הפורום קיים לדיונים מסוג אחר, כמה שאנחנו מנסים להביא את הפורום לדרך חיובית ככה אתה ואנשים אחרים מנסים לדרדר אותו
יש לך את הפורום שלך, תכתוב שם את דברי התוכחה שלך, כאן הם לא מענינים אף אחד (אותו סיפור היה כאן עם התביעות מול ארנון הר לב, אתה מוזמן לבדוק)
אם כבר מדברים על צבוע, איך זה יוצא שאני הוא הצבוע? כשאתה מדבר איתי אתה נופת צופים, אבל מצד שני לא מרשה לחניכים שלך לדבר עם המוקצים שהם "רוח הקודש", אסור לחניכים של סיתונית לבוא לערבי בטיחות מי שמגיע מסולק מהמועדון, מי שמדבר עם "רוח הקודש" נידון לסילוק מהמעודון, אני צבוע? הרי אתה בעצמך כותב כאן, דיברתי לא אחת עם חניכים שלך (לשעבר, אתה יכול להרגע) מצד אחד שמעתי ביקורות טובות מהם (מקצועית) אבל תמיד נדהמתי שאתה מנדה את מי שמדבר עם "רוח הקודש" בהתחלה לא האמנתי, אבל לאט לאט עם כל אחד שדיברתי המנטרה חזרה "לא לדבר עם רוח הקודש" וכשאתה מדבר איתי בעמדות אז הכל בסדר ו"עלינו לקדם את הספורט וכו וכו וכו" הרי הכל גיבובי שטויות, מצד אחת שותה מהבאר ומצד שני יורק לתוכה, ואם לא תפסיק לירוק אתה יודע מה ישאר לך לשתות
אתה מדבר איתי על קידום הספורט בארץ עם תוכניות מפה להודעה חדשה, ומצד שני מנסה לסלק, להעליב, לפגוע בכל מי שאינו חושב כמוך או נמצא במועדון שלך
העולם לא סובב סביבך, אנשים גם חושבים אחרת ןהם גם אינטילגנטים, המלחמות הפרטיות שלך מענינות רק אותך שימי, רק אתה חושב שנלחמים בך, ואותנו זה ממש לא מעניין, אולי תפנים את זה, בפורום שלך אתה יכול לכתוב מה שבא לך, אז אל תגיד לנו מה המוטו של הפורום שלנו!
אתה יודע, אנשים לא טיפשים, והם יחליטו, אני מוכן להודות שאני טועה אם יוכיחו אותי חברי לפורום ויגידו לי לפתוח את השירשור שפתחת לדיון,
אני גם אשמח לשמוע לדעתם עם עשיתי טעות או פעלתי נכון, אם טעיתי, אני מתחייב לפתוח את השירשור שסגרתי
ושיהיה לך פסח שמח
אמיר