כתב נושא: כיצד הם שומרים על בטיחות טיסה?!  (נקרא 1750 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ארנון הר לב

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • עגור מצנחי רחיפה 1977
    • www//flyagur.co.il
    • דוא
כיצד הם שומרים על בטיחות טיסה?!
« ב- : February 09, 2009, 01:50:56 pm »
זרזירים ולא מתנגשים.

ארנון הר לב red_glider
עגור hug
ארנון הר לב – 054-2454346
  עגור  מצנחי רחיפה - כנסו לאתר החדש
http://www.flyagur.co.il

מנותק liors

• מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא
בעניין: כיצד הם שומרים על בטיחות טיסה?!
« Reply #1 ב- : February 09, 2009, 06:15:06 pm »
הם נולדו לעוף ::) ואנחנו נולדנו ללכת. ואם נדייק אז בישראל נולדים ללכת לצבא :-[

מנותק נתי_ה

• הגעתי לאוסטרליה
  • 2במרץ 2012 ברמת הגולן
    • אתר  התרמילאים  לדרום  ומרכז  אמריקה .
    • דוא
« Reply #2 ב- : February 09, 2009, 09:21:28 pm »
פשוט  מאד  ארנון ידידי

הם  למדו  בית ספר  מוסמך  והודרכו  בידי מדריך  מנוסה :

אני ממליץ  על  בית  הספר  זרזיר  ;D

מנותק חן כץ

• משחק בארגז החול
« Reply #3 ב- : February 10, 2009, 05:49:22 am »
ארנון יקירי
מעבר לכל היופי הזה של התלהקות הזרזירים, מאחורי המעוף האקרובטי שלהם מסתתרת מלחמת הישרדות אמיתית. ההתלהקות והמעוף הדרמאטי הזה מתרחש רק כאשר הזרזירים חשים שיש אויב בסביבה והם מרגישים מאויימים, כמו בז לדוגמא, שאגב מופיע שם בשולי אחת התמונות. הרעיון כאן פשוט, הבז מחפש טרף והזרזירים יוצאים למעוף לולייאני כדי שהחלשים, שלא יוכלו לעמוד בקצב, יפגרו אחר הלהקה , יופרדו מהלהקה ויהיו הרבה יותר בולטים עבור הבז שלא יכול לפקס על רבים בתנועה. הבז מרוויח מזה מזון שבהכרח חלש יותר ויהיה לו קשה יותר לברוח. הלהקה מרוויחה מזה משום שהיא מנקה את עצמה מהחלשים והנכשלים. בטבע אין פשרות, לחלשים ונכשלים אין את  הלגיטימציה להעמיד דור.

ברכות, חן.
חן כץ

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #4 ב- : February 10, 2009, 09:53:35 am »
זה גם לא נכון שהם לא נוגעים אחד בשני באוויר, הם ועוד איך נוגעים.
הם פשוט הרבה פחות רגישים למגע הזה ממצנחי רחיפה.

השאלה צריכה להיות איך הם לא מסתבכים כשהם נוגעים אחד בשני?! אבל התשובה לזה מאוד ברורה, אין להם מיתרים בין הגוף והכנף.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק ארנון הר לב

• הגעתי לאוסטרליה
  • עגור מצנחי רחיפה 1977
    • www//flyagur.co.il
    • דוא
« Reply #5 ב- : February 10, 2009, 10:38:06 am »
חברים מלומדים! no1

כוונתי לא הייתה באמת לדעת איך הזרזירים לא מתנגשים, אלא איך ומה נעשה כדי שלא אנחנו נתנגש.

לאחרונה יש יותר מידי כמעט שנפגע על ידנו. אנא השכילו נא!

