כתב נושא: "עפקו"  (נקרא 2983 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ניר ארואסטי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • עם יש סוסים שמדברים עברית אז יש גם חמורים עפים!
    • דוא
"עפקו"
« ב- : November 24, 2008, 05:51:23 pm »
הודעה זאת נרשמת ממש בלי רצון אבל לדעתי מתחייבת שתבוא לידיעה. אנני יודע אם אני צודק או לא, אני יודע דבר אחד הדברים יכתבו באמונה שלמה שמשהוא בסדר הדברים לא היו תקינים. שלי, שלהם, של שנינו. וכך היה...

לפני כשבועיים +- החזרתי את המצנח שלי מבדיקה, הוא הגיע לבדיקה מכמה סיבות1)בדיקה שיגרתית 2)כמה מיתרים חשופים וחלקם בלויים3)אחרי אימון הנפות עם ניר לפני הבדיקה שאני בשליטה על המצנח מעל הראש, נשאר לי ידית הברקס ביד. 4)אורכי ברקסים לא שווים (גם הדיונים בפורום על אורך ברקסים  תרמו).    עוד במפעל ראיתי שלא נגעו בברקסים הם בלויים מעט ולא משהוא קריטי גם אדם שהיה שם אמר שזה בסדר, ואני סומך על מילתו.בשלב זה ידעתי שלא החליפו את מייתרי הברקס אבל לא ההיתי מודע שלא בדקו אורכים וקשרים. בכמה מאימוני ההנפות שביצעתי לאחרונה ראו חברים שמבנים ענין מקצוענים,מבלי שאמרתי להם דבר וחצי דבר שהברקסים לא קבילים וענין הקשרים.שוב אני חוזר ואומר שום דבר לא היה קריטי!לא הברקסים(בגלל מהלך ברקסים ארוך במיוחד במצנח זה ובכלל במצנחיDHV1)ולא הקשרים כי אני קשרתי אותם טוב אבל לא יודע עם כראוי כנראה שלא. ואפילו לא הבלאי של מייתרי הברקס שהיו תקנים לכול דעה שפגשתי.בתממותי חשבתי שבודקים את הדברים האלו באמת כך חשבתי.לא העלתי על דעתי שרק דילר מכוון ברקסים!ההיתי בטוח שאם אני מכניס מצנח לבדיקה אצל היצרן הוא יוצא כמו שרשום בספרי היצרן.כעסתי אני לא אומר שלא,אני חושב שבצדק אבל לך תדע.ישבתי באחד הלילות וכתבתי ל"עפקו"מייל לפי עצת חברי.במייל שאני כבר יציג את תוכנו כלשונו אולי טעיתי בבחירת המילים,אני יודע שאני מצטער על איזכור שם אחד יחיד ומיוחד שאני מעריצו ואישיותו ואם פגעתי בו בכול דרך שהיא אני מתנצל מעומק ליבי.
 לא ידעתי שמייל זה יגרור תגובה כאזת אגרסבית מצידם של "עפקו" זוהי לשון המייל כלשונו.

"לפני ימים מספר קיבלתי חזרה את המנצח שלי חזרה מבדיקה ,פיאסטה סגולה.עוד במפעל שבאתי לאסוף את המצנח שלי ראיתי שלא נגעו בברקסים והם היו בדיוק כמו שהבאתי אותם שאלתי האם בדקו את הברקסים נאמר לי שההיתי צריך לציין זאת מראש.אני די צעיר בעסקי הרחיפה וחשבתי שזה הנוהל למרות שנראה לי מוזר הדבר מה שגם הרובליקה שבטופס הבדיקה סומן בוי.           לאחר ימים מועטים ערכתי שליטה קרקעית עם שני מדריכם מהמובילים ומבלי שאמרתי להם דבר ואמרו לי שהם לא תקינים מבחינת קשרים ובלויים(לא קשות אפשר למשוך איתם עוד כ150 שעות לפי דברי אדם)בהתעצויות שערכתי שוב יעצו לי לפנות לאדם באירוע חברתי שנערך 20-11-2008שאדם השתתף בו,פניתי לאדם וביקשתי הבהרות לגבי ענין הברקסים מאחר והוא הניף את המצנח.הוא לא זוכר שהיה קשר ובכלל קיבלתי תשובות מתחמקות. מכול אלו שדיברתי איתם היו נפעמים מנציגי עפקו.שאלתי אליכם היא... האם אלו נהלי "עפקו"?האם הנהלים היא לא לבדוק אורכי ברקסים? האם נהלי עפקו היא לא לבדוק את ידית האחיזה? אני רוצה להביע שאת נפש מהמקרה והתשובות מאחר ושמתי את חיי בידכם מתוך אמונה שהמצנח יצא מבדיקה אחרי שעבר בדיקה יסודית ומקיפה ומוכן לרחיפה.       אני רואה את עצמי כלקוח עתידי של עפקו ומקרה זה משאיר טעם רע .אשמח לתשובה מאחד מנציגי עפקו. בתודה ארואסטי ניר"

