורום הוא חברתי, ככה תמיד היה וככה תמיד יהיה ואתה לא הראשון שאנחנו מעמידים אותו על העובדה הזו, גם ארנון וגם איתי קיבלו לא מעט נזיפות כשחרגו מהמקובל בפורום וגם להם הובהר שלא נאפשר ריבים של דילרים בפורום ואליהם הייתי הרבה אבל ממש הרבה פחות סובלני כי חשבתי לנכון לקרב אותך לקהילה ברוח הקודש אבל כל מה שאתה עושה עם זה זה לנגח את איתי לנואל. בכל פעם אני מקבל עשרות טלפונים להסיר את ההודעות האלה כי הן צורמות ובכל פעם אני מסביר לאנשים שצריך קצת סובלנות ולבלוע כמה צפרדעים אבל בסוף אולי נוכל לקרב לבבות, אפילו הפעם עוד ביקשתי מאמיר לא למחוק את ההודעה שלך אלא רק לנעול את הדיון שלא יהפוך למלוכלך, כנראה שטעיתי אין לך שום עניין בקהילה שלנו כל מה שמעניין אותך זה המלחמות שלך, וחבל.
וכן גם אני דיברתי עם חניכי סיתוונית שאמרו לי שאסור להם לדבר עם אנשי רוח הקודש, כמובן שחניכי סיתוונית לשעבר כי רק אחרי שהם עוזבים הם מגלים פתאום שאנשי רוח הקודש לא כלכך רעים כמו שסופר להם.
יום אחד בארסוף פגשתי בחור שהניף ונתתי לו כמה טיפים ועזרתי לו מעט, הוא היה ממש בהלם ש"ברוח הקודש יש גם חברה טובים" עד אז כל מה שהוא ידע על רוח הקודש זה שזה חבורה שמנסה להרוס את הספורט ולהרוס את מה שסתוונית מנסה לבנות. אז מי פה הצבוע שמצד אחד מספר כמה אנחנו רעים ומצד שני מנצל את טוב ליבנו ומשתמש בפורום שלנו לריבים העסקיים שלו?

ועל זה נאמר: לפני שאתה שופט אותי תסתכל טוב על עצמך.

אם הייתי דילר של מצנחים וכלכך הרבה אנשים היו קונים את המצנחים שלי מדילר אחר הייתי בודק אצלי בהתנהלות שלי למה כלכך לא רוצים לקנות ממני.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק עופר

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #3 ב- : April 08, 2009, 05:41:51 pm »

כידוע לכם מרגע  שהענין הובא לבית המשפט הרי הוא בבחינת תלוי ועומד, ועל כן כידוע חל עליו עקרון הסוביודיצה
מה שאומר שלמרות האקשן שהולך ומתפתח לשימחתנו, ( כן צחי זה כמו פונוגרפיה - מלוכלך אבל כולם נהנים
 להציץ לשם), לא נוכל להגיב, וחצי תאוותנו בידי זרים.   lugh lugh lugh

סוביודיצה   - עיקרון לפיו אסור לכלי תקשורת לחוות דעה בנושא הנמצא בדיון בבית המשפט, בטרם ניתן פסק הדין. ההיגיון מאחורי העיקרון הזה, נעוץ בחשש שבבואו לדון בתיק, עשויה דעת השופט ליטות בעקבות המפורסם בתקשורת, וייפגע שיקול דעתו המקצועי.   -   העובר על הוראות סעיף זה, דינו - מאסר שנה אחת.

חג שמח וכשר

מנותק גונן גל

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #4 ב- : April 08, 2009, 05:58:58 pm »
לאמיר וצחי,

לעניות דעתי יש מקום בפורום לדיון מהסוג שנסגר.

יש כאן סוגיה שמעניינת רבים מציבור המרחפים, וכיוון שהדיון נערך בצורה יחסית תרבותית היה מקום לדעתי לתת לו להימשך.

הטענות של שימי והתשובה של איתי ואולי הבהרות נוספות מצד שימי אמורות לעניין מי שרכש, או שוקל לרכוש ציוד של אותו יצרן ממקור זה או אחר.