בברכת התעופה הבטוחה

ארנון הר לב

עגור hug

מנותק אדרי

• הגעתי לאוסטרליה
  • נשיא "החרב המעופפת"
    • http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233
    • דוא
« Reply #6 ב- : February 10, 2009, 12:37:52 pm »
[youtube=425,350]lgH0CaxitWQ[/youtube]

דוגמא  שגם עם "כנפיים על הראש" לא תמיד אפשר להמריא
אדרי
טוס גוזל חתוך את השמיים רק אל תשכח יש נשר בשמיים
http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhum
http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233

מנותק avivh

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #7 ב- : February 10, 2009, 04:04:37 pm »
ארנון
כפי כתבתה לא באמת מעניין אותך סרט והמשמעות שלו אלה פרסום שקרי לעצמך ועל דאגתך לספורט הזה שבעמל רב הצלחתה להביאו להיכן שהוא..

לתת למוטי להדריך חניכים ששלמו לך ונתנו בך את אמונם הוא פשע -  והתוצאה פגיע של חלק מאותם חניכים היא תוצאה של פשעך.

להחליט לאחר 3 מפגשים כי זה מספיק לרכס ולהמשיך לקחת "כסף שחור לשעורים פרטים"  זה אתה בגדולתך

להכריח חניכים לשלם על בטוח חילוץ וצד שלישי שלא קיים או שלא הסכמתה להפעילו כמו במקרא שלי פגיעה בזמן "שעור שחור" ברכס בנתניה  -  זה גנבה ורמייה

לבקש טובות וקיצורי דרך ולא לומר תודה לאחר שקבילתה את מה שלא מגיע לך זה אתה ארנון.

כפי שאמרתי לך על פשעים ושקרים שלך שעלולים לפגוע באנשים אחרים  - לא השתוק יותר !!!

ארנון, לדעתי אתה יותר נזק ואסון לספורט מאשר תועלת. דרכך היא פשע נוכלות ושקרים

ובכלל אני פונה לחברי הפורום ואומר
 אתם שבאמת אמיצים בשחקים,  פחדנים בני פחדנים - כשזה נוגע להזהיר " חדשים וצעירים " מפני הסכנות שעורבות להם. אלו  שבתמימות והתלהבות קוראים ומאמינים לפרסומת השקרית של ארנון ותגובתכם גורמות להם להאמין בכך.

פציעתה של גולדי ואחרים בחלקה היא עקב חוסר ידע , הדרכה של ארנון ועידוד חברתי של חברי הפורום
אביב

מנותק זיו אגרי

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #8 ב- : February 10, 2009, 06:40:52 pm »
הכל בסדר אצלך בקופסא אביב ?
לא שאני  ממש טלית שכולה תכלת אבל אם יש לך להגיד משהו כזה נוקב ורציני מבחינתך יש פרטי אתה יודע... כנס בארנון כמה שבא לך.  למה לטנף פה את כל הפורום ועוד בכלל עם משהו שלא קשור
ואם אתה מזהיר את כולם מפני משהו רציני שנראה לך שעלית עליו אז עדיף לעשות את זה בצורה טיפה יותר נעימה כי חבל"ז על התגובות שתקבל עכשיו

תלמד להבא או שתסיר כעת

ודרך אגב כולם למדו שווה בשווה סך הכל כל המדריכים לא שונים מבחינתך ברמתם אולי בגישתם זה כן,
רוב התאונות קורות שאנשים טסים לבד ובלחץ חברתי במקומות שלא מיועדים להם או בזמן שלא מתאים לכך תבדוק תברר ותראה שכך הדבר..
כול הפצועים לאחרונה נפצעו כתוצאה מהנפה לרוח החרמנות והשטות.. שאל את גולדי שידעה טוב מאד שהיא מסתכנת ובכל זאת המשיכה וככה כל אחד מאיתנו שמותח את החוט עד טיפה מעבר למה שהוא מסוגל לשאת, תוצאות מרגישים ומבקרים בבתי חולים.
« עריכה אחרונה: February 10, 2009, 06:45:32 pm על ידי זיו אגרי »