וקיבלתי טלפון מנציג עפקו ועוד איזה נציג אנטולי בעצמו. האיש הזה דיבר אלי בגועליות כזאת שההיתי צריך לעמוד חמש דקות לעמוד מחוץ לעבודה בשביל לעקל את מה שקרה בשיחה או במונולוג.הוא הטיח בי שאני לא בסדר(בלשון המועטה)שכתבתי מייל כזה,"שאני מחרבן עליהם אחרי שקיבלתי שרות" הערתי לו שצורת הדיבור אינה מכבדת אותי ולא אותו ושידבר אלי באותו כבוד שהוא מקבל.מאותו רגע השיחה היתה חד צדדית ושוב שאני מנסה להסביר שאני כולה רוצה הסברים,לדעתי לא בקשה מוגזמת מנותן שירות ללקוח לא ניסיתי לריב איתו או להרים את קולי בחזרה כלקוח שיודע מזה נתינת שרות.המשיך לצעוק שאני לא בסדר ומצנח כמו שלי כבר היו זורקים לפח(למה בדקת אותו ההית צריך לפסול אותו)הוא כבר בן עשר שנים ומצנח לא מחזיקים יותר מחמש,ועל תשמע לכול מי שאומר לך משהו הוא בטח בעל אינטרסים ולא כול מי ששטף אצלי את הרצפה יכול לחוות דעה.שוב אולי ההיתי צריך לבחור במילים אחרות במייל,אבל לא ציפיתי  לתגובה כזאת ללקוח.זה היה משפיל.
כמה הבנות היו לי מהענין... קודם כול ולפני הכול האחריות היא עלינו לבדוק את הציוד שיש ברשותנו.אי אפשר לסמוך על אף אחד אפילו על החברה שבודקת. חיינו בידינו וכך ננהג!!!!
לפני הבדיקה תבקשו את כול מה שרציתם כולל אישור על כך,גם אני שחשבתי שבודקים הכול טעיתי. "עפקו" לפחות לפי מה שנאמר לי שהם לא בודקים אורכי ברקסים,וקשרים על ידיות הברקס כול זאת שיך לתפקיד הדילר.
תפנו לדילר יש לנו דילרים נפלאים של עפקו בארץ והם יהיו אחראים על קשירת הברקס ואורכו.
"עפקו" אינה עושה הנפת נסיון לאחר בדיקת חופה ומייתרים(לפי נציג של עפקו)ואני חושב שכן נאמר לי  שהניפו אותו,אולי טעיתי???
אדם אינו נציג של "עפקו" לעניני שרות ושרות לקוחות. אדם הוא טייס ניסוי או ראשי וזהו תפקידו העיקרי.מההתחלה לא ההיתי צריך לפנות אליו אלה לפעול כמקובל ולפי הנהלים של "עפקו" הכנסתי את אדם לפינה  ושוב אני מתנצל אם אכשהוא נפגעת ממני אני מעריך ומעריץ שלך.
ישנו אדם נחמד ב"עפקו" בשם זאב,שלי לפחות נתן שירות כמו שכתוב שעד כמה שאני יודע זה תפקידו.(תמיד היו אומרים לי, דבר אם זאב).
לשם ההגינות בשעות הצהריים התקשר אלי נציג אחר של "עפקו"והזמין אותי לשים את המצנח שוב בבדיקה,זהו מהלך חשוב ומתבקש מכיוונם.     אבל הנציג שהתקשר המשיך להתנצח אז סימנו את השיחה במהירות כי כבר אין לי כח.
 כול מחול השדים הזה הי נמנע אילו בשיחה הראשונה היו מסברים לי את הנהלים ומזמינים אותי שוב,וגם אם היה עולה לי עוד כסף כדי לתקן,להחליף,לכוון,ההיתי מוכן כי כסף זה לא פקטור שמדובר בבטיחות ובחיינו.
צר לי שחברת עפקו החליטה לנהוג כמו שנהגה,כמו שרשמתי בהתחלה איני יודע אם אני צודק או לא ואולי דרכי לא היתה חכמה. אבל אנטולי דרכך היא כוחנית ואלימה.ובאמת באמת אנטולי באמת ראיתי את עצמי כבעל מצנח קארמה HP בקרוב.

