כתב נושא: בקשה מכלל המרחפים - להפסיק להתקשר לברור התנאים  (נקרא 862 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
זה לא מישהו אישי וזה לא מקרה ספציפי פשוט הכל ביחד גדול עלי.

בהתחלה מאוד שמחתי לעזור לחברה ע"י דיווח של מה התנאים אצלי, המחשבה מאחורי זה הייתה שאנשים יראו וילמדו ויתחילו גם לעזור אחד לשני יותר.
התוצאה הייתה בדיוק ההפך אנשים בכלל לא מדווחים אחד לשני כי "גם ככה כולם מתקשרים לצחי", אנשים כבר לא מסתפקים בדיווח "מה הרוח אצלי כרגע" הם גם רוצים שאני יגיד להם באיזה שעה לצאת מהבית ולאיזה אתר להגיע, גם אנשים שבכלל לא מתכוונים לצאת לטוס מתקשרים ואחרי שיחה של כמה דקות אומרים לי "היום כל מקרה אני לא בא, אני אבוא מחר", אנשים מתקשרים כל חצי שעה לראות אם השתפרו התנאים, ומי שבמקרה מגיע לאיזה עמדה בחיים לא מתקשר אלי להגיד "יש תנאים בוא ל......", אנשים מצפים לצאת מתל-אביב בידיעה גמורה באיזה אתר לטוס, ראבק אני יוצא ממרחביה ומחליט רק בדרך הרבה פעמים.

היום אספתי את חומוס ובאבי מעפולה ב9:30 קבענו אם יורם ואמנון ונסענו, כל הדרך מעפולה עד הר הקפיצה למעלה לא הצלחתי להגיד להם משפט אחד בלי שצלצל הטלפון (ועוד ממתינה ברקע) וכרגיל השאלות הדביליות "שווה לבוא?", "לאן כדאי לי?", "יהיו תנאים?"(מה אני נביא?), "אם אני אצא מהבית ב11 לאן כדאי לי?" וכ' וכו' וכו'.
עלינו להר הקפיצה כשכל מי שמגיע יותר מאוחר אני אומר לו עם מי לקבוע כדי להשאיר רכבים למטה (אנשים לא מתקשרים אחד לשני ובכלל לא יודעים מי עוד מגיע לאותו אתר), כמובן שהדיווח שהתנאים בשרונה טובים הגיע אלי באיחור, הירידה מהר הקפיצה כל מי שצריך להוריד רכב מתקשר אלי למרות שאני עם רכב למעלה (שוב אנשים כבר לא מתקשרים אחד אל השני), התוצאה שאני כבר מגיע למקום ששוה לטוס בו אני כבר מתוסכל ועצבני וכבר לא רוצה לדבר עם אף אחד, כמובן שגם בקשה פשוטה כמו "תעזבו אותי בשקט" מתקבלת בתוצאה הפוכה וכולם באים "להרגיע אותי" (כעיקרון אין הרבה דברים יותר מעצבנים משאומרים לך "תרגע" כשאתה עצבני ובמיוחד אחרי שבקשת שיתנו לך שקט להרגע), פשוט הייתי חייב להמריא ולנחות בשדה הכי רחוק שהצלחתי להגיע אליו כדי לקבל את השקט המיוחל. כמובן שבאוויר לוקח זמן להרגע ובזמן הזה התגובות והשיקולים בטיסה מחורבנים כי רצות יותר מדי מחשבות בראש, ובסופו של דבר נחתתי בשדה הצפוני הרחוק שהגלשנים נוחתים אחרי הרכס התחתון שצפונית לעמדה, תוך כדי שאני מקפל בנחת ובשקט חומוס מתקשר לשאול אם אני צריך איסוף אבל לפני שאני מספיק להגיד לו איפה אני הסוללה של הטלפון נגמרת מכל הברבורים של הבוקר, חשבתי לי "טוב נו, ההליכה תעזור לי להרגע." ואכן תוך כדי הליכה נרגעתי.
ואז הגעתי למסכנה - אני לא יכול יותר עם הטלפונים האלה, אני מגיע לעמדה כבר עצבני ולכן לא נהנה מהטיסה ולזה בעצם יש שני פתרונות האחד לא לבוא לטוס (למה אם אני לא נהנה שאני כבר מגיע) שכמובן לא בא בחשבון והפתרון השני והיחיד מבחינתי הוא להפסיק את הטלפונים האלו (לא את כל הטלפונים עם החברה אלא את הטלפונים של "יש תנאים? שווה לי לבוא?").