מנותק אילן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #9 ב- : February 10, 2009, 07:46:13 pm »
אביב . ניסיתי ליצור עימך קשר בטלפון ולא הצלחתי . הדברים שכתבת כ"כ חמורים שלא ניתן להתעלם מהם
תחושתי היא שבינך לבין ארנון עבר "חתול שחור" ( ליתר דיוק " פיל שחור " )  .
במידה ותבדוק את הסילבוס של כל בתי הספר בארץ ( "כל "= שלושה ) תגלה כי לכולם פחות או יותר מתכונת זהה לגבי לימוד הרחיפה.
לכל מורה/בי"ס יש תפישה שונה כיצד להכניס את החניך שלו לעולם הרחיפה ועל מה לשים את הדגשים במהלך הקורס.
לכל מורה יש את האני מאמין שלו לגבי צדקת דרך החינוך שלו .
במבחן המציאות  ארנון יכול להיות גאה מאוד בכמות המרחפים הפעילים בוגרי עגור ,  ז"א כנראה התפישה שלו לגבי אופי ואופן הכשרת טייס הרחיפה עומדת במבחן המציאות  .
ניתן לשאול האם אנו  - טייסי מצנחי הרחיפה  - מקבלים את כל הנדרש בכדי להיות מקצוענים - בוודאי שלא , ואין לי כל תענה כלפי אף בי"ס  . האם קיבלתי את הכלים הבסיסיים עימהם יכולתי לצאת לדרך ? בהחלט כן ! לאחר קורס הנמוך , גובה ורכס בהחלט קיבלתי כלים לצאת לדרך ! האם הכלים האלו הם סופיים ומושלמים ? בהחלט לא  - ומחובתי לשאוף ללמוד ללא הרף , להתמקצע , להשתפר , לתרגל , להפעיל שיקול דעת , לעבור השלמות מתקדמות  , ליטול חלק פעיל במפגשי ידע וכו' .
ניתן להשליך את עולם זה לכל עולם שהוא : האם קיבלתי את כל הידע כאשר למדתי בטכניון בשביל להיות מקצוען בתחום שלי – בודאי שלא ! הניסיון , הלמידה הבלתי פוסקת והרצון להיות טוב ומקצועי יותר הם הגורמים  שמביאים אותי ובעם כל אחד מאיתנו להישגים .
אני בטוח שגם בעולם הרפואה -  כאשר סיימת את לימודיך באקדמיה – לא סיימת את לימודיך  , רכישת הידע לעולם לא מסתיימת
כל אחד מביא את עצמו למקום בו הוא רוצה להיות
כל אחד יביא את עצמו לרמת המקצועיות בה הוא מעוניין להיות
כל אחד נוטל את הסיכונים שעימהם הוא מוכן להתמודד

אביב  . כאשר אני עושה עבירת תנועה או תאונת דרכים  אני לא מקלל את מורה הנהיגה שלימד אותי – אני מקלל את עצמי היות ואני יודע שהאחריות רובצת על כתפי !
אני גם לא אפרסם בעיתון ידיעות/מעריב/הארץ  כתבה בה אכפיש את המורה לנהיגה שלי היות והאחריות למקצועיות  , סבלנות , שמירה על כללי דרך  , ציות לתמרורים ,הבנה שאני בכלי שיכול להרוג אותי ואת הסובבים אותי ,  כיבוד הזולת והאחר - היא שלי . 