חברי הפורום היקרים...אני מבקש הבאתי את זה לידעתכם ולא הרמתי לכם להנחתה בבקשה אל תתלהמו.

אם למנהלי הפורום צחי,יוגב,ומליק לא נראה ההודעה,או שתתפתח מריבה שלא לענין.אני יבין ולא אעלב אם תסירו את ההודעה.או לחילופין אני אראה שלא לענין אני אסיר את ההודעה.

בתודה ניר ארואסטי

מנותק Airwave Gliders

• מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא
בעניין: "עפקו"
« Reply #1 ב- : November 24, 2008, 06:00:54 pm »

.
« עריכה אחרונה: November 24, 2008, 08:22:00 pm על ידי Airwave Gliders »

מנותק idomohar

• הגעתי לאוסטרליה
  • KARMA S
« Reply #2 ב- : November 24, 2008, 08:00:27 pm »
ניר, קבל חיבוק מכל דילר של כל חברה אחרת שמוכר ציוד שהוא לא עפקו...  lugh

תראה, בגדול, ואמרתי לך את זה בטלפון, לא צריך לעשות הר מזבוב. בסך הכל אני מאמין שקיבלת שירות טוב מהמפעל, החליפו לך מיתרים, בדקו בדיקה שנתית ואפילו שילמת חצי ממה שהיית משלם לפני שלושה חודשים.
אני מבטיח לך שמשלוח לאוסטריה קוריאה שוייץ או ברזיל (ישמרנו האל) יעלה לך כמו בדיקה בעפקו, רק המשלוח...

ולעניינינו, אני ממליץ לכולם פה, וזה כולל גם אותי, לא לבוא במגע ישיר עם אנטולי. אל תעשו את זה לעצמכם, חבל.
תנו לאנשים מנוסים לבוא איתו במגע - וזה אומר דילרים (איתי, ארנון, אדם) או זאב להם יש את הניסיון והחוסן הנפשי לכזה סוג של מערכת יחסים.

עוד שתי נקודות חשובות. אצל כל החברות בעולם האחריות לכיוון אורך הברקסים רובץ על הדילרים. כשמגיע מצנח מהמפעל הדילר אחראי לטוס עליו, או לפחות להניף, על מנת לוודא פעם נוספת שהכל בסדר. לגבי מצנחים מבדיקה (ואני אינני סמכות בנושא) אם ישנו שינוי אורך מאוד חריג הדבר מובא לידי הלקוח או לחלופין מתוקן. אם לא מזוהה שינוי חריג לא נעשים שינויים - על מנת לא לפגוע בכיוונונים שכל אחד עושה לעצמו.
בבדיקה השנתית נבדקים אורכי הברקסים באופן השוואתי מול טבלאות ולא באופן אבסולוטי (מבולבלים? - אני לא) רוצים הסבר מפורט לכוונתי? רק תבקשו.

הנקודה הנוספת (שיוצא לי לחזור עליה לאחרונה לא מעט) היא שבסופו של דבר האחריות על תקינות הציוד שאנחנו טסים עליו רובצת עלינו. ורק עלינו. אם הוא לא תקין זו בעיה שלנו. אז לא לסמוך על אף אחד, כמו שאתם לא נותנים למישהו אחר לחבר לכם את המצנח לרתמה, או את רצועות הרגליים. בידקו את תקינות הציוד בכל הזדמנות והתייעצו עם ותיקים בכל סימן שאלה.

