אכן יום קשה (יוגי טעית, חשבנו על 3 דפים והיתבדינו)
בכל מקרה, איך שצחי יצא הוא ביצע S'ים על העמדה ולאט (די לאט) עלה למעלה, מחזה מוזר, בעמדה הרוח כמעט "0" וצחי מולנו עולה לאיטו, ואכן לאחר כמה זמן כבר היה ב 1200 וראינו שהוא ממשיך לכיוון התבור
בינתיים בעמדה צ'ינו, תשובה, רוני שמואלי, אבנר, טדי ועוד כמה מרחפים יוצאים לאויר, מחזיקים קצת אבל למעט צ'ינו ותשובה כל היתר סיימו למטה כאשר יוגי סוגר את הסייקל בגירזון מסעיר למטה, בעמדה הרוח עברה ל "0" מוחלט, יאוש, לנואל שמגיע מבשר רק שחורות (ציני כבר אמרנו) אני רתום בעמדה כבר 20 דקות וחמו, חמינדוס, אופטימוס מקסימוס (או בקיצור חומוס) נעמד לידי ואומר לי הנה זה בא, מה בא, אני כבר התייבשתי לגמריי, התיאשתי, הרוח בסרט העליון החלה להראות רוח צפונית של 5 קמ"ש,
פתאום נכנס משב חזק מכיוון מזרח, אבל ממש חזק, איתי צועק לאבי מסד לתפוס לנו את המצנחים שלא נמריא, אורי בכל זאת מנסה, ומפיל מיד כשהכיוון פשוט לא מתאים, אני מסתכל על הסרט העליון והמשב התישר לדרום מערבי יפה כבר 10 שניות, אני מניף, ואני בחוץ בטיפוס של +3 מבצע כמה S'ים על העמדה ואני כבר ב 500, אני טס לקצה המערבי (לתצפית) ושם הבומבה מחכה לי עם +5 ואני עולה למעלה, מגיע כבר ל 900 מטר ואני טס לכיוון אורי, אבל לא מצליח לעלות כמותו, אני חוזר לכיוון העמדה ומחליט שהיום אני מנסה לטוס דרומה (נגד כיוון הרוח שמימלא היתה חלשה) מעל המחצבה אני עולה ל 1400 מטר ופשוט חותך לכיוון עפולה, מעל מיזרע אני במצוקת גובה של 1000 מטר ואני תופס שם עוד בומבה +6 במרכז, וחוזר ל 1600 מטר, טס לכיוון מגידו, אבל באמצע הדרך מחליט שלא מתאים לי להפגש עם מטוס או דאון, ומחליט לנסות לחצות את עפולה, בעפולה אני ב 1400, מעל מרחביה ב 900 ונוחת יזום קצת אחרי הקיבוץ, הספיק לי, הייתי צמא, והשפתיים יבשות (משהו שהרבה זמן לא חוויתי

) אין כמעט רוח אני נוחת לכיוון מזרח אבל בנגיעה אני אפילו לא עושה צעד אחד, המצנח נשאר פרוש מעל לראש, כן פתאום נכנס משב
אז זהו, היה כיף לא נורמלי, הרבה זמן לא יצאתי לקרוס (בארץ) וזה היה קרוס חוויה מתקנת, והתחלה חדשה, אני מקווה, כל החששות שלי אם אצליח לאחר כל כך הרבה זמן לעשות את זה התבדו, בהתחלה קצת שיקשקתי, אבל מהר מאוד נרגעתי (כשהתרחקתי מההר) ונהינתי מכל הטיסה
תודה לטדי שהבאני עד הלום (האיסוף) ולצחי על האינטואיציה שלו שהיום פשוט פגעה בול (גם תשובה חייב לו תודה)
יאללה נתראה מחר
אמיר