אני לא מביע כאן שום עמדה לגבי מי צודק או מי נוהג בהגינות בנושא הנדון אלא רק חושב שיש מקום להמשך הדיון.

כמובן שאני לא מסכים ואפילו מגנה את הכותרת והתוכן של ההודעה הראשונה בשרשור זה.

בברכת חג שמח לכולם.

גונן גל
« עריכה אחרונה: April 08, 2009, 06:36:15 pm על ידי גונן גל »

מנותק יניב קונקי

• הכינוי שלי בלאק אנד דקר
« Reply #5 ב- : April 08, 2009, 06:38:10 pm »
חברה עזבו אתכם משטויות.. חג שמח לכולם

מנותק זיו אגרי

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #6 ב- : April 08, 2009, 06:45:43 pm »
שימי...
לא מספיק עם השטויות האלה של האשמות ירידות ולהרגיש נרדף ?
אם היית עושה הכל כמו שצריך אז לא היה בורח לך אף אחד כי אנשים אוהבים ללכת לאן שטוב להם ונוח להם .. ואני מצטער אם אתה ישן ולא שם לב אבל איתך לא טוב ולא נעים
בערך בכל אחת מ100 הפעמים שבאתי לרחף וראיתי אותך עם החניכים שלך וחברי המועדון שלך ראיתי איך אתה מתנהג אתה צועק מזלזל לא מדבר יפה לא נותן יחס הוגן וכל הזמן יש סביבך פרובוקציה כל שהיא כלפי מישהו בסביבה מספיק חלאס..
אתה מרחף, אתה מלמד, אתה מוצלח ?!, מצויין אם אתה מרגיש ככה, אבל זה שאתה תקוע על עץ גבוה בהרבה ממה שאתה מסוגל לרדת ממנו מבחינת מה שאתה חושב שאתה זו כבר בעיה אחרת.
אם אתה לא מסוגל לעמוד בנטל ואתה מרגיש שממררים לך את החיים ולא משנה מצד מי תשנה גישה או פשוט תלך כי אתה ממש מתנהג כמו ילד בן 4
איתי הוא איש עסקים כמו כל מה שאתה יכול לשאוף אליו וגם ארנון וירון פור. אתה שומע אותם רבים בניהם על בלעדיות על מכירת ציוד על מתן שירות או על משהו ?
לא !! כי הם יודעים להתנהל ולא להתבכיין כמוך..
בכל מקום שיש כסף יש עניין תמיד של הרבה גורמים ותתמודד עם זה אל תירה חצים אם אתה את שלך לא מצליח לקצור ואחרים חיים מזה יופי.
הייתי עם איתי בקיץ בתורכיה ולפני הקורס באמת שהיו לי כלפיו הרבה ספקות לגבי הדרך בה הוא עובד
אבל אחרי שבוע שאתה רואה איך הוא דואג מארגן מתקתק ומזיז עניינים אתה מבין לה הוא איש עסקים טוב
כל מה שהוא הבטיח בדגש על כל מה שהוא הבטיח במהלך הקורס קרה  היו גם חילוקי דעות מצד כמה אנשים לגבי פועלו ולמרות זאת הוא יצא אחלה וממש לא התבכיין
ארנון מהצד השני שיצא לי בזמן הלימודים להכיר עזר תמך חייך הסביר פנים ואפילו לא הייתי חניך שלו שם עין ונותן דגשים כי בסך הכל יש ערך לספורט הזה מעבר לכסף כי כן מוזר קצת אבל אפשר להרגיש שבתור חבר הוא גם דואג לשלמותך וזה ראוי מאד להערכה ..
ירון שיצא אחלה גבר בפעם שעשיתי בלאגן ברכס באשמתי הגמורה מחוסר ניסיון  בפעם או פעמיים הראשונות שלי שם בא אלי דיבר איתי יפה הסביר לי איך מתנהלים דברים אישתו באה ודיברה איתי והכל בנעימות בלי לחץ ותוך כדי רצון להתמיע את הערכים ואת הגישה והפרופורציה לאיך עושים דברים.