ניר, זו הזדמנות בשבילך ובשביל כולם ללמוד ולהבין איך מכוונים ברקסים ולמה. ואם למדנו משהו חדש מכל הסיפור, יצאנו נשכרים. שים את הדברים בפרופורציה הנכונה, התעלם מצעקות מיותרות, והמשך לטוס בבטחה על ציוד טוב ותקין.
« עריכה אחרונה: November 24, 2008, 08:07:03 pm על ידי idomohar »

מנותק Mano

• מצאתי פסיפס
  • לא כל מה שאפשר לעשות מחר צריך לעשות היום...
    • www.evtec.biz
    • דוא
« Reply #3 ב- : November 24, 2008, 09:05:41 pm »
עידו למה עזבתה...  :-[   ניר תעבור לסול.. אתה רק צריך לרשום באיזה צבע אתה רוצה את החופה..

מנותק אוהד

• הגעתי לאוסטרליה
  • http://www.youtube.com/results?search_query=ohad73
    • דוא
« Reply #4 ב- : November 25, 2008, 07:44:05 am »
במפעל המייצר מצנחי רחיפה, מומלץ שיהיה יותר מצנחן אחד שעובד בו.
מוהר כבוד ל הנאמנות.

מנותק אדם

• הכינוי שלי בלאק אנד דקר
    • דוא
« Reply #5 ב- : November 25, 2008, 07:46:11 pm »
בראש ובראשונה ברצוני לומר כי לפני שניר הפך את כל הנושא לתסבוכת אחת גדולה וכמו כן הפך אותו לענין ציבורי, ניתנו לו תשובות ברורות ועניניות באופן אישי ולא תשובות מתחמקות וניסיון לכיסתו"ח כפי שהוא מציג את זה.
על מנת להבין את כל הסיפור בראש ובראשונה יש להבין מה מהותה של בדיקה תקופתית.
בדיקה תקופתית הינה בדיקה של מספר פרמטרים המוגדרים מראש (טופס הבדיקה על-פיו עפקו פועלת הינו תרגום מדויק לאנגלית של טופס בדיקה סטנדרטי מטעם האגודה השוויצרית ובו כל הפרמטרים הנבדקים, פרט לאותם פרמטרים לא נבדק דבר) ואינה מהווה טיפול "תקופתי".
בסוף בדיקה תקופתית מוצגים כל הפרמטרים אשר נבדקו בפני הלקוח ובמידה וחלק מהתוצאות אינן סבירות, מוצגות בפני הלקוח האפשרויות העומדות לפניו לטיפול, רק הלקוח רשאי להחליט איזה תיקון או טיפול יתבצע.
במדינות כמו שוויץ, גרמניה, אוסטריה וכו' תוצאות הבדיקה מוגשות לגוף המפקח והוא מגיש דרישה לנקיטת צעדים (הוא גם הגוף אשר מחליט אם המצנח ראוי או אינו ראוי לטיסה ולא הגוף הבודק).
מצנחו של ניר הוגש לעפקו לצורך בדיקה תקופתית ללא כל בקשות מיוחדות במקרה ויתבקש על ידו אוכל להוציא את טופס הבדיקה ולהוכיח זאת (הטופס החתום על ידו).
במקרה ניר ואני נפגשנו יום לפני שניר בא לקחת את המצנח מבדיקה, בהזדמנות זו ניר שאל אותי מה מצבו של המצנח והאם כיוונתי את הברקסים, כבר אז הוסבר לניר על ידי שבבדיקה תקופתית לא נעשה כיוון של הברקסים (כיוון של ברקסים הינו דבר אינדיבידואלי ופרט למקרים קיצוניים בהם לא ניתן להניף את המצנח עקב כיוונם לא נעשה שינוי במפעל, כמו כן גם במדריך המשתמש רשום שעל הרוכש או הדילר המוכר להניף ולכוון את אורכם של הברקסים).
ניר ביקש ממני אם אוכל לכוון ביחד איתו את הברקסים לכשהוא יגיע למפעל והשבתי בחיוב.
למחרת ניר הגיע לקחת את המצנח, עקב כך שהוא נתבקש להמתין זמן מה ומפאת הזמן הקצר של ניר הוא החליט לוותר על כיוון הברקסים על ידי אך כשקיבל את המצנח הסתכל על הריזרים ועל מיתרי הברקס ושאל אותי אם לא החלפנו את המיתרים. עניתי לו שהמיתרים אכן מעט משופשפים אך עדיין תקינים ומאחר והמצנח כבר בן 10 שנים ומאחר ולא נתבקשנו להחליף את הברקסים לא עשינו זאת.
בערב החברתי אשר ארע לאחרונה, ניר ניגש אלי והתלונן על כך שהברקסים אינם מכוונים והקשרים שלהם אינם הקשרים הסטנדרטים של עפקו, שוב נאלצתי להשיב לו את אותה התשובה ולהסביר לו בשנית שלא אנו אלה שקשרו את הברקסים. לאחר מכן השבתי לו שאעביר את תלונותיו הלאה במפעל.
למחרת הגיע המייל מניר למיטב הבנתי אנטולי התקשר על מנת להסביר לו את הנושא פעם נוספת, תוכן השיחה אינו מוכר לי ממקור ראשון מאחר ולא הייתי נוכח כמו כל שאר חברי הפורום.
צר לי על-כך שהעניין הפך לכה מלוכלך מצידו של ניר מאחר ולמיטב הבנתי ניתן לו שירות טוב ביותר, בנסוף לבדיקה השנתית סודרו עוד מספר פריטים אסתטים ללא חיוב, על מנת לתת שירות טוב ללקוח.
נשמח לשרת כל אדם אשר יבחר להיות לקוח שלנו בצורה הטובה ביותר.