מיום שבת (מחר) אני עונה לטלפונים של החברה הקבועים שנוסעים איתי או מי שבא לאתר ורוצה להשאיר רכב או למי שתכנן איתי לטוס, אבל עדכונים בסגנון "כדאי לי לבוא?" או "איך הרוח?" לא ינתנו יותר. (ז"א תתקשרו אחרי שכבר החלתתם לצאת לטוס וגם יצאתם) טלפונים לקבוע לצאת לטוס ביחד אפשר גם ערב קודם או בפורום.
מי שעובר את צומת מגידו יכול להסתכל על הרוח לבד, מי שעוד בבית יכול להסתכל בשבשבות באינטרנט (גם לבד). בין הבית וצומת מגידו תצטרכו לחיות בחוסר ודאות כלשהו.

אני מקווה שאף אחד לא נפגע מזה באופן אישי ושזה לא יפגע בחברות שלנו - אני פשוט לא יכול להגיע לטיסה ולא להנות ממנה זה יותר מדי בשבילי.

אני אשתדל להמשיך לכתוב בפורום בערב לאן אני מתכנן לצאת למחרת.

אני ממליץ לכל מי שיוצא לטוס לכתוב גם בפורום (בשביל זה הוא קיים) לאן הוא מתכנן שעוד אנשים ידעו מזה ויהיה אפשרי להשאיר רכבים וכו' (כמו שהיה תמיד).
don't fly faster then your guardian angel

מנותק אדרי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • נשיא "החרב המעופפת"
    • http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233
    • דוא
צחי מסכים עם כל מילה
בהחלט הנושא מעיב על הנאה של יום טיסות
אמיר קארו היום בגלבוע  העלה רעיון להחזיר את קובי רבנו לתפקוד
אני יעלה בימים הקרובים שירשור בנושא אני בודק את האפשרות הטכנית של הרעיון של אמיר קארו.
אדרי
טוס גוזל חתוך את השמיים רק אל תשכח יש נשר בשמיים
http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhum
http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233

מנותק אריה יעקבי

• הגעתי לאוסטרליה
  • אני לא מפחד למות, אני רק מת מפחד
צחי תירגע!  :D
אכן תמונות קשות. קבל עצה חינם, כבה את הנייד לזמן מה. ללא הנייד תיהיה פחות קרינה למוח, בטח שיותר שקט והרבה יותר שקט נפשי.
אני יוצא מחר ומקווה שיהיה יותר טוב מהתנאים של היום.
בידידות ובלי קשר טלפוני,
אריה

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
אחת הבעיות היא שאני לא יכול לכבות את הטלפון כי זה גם הביפר שלי (פעם הייתי הולך עם טלפון וביפר אבל מאז שיש את המערכת ששולחת SMS קבוצתי מהמוקד של המועצה שניהם זה אותו המכשיר).

שמור על קשר טלפוני רק בלי שאלות כמו "נראה לך ששווה לי לבוא?" (אני תמיד עונה "מי שלא בא בטוח לא טס" אז למה בכלל לשאול את זה?)  ;)
don't fly faster then your guardian angel

מנותק avivh

• מצאתי פסיפס
    • דוא
צחי אורנ,ג משלמת כסף למוקדי שיחות כמוך בקש לפחות חשבון טלפון חינם
אביב

מנותק udixxxbandfromforum

• מפעיל בובקט מתקדם
צחי  חזר בתשובה--תם הדיון
רק דעו שהוא שקל קודם לכן-חילוף בתים עם גבי ממצפה

מנותק idomohar

• הגעתי לאוסטרליה
  • KARMA S
צחי, אתה בורג מרכזי פה, כי זה מה שאתה, ותקבל את זה כבר יא נודניק! קיצר שווה לי לבוא מחר? לאיזו עמדה?

