בדיוק חזרתי מזיכרון, גלשתי עם הקייט שלי או יותר נכון התבחבשתי בחוף עם אשר (אשר ונינה) שאני חייב לציין גולש קייט בחסד. בזמן שאני מקבל סטירות מהגלים הוא מסתובב לידי עם הקייט שלו וצועק לי אל תישבר אל תישבר

בכל מקרה היה באמת כייף
לגבי הטיסה ביום שישי עם הקוברה:
אני לא אוהב סתם להגזים אבל באמת מצנח מטורף, יש לו AGILITY מדהים סיבובים חדים בלי איבוד גובה, מאוד קל להתמרכז בטרמיקה מה שהיה לי קשה עם 1-2, יחס גלישה נהדר, וסוף סוף ספיד בר שעובד כמו שאני רוצה.
מה שכן בכניסה לטרמיקהמעל לכפר קמה?, המצנח קצת צלל קדימה אבל הגיב מהר לריסון ללא קריסות. טוב כנראה שאני צריך להתרגל ל DHV 2.
לגבי ההצלה מ 300 מטר, עזבתי את ההר וטסתי לשם כי ראיתי את הענן נוצר שם אז זה לא ממש הצלה בכל מקרה המצנח טס דוך על הספיד בר בלי לאבד יותר מדי גובה .
לשאלתך איתי פשוט לא היה לי סבלנות לחזור למבוא חמה כדי לצבור עוד גובה ובכל מקרה הרוח ממש התחזקה טסתי על ספיד בר מלא עם מהירות קרקעית של 20 קמש , זה מה שקורה כשאין ניקוד....... אה כן ועוד דבר לא היה טרקטור שעובד באיזור .....
לגבי האפסילון אתמול באמת חשתי צביטה בלב כשניפרדתי ממנה - בכל זאת החזיקה אותי בחיים ב טרמיקה של +8 בגובה של 3500מטר בספרד
עמית