מנותק ניר ארואסטי

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #6 ב- : November 25, 2008, 08:58:42 pm »
את היחס של "עפקו"דיברו פה בפורום רבות אבל זה לא רלוונטי.היום התברר לי שגם אתה אדם דילר של עפקו,מה קרה אדם לא פניתי אליך?בגלל זה היחס המזלזל?היי הכול התחיל מפניתי אליך וזה שההיתי צריך לרדוף אחריך והפנת לי את הגב מספר פעמים,כי לי אמרת זה לא תפקידי והיום מתברר שאתה כן,לא רציתי שוב לדוש בזה אבל מאחר ואתה מחרחר מלחמה ויחסך הוא בדיוך כמו  הבוס שלך ועדיין מנסה להצתדק ולומר כמה שאני לא בסדר.מר אדם היקר אם ההית מפנה קצת יותר יחס בדיוק כמו שתושמת הלב שלך היתה ששאלתי על מצנח חדש הכול היה נמנע.אם ההיתם כול כך אנטי שלקוחות מגיעים למפעל למה קיבלת אותי ושלחת אותי לדילר או לחילופין הביתה או אולי ההית מציע את עצמך.איפה היושרה שלך? מה קרה נעלבת? אני מיחסכם נעלבתי יותר,הרי מי שעשה את הפדיחה זה אתה ואתה התחלת עם כול מחול השדים הזה שהודת במפגש החברתי ולידנו היה לדעתי בן אדם אמין שאמר לך לפני כול הבאלגן שכנראה פיספסת את זה,אתה אמרת שלא שמת לב לקשר מעל הטבעת. חברים שלך קרובים אמרו לי בטלפון ובפרטי שכנראה פיספסת את זה,למה אתה מאשים לקוח שלך?מה היה קורה אם היו קוראים לי שוב כמו שקראו לי אחרי שהכול התפוצץ?הרי המצנח לא יצא תקין ואתה יודע את זה מה אתה מנסה לכסות את הפדיחה העיקר שלקחת לי כסף על הבדיקה. והמצנח לדעתי לא יצא תקין כי לא טרחתם להסביר לי את הנהלים.שוב תקלה.דובר הרבה על עפקו ואני יכול להכניס לך ציטוטים רק מהאתר,למה אין כמויות של מצנחים של עפקו באויר בגלל המצנחים? לא מר אדם היקר,המצנחים שלכם כנראה מעולים אבל השירות חרא!(שאל את כול חברי הטרסטים למינהם) וזה מה שאתה עושה פה   זה שירות טוב? אני אלמד אותך משהו קטן מאחר ואני עובד עם ציבור כבר המון זמן אבל בשקט זה סוד ביני לבנך....הלקוח תמיד צודק גם שהוא לא.
בהחלט עניין לציבור... מרחף צעיר שישלח את המצנח אליכם לבדיקה צריך לדעת גם מה שאתם לא בודקים מאחר והוא סומך עליכם בדיוק כמוני,שלא יקח את המצנח אחרי בדיקה  ויטוס איתו כי חשב שבדקו הכול.מה ההית אומר למשפחתי אם היה קורה לי משהו? אני מצטער שכחנו להגיד לו שלא בודקים  את הברקסים.כעיקרון יש לי עוד בטן מלאה אבל מבחינתי העסק נגמר בהודעה הקודמת שלי ואתה מוסיף חת על פשע ומשמיץ אותי אישית וממשיך משהו שכמעט נשכח.