באמת לא ברור למה מלא אנשים לא משתמשים בפורום יום לפני שהם יוצאים לטוס. אין יותר נח מזה. בכל חמישי או שישי צריך להיות שרשור של מי שרוצה לטוס מחר. ככה אחרי שיצאתי בבוקר אני יודע למי להתקשר ואני יכול גם לגוון קצת, פעם לצחי, פעם לאיתי, ופעם למישהו אחר... יאללה אנשים, תשתמשו בפורום!

צחי, פשוט תחליף את הקו לתעריף של שיחות סקס... 5 שקלים לדקה, לפחות יישארו לקיבוץ כמה גרושים בסוף החודש...

מנותק איתן שבירו

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
צחי
כל מילה כתובה בסלע, וכמובן קבל התנצלותי על הבקשה להזמין מרק ( זה היה בכלל רעיון של קדמי הנבל ) hug lugh

מנותק עמוס פרל

• הגעתי לאוסטרליה
  • המקום האהוב עלי
    • צביעה תעשייתית,צביעה תעופתית ,החדרת הליקוייל ודפוס משי
    • דוא
כפי שעידו אמר
עד שנחזיר את קובי בינתיים כל מי שמתכוון לטוס יום לפני כן יודיע בפורום עם מס' טלפון
כך יהיה יותר נוח להיתקשר אחד עם השני
בנוסף לקבוע שעה מדוייקת למפגש באתר הנחיתה
תתחילו לעבוד על זה
אופטימטל צביעה תעשייתית וצביעה תעופתית
http://optimetal.co.il
ערוץ היוטיוב שלי
http://www.youtube.com/user/optimetalvideos

מנותק שלמה ניסן

• הגעתי לאוסטרליה
  • אני פצוע מיום 18.10.06 אני אתגבר אלחם ואנצח
    • דוא
צחי ידידי איש הרוח
אני מבטיח לך לא להתקשר לעידכון תנאי רחיפה
מה שלומך כשאני יגיע לביה"ח רמב"ם אני יתקשר אליך
שווראמה עלי לך ולחמידוס
הכפרי
עשו את הספורט מהנה=ותהנו
הטו אוזן קשבת לסובבים אתכם
וחזרו הביתה בשלום

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
אני רק מזכיר שאפשר לגלוש לפורום דרך הטלפון הסלולרי ואפילו להשאיר הודעות בפורום, היום רוב הטלפונים יש להם את האפשרות הזאת, כך שבעלות נמוכה בהרבה משיחה לצחי ובלי להטריד אותו אפשר לפתוח שירשור עידכונים ולעדכן כאן בפורום,

הנה הרעיון :
ליצור פורום חדש שנקרא לו "עידכונים מהשטח" לכל אחד יהיה לינק בפלאפון (מועדף) ישירות לפורום זה וישר תקבלו את העידכון האחרון, ממש בלחיצת כפתור אחת, ובעלות אפסית
העניין הוא שצריך להיות שיתוף פעולה מכל הצדדים, צריך שיהיו גם כאלה שיעדכנו (צחי מה דעתך לעדכן פעם אחת ויתר החברה ימשיכו מהאתרים עצמם) - כדי לעדכן נכנסים עם היוזר והסיסמא (אני אבדוק, אולי אפשר לעשות את הפורום הזה ללא סיסמא כדי שיהיה יותר קל לעדכן) ופשוט פותחים שירשור חדש או עונים תגובה לשירשור עידכונים קיים
כמובן שהפורום תומך בטכולוגית WAP שהיא תכנולוגית גלישה סלולרית שתומכת במכשירים ישנים יותר, מי שמעדכן דרך הפלאפון ישר תראו איקון קטן של טלפון סלולרי ליד השרשור ותדעו שהדיווח באמת מהשטח

מה אתם אומרים? ליצור פורום כזה? מעונינים?

אמיר
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]