ושוב אצלך בהשוואה לכל מה שאני מכיר אתה תזלזל שפונים אליך צועק ומקלל יוצר אווירה נורא מלחיצה וכן אם אתה לא שם לב אתה גם יורה לעצמך צרורות ברגליים ומתפלא לא קשה לך ללכת.
AIRWAVE חברה מצויינת כמו כל חברה אחרת ואל תקשקש פה בכל משפט שני על מצויינות מוחלטת ושזו הדרך שבה אתה בחרת ומייצג אם היו יודעים איך אתה פועל תאמין לי שמזמן היו מפסיקים איתך עסקים.
אם מצויינות הייתה הדרך שלך הייתה יכול לעמוד בקו אחד עם ארנון איתי וירון פור שיודעים מה זה לתת שירות, תמיכה ולהיות חברים בנוסף לכל.

מנותק שי לנואל

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #7 ב- : April 08, 2009, 10:32:33 pm »
לגונן
אני לא מביו מה יש לדון גם איתי וגם איירוויב  נותנים אחריות כלפי הציוד שנקנה אצל איתי!   (גם אם שימי לא אוהב את זה)

ולשימי המצטיין
איך אתה יכול להגיד למישהו מהמנהלים פה שהם צבועים?
תמיד אתה בוכה שדופקים אותך כי אתה... או כי אתה...
אבל אתה היחידי שנותנים לו לכתוב פעם אחר פעם שאנחנו רוצחים עם דם על הידיים  (לא ישתמשו בנו להחלפת שבוים איזה באסה.)
ברגע שאנחנו אפילו חושבים להגיב על מה שכתבת מבקשים מאיתנו להסיר או לשנות את תוכן ההודעות שלנו.
האם אתה מכיר פורום אחר חוץ משלך שהיה מסתכן בתביעת דיבה על פרסום השקרים והמנטרות שלך רק בשביל לקדם את הספורט בארץ?
פעם אחרי פעם נותנים לך לכתוב פה ע"מ לנסות ולאחד את קהיילת המרחפים בארץ  ופעם אחר פעם אתה מנצל את זה בשביל ללכלך על אחרים ולכתוב שאתה הטוב מכולם ולפעמיים אפילו לכתוב שאתה הטוב בעולם, אז מי פה צבוע?
כול תאונה אצלך היא ארוע בטיחות  חצי יזום שקול שניתן ללמוד ממנו היא אף פעם לא תאונה היא אף פעם לא באשמתך אבל תגובתך לתאונה היא מקצוענות לשמה... האם לא נראה לך שכול חניך שקצת ישוטט באינרנט או ישאל שאלות בפורמים אחרים ימצא את האמת?
איך אתה מסביר את העובדה שכשהיייה חוק בארץ אתה היית אחד משני האנשים היחידים שהאגודה אי פעם שללה לו רישיון?
אלפי מרחפים עברו באגודה רק שניים הגיעו לכזאת רמה מסוכנת שרישיונם נשלל!

לאחרונה מופיע אצלך ווידאו שבו מחזיקים אותך 3 אנשים בזמן הנפה של טאנדם באתר תרמאלי האם כך מתנהג הטייס הטוב והבטוח בעולם?
איך אתה מסביר את זה לחניכים שלך כבטיחותי?
סליחה עם הקוראים על שהגבתי

חג שמח

שי לנואל

מנותק idomohar

• הגעתי לאוסטרליה
  • KARMA S
« Reply #8 ב- : April 08, 2009, 11:17:41 pm »
ברור לי שזה השרשור שכולם ייכנסו לקרוא. ברור גם שכולם מצפים ממני לכתוב דברים קשים, שייגרמו לנייד שלי לצלצל ולצד השני לצעוק.

זיבי עליכם והחתול השתין עליכם (זה בצחוק כמובן)  :P

שיהיה לכולכם חג שמח וכשר (למי ששומר). נתראה בעמדות.