מנותק אדם

• דוא
« Reply #7 ב- : November 25, 2008, 09:54:55 pm »
ניר צר לי שאתה בוחר לכתוב בצורה מלוכלכת וצר לי שזה פרצופך האמיתי, אך לא אגרר לפסים הנמוכים האלה.
רק אומר לך בצורה ענינית שהפנייה לעפקו לא נעשתה דרכי אלא ישירות מול המפעל ככול הידוע לי, ובאופן עקרוני לא היה אמור להיות לי שום מגע ישיר איתך בדיוק כמו שאין לי מגע ישיר מול כל דילר או אדם מחו"ל אשר מכניס באופן עצמאי מצנח לבדיקה. את כיוון הברקסים שהצעתי לבצע עבורך, אגב ללא תשלום, הצעתי ברמה החברית כמו שאני מציע לעזור לכל אדם אחר העוסק בספורט בלי שום קשר אם יש לו מצנח שלנו או של חברה אחרת באין אם הוא נרכש דרכי או לא. אך הסר דאגה מליבך ברמה החברית לא תראה ממני דבר יותר ובכלל אני מציע שהחיכוך ביננו ישאר כפי שהיה אמור להיות מלכתחילה (לא קיים).
שיהיו לך חיים טובים וטיסות בטוחות.

מנותק ניר ארואסטי

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #8 ב- : November 25, 2008, 10:33:57 pm »
 רצוני להתחיל בזה שאחרי שקראתי את הודעתך בדקתי שוב אתת טופס הבדיקה ורשום בטופס בבירור "ידיות ברקסים" באנגלית ולידו מסומן בעט וי.
  מי שהתחיל מדרך זו היא לא אני ראה הודעה ראשונה, לפעמים הכעס מסנוור.מי שמכיר אותי מכיר את פרצופי האמתי וזה בטוח לא בהודעות אלו, ואלו השופטים, ישפטו את שנינו. מאחר ושנינו נחספנו למשהו שאני מאמין ששנינו לא רצינו להגיע אליו(התיחסותי אלך בהודעה הראשונה ותגובתך להודעה).אנני רוצה להמשיך ולהלעות את חברי הפורום בשירשור הלא מוסיף לאוירה הכללית שקיימת לאחרונה ואני יודע שמגיע לנו יותר.

אני מקבל  את הערת מנהלי הפורום על כללי התנהגות ואני מאמין שחברי הפורום לא הרגישו בנוח לאחרונה לקרוא שירשורים שליליים.אני מסיים  את הנושא לפחות פה. ומקווה מאחר ואני די פעיל בפורום,ונהנה מהפועל והיוצא מכך,ומאחל שאמן וקירוב לבבות אחווה ורעות ישררו בביתנו.    

ניר ארואסטי
« עריכה אחרונה: November 25, 2008, 10:41:19 pm על ידי ניר ארואסטי »

מנותק idomohar

• הגעתי לאוסטרליה
  • KARMA S
« Reply #9 ב- : November 26, 2008, 12:52:08 am »
חברה מה נסגר איתכם?
ממה אתם עושים עיניין? איבדתם את הצפון לגמרי. הלו? יש מישהו בבית?

ניר, כל הבלאגן הזה הוא על קשר במיתר ברקס מעל הגלגלת? אתה יודע שעם קצת קישרון אתה יכול לסדר לך אחד כזה כשאתה שולף את הרייזרים מהשק של המצנח? מספיק שנעשה שם קשר ואחר כך אתה מושך אותו בכח דרך הגלגלת... וזהו.

על זה כל המהומה? לא חבל?

מנותק Sash_kur

• מפעיל בובקט מתקדם
« Reply #10 ב- : November 26, 2008, 03:22:46 pm »
"הלקוח תמיד צודק גם שהוא לא"   ;D  קצת דבילי.