מנותק אדרי

• הגעתי לאוסטרליה
  • נשיא "החרב המעופפת"
    • דוא
« Reply #10 ב- : February 10, 2009, 07:49:36 pm »
הנושא המדריכים ובתי הספר הינו אחד מהנושאים המדוברים בענף.
אנחנו מדברים על זה בנסיעות,בעמדות,ומרכלים ב SMALL TALK  בעמדות.
אף אחד אינו מושלם בעניים הביקורתיות שלנו המרחפים .
אנו מסיימים קורס ורוצים להיות אלופי עולם בטיסה במצנחי רחיפה זה בסדר אבל יש תהליכים שחייבים לעבור ולהתנסות בהם.
תראו ניקח לדוגמה(שינוי של אבן שושן" ה" חדש ) את תחום הרפואה לומדים 7 שנים ומתחילים לעבוד בבית חולים ומבינים שלא מבינים כלום ברפואה ויש עוד הרבה מה להשלים וללמוד .
הלימוד הוא גם בצורה יחידנית קריאה בספרות מקצועית וגם לימוד מרופא מומחה ראש מחלקה וכו' .
בתחום שלנו תעופה ספורטיבית הדמיון ממש דומה : אנו מסיימים קורס מצנחי רחיפה בוא אנו מקבלים את היסודות הטיסה בכדי שנוכל לצאת לטיסה עצמאית ומשם אנו יוצאים לדרכנו להמשך לימוד.
שלא שיובן ממני  שאין לי ביקורת על כך שלא קיבלתי את הידע של קיפול קצות כנף,או הפעלת מערכת האצה אך הנושא בהחלט תוקן על ידי זה שלמדתי מחברי רוח הקודש וכן גם מארנון
חברים מי ששואל את ארנון הוא מקבל תשובה מקצועית ואמינה וכך אני נוהג לעשות וגם חברי.
מקצוע התעופה
המקצוע של טיסה במצנח רחיפה הינו לימוד טיסה לכל דבר ועיקר לצערי הרב לעולם לא נצליח להגיע לרמה מקצועית גבוהה של כלל הטייסים וזאת מין הסיבה שזהו אינו המקצוע העיקרי של הטייסים זהו עיסוק כתחביב לרוב הטייסים שטסים חצי שעה בסוף שבוע ושלא יבלבלו להם את המוח.
טייסים בחייל האוויר לדוגמה מסיימים קורס טייס ארוך ומיגע מקבלים כנפי טייס ומגעים לטייסת לקורס מתקדם לומדים לטוס מחדש להבין,להפנים,ללמוד את הסכנות והמגבלות והכול כמעט מחדש   
והחברה האלה טסים כמעט כל יום מדברים,נושמים ,טסים רק תעופה בראש שלהם ומה להם אין אירועי טיסה או אירועים של כמעט ונפגע .
אנחנו ששילמנו 3000 ₪ מצפים לקבל   Guaranteed של טייס ACRO.
רק אתמול בטיסות לילה במילואים היה לי אירוע כמעט ונפגע עם טייסים מנוסים וותיקים  שבמזל גדול נגמר בשלום
לכולנו בטן מלאה על בתי הספר ללמוד רחיפה אבל שבאמת נבחן את המציאות תראו לאן ולאיפה הגיעו החניכים של עגור (אדם ,קדמי, אבי שאול  ועוד רבים וטובים אחרים )כן וגם מי שלא למד בעגור המדריכים למדו בעגור .
אז לא שאני מגן על ארנון ולא שהוא צריך את תמיכתי אבל היה לי חשוב לאזן את הדיון
אדרי

מנותק avivh

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #11 ב- : February 10, 2009, 09:37:10 pm »

לזיו אילן ואדרי –
אתם בוחרים לכתוב על חוסר ניסיון וחרמנות של התלמיד אך מתעלמים (פחדים ?) מהעובדות (וכידוע יש עוד ) :
1. מוטי הדריך אצל ארנון חניכים והוא לא היה צריך לעשות כן - החניכים שלמו פעמים, כספית ופעם נוספת מחיר כבד של פצע  בגלל לשקרים  של ארנון  בניסיונו למכור את בת הספר על גבם.
2. ארנון הכריח את תלמידו לשלם עבור ביטוח שלא סיפק
3. בכל בתי הספר האחרים לא מפסיקים ללמד רכס לאחר 3 טיסות ומספר השעורים רב בהרבה בכל קורס.
4. ...

קל יותר לסתום את הפה ולתת לארנון לפרסם שקרים בדרכים שונות. קל וטבעי לומר אני לא אשם .  זה החרמנות של המרחפים הצעירים ועוד.