נ.ב.
עפקו. מצוינות טוטאלית תוצרת כחול לבן  ;D

מנותק נינה ואשר

• משחק בארגז החול
    • דוא
« Reply #9 ב- : April 09, 2009, 12:01:07 am »
שימי,

אנחנו רכשנו דרכך ציוד של איירווב..אין לנו מילה רעה להגיד על הציוד.
אבל לעומת זאת יש לנו לא מעט לאמר על הדילר. חודשיים לאחר שרכשנו את הציוד החלטת לנדות אותנו.
אז מה אנחנו עושים עם הציוד??? נתונים לחסדיך?? אמורים לסמוך עליך בבדיקות שנתיות???

אנחנו רק דוגמא אחת... אחת מיני רבים...

זה אולי יכול לענות לך על השאלה למה מרחפים בוחרים בדילרים אחרים. דילרים אנושיים ויציבים נפשית. לא כאלו שאין לדעת איך יתעוררו מחר בבוקר.

היום אנחנו יכולים להגיד בפה מלא. עשינו טעות שקנינו ציוד דרכך. טעות מרה.
את הציוד השני שלנו קנינו מאיתי. ממנו, להבדיל אנחנו עדיין יכולים לקבל שירות.

אתה יכול לנבוח כמה שבא לך. אתה לא באמת מפחיד אף אחד - רק מרחיק. מרחיק ממך.
אתה הורס לעצמך בשתי ידיים. אף אחד לא צריך לעשות את זה במקומך. את זה,אגב, אתה עושה מצויין!! (הנה, עכשיו אתה יכול להתגאות במצויינות שלך...)

יאללה, יש לנו עוד כל כך הרבה מה להגיד... אבל נסתפק בזה.

חג שמח שיהיה לכולנו.
אשר ונינה

מנותק יניב

• הגעתי לאוסטרליה
  • ליפעמים האור בקצה המנהרה זה סתם אידיוט עם מצית
    • דוא
« Reply #10 ב- : April 09, 2009, 12:23:25 am »
חשבתי להגיב
אבל זה לא שווה את המאמץ
כולנו יודעים מה לחשוב
חג שמח

מנותק יניב

• הגעתי לאוסטרליה
  • ליפעמים האור בקצה המנהרה זה סתם אידיוט עם מצית
    • דוא
« Reply #11 ב- : April 09, 2009, 12:26:56 am »
אמיר שאלה
אדם שנוהג בכביש ואוסף לחובתו 12 נקודות יש נהיגה מונעת 36 נקודות והוא בשלילה
אז מה קורה עם אדם שמגיע ל 10 קרמות שליליות
חומר למחשבה

מנותק אורי שמיר

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #12 ב- : April 09, 2009, 08:51:00 am »
שימו לב לנתון הבא:

בישראל ישנם כ 200 מרחפים פעילים ....אולי.
מתוך סה"כ המצנחים הנמכרים בעולם בשנה אנחנו תופסים מקום שאינו נמדד בכלל מבחינת מפעלי המצנחים.
המריבות, האינטריגות והרעש שאנחנו עושים אגב, -אם יכול היה להמדד- היה מאפיין מדינה שבה 6000 מרחפים פעילים לפחות.
לא שאלתם את עצמכם מה בעצם קורה פה?
איך מדינה, שבה כל כך הרבה פוטנציאל לספורט הזה , מאחסנת בתוכה כל כך מעט אנשים  העוסקים בו??!

אני הולך לטוס עכשיו לאיזו שעה קלה.
מקווה שתחשבו על זה בכובד ראש ושהיו לכם תשובות מספקות (לעצמכם) בעניין זה.

בברכה

אורי שמיר

מנותק idomohar

• הגעתי לאוסטרליה
  • KARMA S
« Reply #13 ב- : April 09, 2009, 09:59:22 am »
יא נינה, כנסי קצת לבריכה, תרגעי.

מנותק נינה ואשר

• משחק בארגז החול
    • דוא
« Reply #14 ב- : April 09, 2009, 10:18:50 am »
 lugh אני מאוד רגועה...  hug

עזוב אותך שטויות, בוא לבקר קצת...