מנותק עמית

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #11 ב- : November 26, 2008, 03:49:26 pm »
אני דווקא קיבלתי שירות מעולה בעפקו, והייתי צריך אותו מכיוון שלא הפסקתי להנחית את המצנח על ברזלים חדים  :'(
זה שמכרו לי מצנח שלא מתאים לי זה כבר סיפור אחר שלא שייך לחברה, נראה לי שזה די חוזר על עצמו לא ?
flying with a such perfect paraglider that birds become jealous. A wing that is as compact, simple, and light as a mountain glider; as fast and efficient as a sailplane; as slow and maneuverable and turbulence resistant as a helicopter.

מנותק שלמה ניסן

• הגעתי לאוסטרליה
  • אני פצוע מיום 18.10.06 אני אתגבר אלחם ואנצח
    • דוא
« Reply #12 ב- : November 30, 2008, 08:53:57 pm »
ניר אתה צודק
התגובה של ידידי אדם לא עניינית-אדם שמביא את המצנח למפעל,צריך שיהיה לא אדם מכוון
למה אני מתכוון אדם-טייס חדש וטירון בענף,מעבר למילוי הטופס צריך להנחותו,להמליץ בפניו
את האפשרויות -בדיקה, תיקון ,החלפת מיתרים, פסילת המצנח לאחר הבדיקה וכו,,,,,,,

אדם זה שאתה מסביר מסייע עוזר גם לכאלו שאין ברשותם מצנחי עפקו כולנו יודעים ומעריכים
אבל את ההתנהגות הלא יפה (בלשון המעטה)של אנטולי בעל מפעלי עפקו לא תוכל לשנות אני
מאמין לכל מה שכתב ניר היה לי דין ודברים קשים עם אנטולי.

ניר אתה לא הראשון שמאוכזב לאחר שהמצנח יוצא ממפעלי עפקו
אני מאוכזב גדול-לא טס על מצנחי עפקו הסיבה לאחר בדיקה שלי, על מצנח שיצא מהמפעל
היה לי מזל שלא עליתי לאויר.

לפני כשנתיים חברנו (השם רשום במערכת)קיבל את מצנחו לאחר בדיקה והיה לו מזל שבדקתי
ולא איפשרתי לעלות לאויר.

בכל הפעמים שבאתי בטענות ידעו בעפקו להאשים את התופרת מחבר העמים.מעניין ניר
הפעם אתה לא בסדר.

מכוון שזו לא פעם הראשונה שאני שומע על אי שביעות רצון,על מצנח שיוצא לא תקין אני ממליץ
לנציג עפקו שקורא בפורום למנות אדם מטעם המפעל שיבדוק את המוצר לפני החזרתו ללקוח.

ניר ארואסטי אני מקצר את צודק ב-100% הבדיקה לא נעשת טוב.
הכפרי

« עריכה אחרונה: November 30, 2008, 08:58:33 pm על ידי שלמה ניסן »
עשו את הספורט מהנה=ותהנו
הטו אוזן קשבת לסובבים אתכם
וחזרו הביתה בשלום

מנותק idomohar

• הגעתי לאוסטרליה
  • KARMA S
« Reply #13 ב- : November 30, 2008, 10:37:24 pm »
יש שופט בציון ובא גואל לעמו ישראל.

עוד מישהו רוצה לצאת פה על אנטולי? אולי נפתח שרשור נעלבים?

מנותק נתי_ה

• הגעתי לאוסטרליה
  • 2במרץ 2012 ברמת הגולן
    • אתר  התרמילאים  לדרום  ומרכז  אמריקה .
    • דוא
« Reply #14 ב- : November 30, 2008, 10:41:03 pm »
יש שופט בציון ובא גואל לעמו ישראל.

עוד מישהו רוצה לצאת פה על אנטולי? אולי נפתח שרשור נעלבים?

עידו אתה צודק איך אמר הרב עובדיה  ::)

אריה דרעי  זכאאאאאאי   hug lugh :P

מנותק ניר זיידמן

« Reply #15 ב- : December 01, 2008, 05:26:27 pm »
עידו,הייתי ממליץ לך להוריד פרופיל בענייני עפקו ולא לזלזל באנשים עם "פתיחת שרשורים של נעלבים"
אתה עלול לפתוח פה כמה תיבות פנדורה שגם אנטולי לא היה רוצה לקרוא.