אכן לצערי הקופסה שלי שונה משלך זיו ואני מקווה שאלן ואדרי יחשבו שוב על דאגתו של ארנון לבטיחות הטיסה כפי שהוא מציין בפתיח   -

אצלי הקופסה לא בסדר בנוגע לפועלו של ארנון בתחום וזו הסיבה היחידה לכתיבתי . אין לי עניין כלכלי או חברתי בביקורת על ארנון. זה מתוך כאב ומחשבה לעזור לאחרים, גם עם רמת הפופולאריות שלי לא תעלה בעמדות.

דברים חמורים יותר נאמרים על ארנון על ידי אחרים בחירים ממני בתחום, אך כל עוד " הצעירים " החדשים לא יודעים – זה בסדר ?!. זה לא בסדר לדעתי.

צר לי לכתוב כך - אך בדרכים אחרות ארנון לא שינה את נוהגו . יתכן ודרך זו שתשנה את דרכו של ארנון. שיחה אישית עם ארנון לא השפיע בעבר וגם לא תעזור בעתיד כי תמיד היו צדיקים שיגנו עלו.

מדוע שצעירים שרוצים להתחיל את דרכם בספורט  יתחילו כך ולא בדרך טובה יותר, כאשר בתי הספר מתחרים על שרות טוב יותר ומספר שעורים רב יותר במקום להמשיך להיות מוגנים  ללא הצדקה על ידיכם.

בברכת "חיים ארוכים וקופסה מלא" .

אביב

מנותק זיו אגרי

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #12 ב- : February 11, 2009, 03:13:07 am »
אביב יקר אף אחד לא מגן ולא שומר על אף אחד אחר...
אם תחשוב טיפה תראה שאף אחד לא הכריח אותך ללמוד אצל ארנון אף אחד לא הכריח אותך להתעסק בספורט הזה בכלל ואף אחד לא שומר עליך גם בשטויות שלבטח יצא לך לעשות בדיוק כמו שציינו פה חברה באנלוגיה לשיעורי נהיגה
ההבדל היחיד שיש פה הוא שבגלל שאין קו מנחה לאיך זה באמת אמור הליות ולקרות אתה מתלונן על זה שטחנו אותך ו נדפקים אחרים
כמו בכל מקום יש שירות ויש שירות ואני נוטה להסכים איתך לגבי רמת השירות אבל זה כבר לא בעניין הזה
פשוט לא נכון לעשות כזה דבר פה בפורום שבו לא משנה מה אתה אתה קודם כל שייך לקבוצה של אנשים שגם אם לא הכי מתים עליך יצעקו לך לבטל כשאתה ממריא עם קוץ או קשר ותקבל גם עיצה לפעמים אם תדע את מי לשאול
לגבי לימוד כמו שציינת ואני אציין אין דין ואין דיין השריף ברח והחוק מת
ואם נדפקת שתף אותנו אבל לא בגנאי כי זה ממש ממש לא עוזר
חוץ מזה שאם ממש ממש ממש מציק לך יש מערכת חוק בארץ שתשמח לאכוף את מה שמגיע לך.
דרך אגב בגלל זה הכל קרס מלכתחילה

מנותק ארנון הר לב

• הגעתי לאוסטרליה
  • עגור מצנחי רחיפה 1977
    • www//flyagur.co.il
    • דוא
« Reply #13 ב- : February 11, 2009, 08:38:14 am »
שלום חברים!

צר לי לקבל קיטונות ולא חשוב ממי. יש אמרה "הכלבים נובחים והשיירה נוסעת". אי אפשר לרמות את כולם כל כך הרבה זמן.

לאביב, תואר ברפואה לא נותן בהכרח יכולת טיסה! וחבל לפתוח את הנושא בפומבי!

בברכת התעופה הבטוחה

ארנון הר לב

עגור  hug

מנותק אדרי

• הגעתי לאוסטרליה
  • נשיא "החרב המעופפת"
    • דוא
« Reply #14 ב- : February 11, 2009, 09:23:47 am »
חברים יקרים

כל עוד שאין פיקוח,אין חוקים ונהלים ,אין הכרה של מצנח רחיפה בחוק הטייס.
אין לנו יכולת לבוא בטענות לאף אחד לצערנו  .