מנותק עופר

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #15 ב- : April 09, 2009, 11:01:07 am »
שימו לב לנתון הבא:

בישראל ישנם כ 200 מרחפים פעילים ....אולי.
 לא שאלתם את עצמכם מה בעצם קורה פה?
איך מדינה, שבה כל כך הרבה פוטנציאל לספורט הזה , מאחסנת בתוכה כל כך מעט אנשים  העוסקים בו??!
מקווה שתחשבו על זה בכובד ראש ושהיו לכם תשובות מספקות (לעצמכם) בעניין זה.
בברכה
אורי שמיר

אז ככה אורי,   חשבנו וחשבנו, גלגלנו רעיונות שונים, העלינו מיני אפשרויות, גם חבשנו קסדה עם משקולת כבדה בשביל לחשוב בכובד ראש (כפי שבקשת), - נדה !    לא הצלחנו לקבל,  ולו קצה של תשובות מספקות (לעצמנו כמובן).
כיוון שאתה וודאי יודע את כל התשובות, (קצת מזכיר את מנחם בן - וזה מופלא וקסום בעיני).  אנא רד אלינו ממרום והשב לנו את כבודנו כמרחפים גאים.  ואנחנו נהיה אסקופה לרגליך.

עופר והתולעים
נ.ב. נהיה מוכנים להסתפק  גם ברמז קל.

מנותק גונן גל

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #16 ב- : April 09, 2009, 11:26:40 am »
עפר

אהבתי את ההומור

אולי התשובה קשורה ב"עם היושב בציון"

מנותק אורי שמיר

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #17 ב- : April 09, 2009, 01:36:33 pm »
עפר,
אכן קסומה בעיני היכולת שלנו לבנות ולהרוס בנשימה אחת את כל מה שיקר לנו במדינה הזו,
אגב אנשים שכמותך, שמתייחסים לכל בהומור מתנשא לא עוזרים ולא יעזרו אף פעם לשום מערכת הרוצה לקיים את עצמה.
אין לי פתרון קסם לכל דבר (מנחם בן? מוצא חן בעיני שאתה מוצא סוג של נוחם בתוכניות הטלויזיה האלו!) הבעייה היא שלאף אחד אין פתרון קסם למצב הרחיפה בארץ במיוחד עכשיו שאין אף גורם אחראי לעניין.
אם כל אחד יתרום  קצת מזמנו למען הספורט הזה ויחשוב איך לא לקלקל את הקיים.   אז אולי, אנשים שרוצים להתקרב ולהכנס לספורט הזה לא יחששו (ועל אחת כמה וכמה אנשים שנמצאים בספורט לא יעזבו כל כך מהר)
כל אחד מ 125 המשתמשים הקבועים בפורום הזה רואה מידי יום את מי שנהנה מהספורט ושאין לא עניין באינטריגות (אמיר מליק כדוגמא)  ולעומתם קומץ של אנשים (בעלי אינטרסים וכאלו שלא "כמוך לדוגמא")  שעניינם לבדר, בצורה סקרסטית או לחבוט אחד בשני, מול עיניהם המשתאות של הקוראים בפורום זה.

בברכה
אורי שמיר
אגב, טסתי היום בבוקר כשעה והאויר היה  מדהים, אין כמו לרחף מעל הפרדסים המבושמים בתקופה זו של השנה hug

מנותק ofery

• משחק בארגז החול
« Reply #18 ב- : April 09, 2009, 09:46:48 pm »
אני חושב שכמות המרחפים בארץ נמוכה מאוד בגלל הסיבות הבאות

1. כמעט אפס מודעות לקיומו של הספורט (מעטים מבחינים בין מצנחי רחיפה לצניחה חופשית)
2. תדמית של ספורט אקסטרים לא מסודר ולא מאורגן ולכן מסוכן מאוד
3. אפס רגולציה
4. מלא תאונות
5. מלא מריבות בין העוסקים בספורט לבין עצמם

עופר ימין

מנותק שחר

• מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא
« Reply #19 ב- : April 10, 2009, 12:14:12 am »
בדיוק רציתי להזמין משימי את הספורט 4 ... אבל הפחדתם אותי  ::)
אז מה אתם אומרים אפשר להזמין גם דרך איתי? ;D