מנותק עמוס פרל

• הגעתי לאוסטרליה
  • המקום האהוב עלי
    • צביעה תעשייתית,צביעה תעופתית ,החדרת הליקוייל ודפוס משי
    • דוא
« Reply #16 ב- : December 01, 2008, 07:57:47 pm »
ציטוט של עידו
עוד שתי נקודות חשובות. אצל כל החברות בעולם האחריות לכיוון אורך הברקסים רובץ על הדילרים. כשמגיע מצנח מהמפעל הדילר אחראי לטוס עליו, או לפחות להניף, על מנת לוודא פעם נוספת שהכל בסדר.

מבלי לחיכנס ל ויכוח אני לו מסכים איתך עידו
שהדילר שבקנייה הדילר צריך לבדוק את הברקסים

ואם הדילר הוא בעל רמה נמוכה במצנחי רחיפה ? ואולי הוא גם לא מרחף ?

אופטימטל צביעה תעשייתית וצביעה תעופתית
http://optimetal.co.il
ערוץ היוטיוב שלי
http://www.youtube.com/user/optimetalvideos

מנותק שי לנואל

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #17 ב- : December 01, 2008, 08:47:20 pm »
כרגיל לא נסחפנו  lugh

ניר לכול חברה יש תיבת פאנדורה בנושא ציוד ושרות!  (לא מאיימים על יונה זקנה ביין גדול)
אנאטולי  מעולם לא היה צדיק גדול ולכן תמיד בחר ובצדק  לא להתמודד ישירות עם הלקוח הישראלי המצוי, תסתכל מה קרה לחברה הישראלית היחידה שכו בחרה לעשות זאת. (שירות עם חיוך וחומוס  ובזה זה נגמר........)

בכלל תאר לך שיונדאי או טויטה או מזדה היו צריכות להתמודד ישירות עם הלקוח הישראלי המצוי.........   

ועמוס דילר שלא יודע לכוון ברקסים עדיף לעפקו שלא יהייה דילר!

אני כן חושב שמצנח חדש חייב להיות מכוון ע"י החברה מצנח יד שנייה לא!
לגבי בדיקה שנתית אין ספק שבמידה והמפעל בחר לשרת את הלקוח ישירות לא דרך דילר על המפעל מוטלת החובה לוודא שהמרחף מבין מה בודקים ומה עושים מה מכוונים ומה לא. אחרת זאת אחריותו של הדילר.

יאללה ביי
שי לנואל

מנותק idomohar

• הגעתי לאוסטרליה
  • KARMA S
« Reply #18 ב- : December 01, 2008, 09:17:48 pm »
אם הדילר ברמה נמוכה אז למה בכלל שמור לי המספר שלו בטלפון הנייד? שלא נדבר על לקנות ממנו ציוד...

הנה אני מוחק - ושלא יתקשר אלי יותר.

מנותק עמוס פרל

• הגעתי לאוסטרליה
  • המקום האהוב עלי
    • צביעה תעשייתית,צביעה תעופתית ,החדרת הליקוייל ודפוס משי
    • דוא
« Reply #19 ב- : December 01, 2008, 09:58:24 pm »
אני מדבר רק על מצנח חדש
לקנות מצנח עם ברקסים לא מכוונים
זה כמו לקנות אוטו עם ברקסים לא מכוונים.
שי! אני מסכים עם מה שכתבת.
שלא תבינו לא נכון אישית לי לא היתה בעיה עם עפקו וברוך השם גם לא עם כל הדילרים שיש היום
ויש הרבה.
רצוי מאוד דילר שמבין , זה עוזר למכירות, אבל הוא  לא חייב . הדילר יכול למכור מוצר עם פרוספקט מהחברה בדרך כלל הוא מאמין במוצר , לפעמים לא. מאידך חברה זקוקה לאנשי מכירות טובים על מנת להגדיל את המחזור שלה.והם אמורים לתת את הגיבוי המקצועי. אני יכול לתת דוגמאות רבות מתחום העסקים וקבלנות משנה.

אופטימטל צביעה תעשייתית וצביעה תעופתית
http://optimetal.co.il
ערוץ היוטיוב שלי
http://www.youtube.com/user/optimetalvideos