באופן עקרוני בסבתא שלי יכולה מחר בבוקר לחבור לעפקו לקנות מצנחים ורתמות ולפתוח בית ספר לרחיפה בנתניה
אין לי ספק שיצאו טייסים מעולים (היא פולניה lugh ) ומקפידה על הפרטים (לטוס נמוך ולאט  lugh ).

שאנו מעבירים ביקורת על בית ספר או אדם אנו צריכים להיות זהירים מאוד ומדוייקים "לשון הרע " הינו אחד מהדברים בעלי משמעות רצינית ביותר ביהדות .

לגבי מקצוענות התמקצעות יכולת אישית של כל טייס כיום מוטלת על הטייס עצמו בלבד בווקום הקיים.

כולי תקווה שבעתיד הקרוב תהיה חבירה של רת"א לתהליך שאנחנו מובילים בכדי להחזיר את הסדר הנדרש לענף

בהחלט ממליץ לאביב (או לכל מי שיש בטן מלאה )פשוט לדבר עם ארנון הוא לא נושך.

הבהרה לדיון

אני ממש לא מגן על ארנון אלה במישור העקרוני בלבד לנושא המדובר

אדרי

« עריכה אחרונה: February 11, 2009, 10:29:47 am על ידי אדרי »

מנותק avivh

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #15 ב- : February 11, 2009, 01:37:52 pm »
אכן הכלבים נובחים ושירת ארנון המפוארת עוברת ועוברת או או כמה שהיא עוברת ועוברת ...

צחי אמיר קדמי אלן אדרי ואחרים, חברי פורום  יקרים

ראו זה באמת פשוט
את הבטן המלאה על ארנון לא הוצאתי משך 3 שנים מאחר וכמו רבים אין לי עיניין למריבה שכזו gאישית , את שנתן / לקח ארנון קבלתי ללא תלונות גם עם זה לא היגיע לו.

לפני חודשים כשנוכחתי במבאו חמה לפציע של חניך של ארנון בזמן  " הדרכה " של מוטי  לאחר עוד דברים דומים הבנתי שלעמוד מהצד זה מעשה פחדני ומזיק לאחרים גם עם אני לא נפגע. יציאתי נגד ארנון לא נעשתה על מנת לקבל חזרה חוב או לנקום ,  אלה כדי לשנות מצב ודרך זו היא שגרמה לארנון ללמד יותר את המחזורים של אדרי ושלך אילן. –ללא הלחץ הקודם על ארנון זה לא היה קורא.  "ההשמצות " שלי  (שהם עובדות שארנון בוחר לא לענות עלהם) נועדו למנועה מעשים רעים נוספים מצידו.

מצב האיגוד גרוע לא בגלל תביעה זו או אחרת  אלה בגלל ארנון ואנשים שמגינים על דרכו.

לך ארנון

לאביב, תואר ברפואה לא נותן בהכרח יכולת טיסה! וחבל לפתוח את הנושא בפומבי!

1.  לא השתמשתי בתואר שלי או במעמדי כדי לקבל ממך דבר מה או לפאר את האגו שלי בפורום. להפך אתה עזרה רפואית שלא היגיע לך –את זו הוא שנצל את קשרי על מנת לקבל מהרופאה הראשי של קופ"ח יחס ועזרה שלא הגיעה לך גם כשחשבתי עלך דברים או שתקתי וגם עזרתי  -כדרכי שהיא לא דרכך וידעתי זאות  . 
  2. רמת הטיסה שלי אכן ירודה ולא האשמתי אותך בכך. אני הראשון שמכיר בכך ופועל על פי הכרה זו. אותך אני מאשים ברמות וגנבה בעיקר מחדשים וחסרי ידע ועל כך כדי שתיתן את דעתך
אביב

מנותק עמית

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #16 ב- : February 11, 2009, 03:33:38 pm »
כולם יודעים איך זה מתנהל
כולם מדברים על זה מאחורי הגב
כולם מתבעסים כשיש עוד פציעות

אז אל תקשיבו לאביב הזה, המלך לא עירום, הוא לבוש והכל בסדר.

מי ששורד רק צריך להחליף את המצנח שלו והכל בסדר, מי שלא שורד חבל.

שמעתי שחלק מתרצים את זה כ-צדקה  :'(

מענין שהחברה מהגלשנים הצליחו לשים לזה סוף . up:

אל תשימו לב לאביב הוא פשוט שוקל לפתוח בית ספר לרחיפה המניאק  lugh
flying with a such perfect paraglider that birds become jealous. A wing that is as compact, simple, and light as a mountain glider; as fast and efficient as a sailplane; as slow and maneuverable and turbulence resistant as a helicopter.

מנותק ארנון הר לב

• הגעתי לאוסטרליה
  • עגור מצנחי רחיפה 1977
    • www//flyagur.co.il
    • דוא
« Reply #17 ב- : February 11, 2009, 11:58:13 pm »
שלום אביב! red_glider

חבל שאת "הבטן המלאה" השארת רק 3 שנים. מכיוון שאת מה אתה אומר לא רלוונטי. או שאני כל כך גרוע או שמשהו עובר עליך וחבל שאתה עומד על המקפצה ומשתין.

לגבי עזרתך, לפני כ 3 שנים החלו בעיות באגן אצלי(שהמשיך לניתוח), אביב עזר לי עם קשריו ופגשתי את אחד הקולגות שלו. לא ידעתי ש"זה לא מגיע לי" אתה התנדבת לעזור. אבל אם יש לזה מחיר חוץ מהתודה שהודתי לך, אנא תנקוב בו. אגב אתה לא צריך לעשות את זה בפורום, אתה לא צריך להחפיש בשביל זה, רק תנקוב במחיר. מכיוון שאת הנזק שאתה עושה לי יהיה קשה לאמוד... וכמו שנאמר אבן ש hugזורק טיפש אחד למים 70 חכמים לא יוציאו אותה.   

ארנון הר לב

עגור

מנותק גולדי

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Bollero III
    • דוא
« Reply #18 ב- : February 12, 2009, 02:16:15 am »
כול הפצועים לאחרונה נפצעו כתוצאה מהנפה לרוח החרמנות והשטות.. שאל את גולדי שידעה טוב מאד שהיא מסתכנת ובכל זאת המשיכה

זיו,
אם יורשה לי: אני מרגישה צורך לתקן אותך.
אם הייתי יודעת שאני מסתכנת לא הייתי עולה לאוויר!!! אם אתה רוצה לשמוע את כל התאוריה, אתה מוזמן ליצור קשר בפרטי.
"...השחף המגביה עוף הוא זה המרחיק ראות..."

הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מה שיש כאן
מי אני ש-א-מ-ה-ר ואנסה לשנות את הכל
כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו

מנותק avivh

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #19 ב- : February 12, 2009, 06:48:48 am »
ארנון
ממתי אמרתה תודה ? לשלם ? ממתי אתה ?
על פי אורך המשפטים שלך וגודל תיקי התביעות האבסורדים והקטנונים שלך נראה ש.. מתכנן מקור הכנסה נוסף ?

לעינין
 - אשמח לקבל פרטים על הביטוח שלך בשנים הרלבנטים
 - קבלות עבור שעורים "הפרטים " התקבלו בשמחה
 - את שאתה מוכן לשלם לי  אנא תרום לטובת התלמידה שנפצעה במבא חמה , חיק עזרה ראשונה, חיזוק גלשן האויר
   הישן שלך שהתפרק  בגילבוע  (עדיף עם ברגים ולא חוטים - לדעתו של החניך שלך לשעבר) או כל דבר אחר
   שישפר את הבטיחות ויקטין את מספר התאונות שאתה ואני כל כך מודאגים מהם.

אביב