כתב נושא: איפו ואיך?  (נקרא 1291 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אבישי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אל תדביקו את הילדים שלכם -מספיק חולה אחד בבית...
איפו ואיך?
« ב- : November 06, 2008, 10:33:11 pm »
מחר נראה יום מוזר...
המלצות?
טרמפ מהמרכז-כביש 6?
יתקבלו בברכה  hug
שמע ישראל

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
בעניין: איפו ואיך?
« Reply #1 ב- : November 07, 2008, 07:47:40 am »
התבור ניראה כאופציה הטובה ביתר,ולמי שיש כח לעלות לצפון אז גם הר הארי,אני בבית עם בתי עם אבעבועות רוח :'(

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #2 ב- : November 07, 2008, 04:08:39 pm »
אם צחי עדיין לא נישמע בפורום זה אומר שהוא מחפש עדיין את המקום האידיאלי לעוף או שהוא פשוט חותך את השמיים,אני מקוה שזו תהיה האופציה השנייה gogle

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #3 ב- : November 07, 2008, 05:14:27 pm »
חגיגה בשמי הר הקפיצה  jump sheep

הגענו ב 10:30 לעמדה תוך כדי דיבורים על קפה וגירזונים שנגמרו מיד שראינו את המשבים, כולם קצת מתלבטים ואף אחד לא רוצה להיות ראשון (לאף אחד אין ממש נסיון במקום). 11:20 אני מחליט שהספיק לי ואני יוצא, מליק עוד היה אופטימי ואמר שאני סתם יגרזן, המראה ישר לתוך טרמיקה שבהתחלה הייתה קצת לא בורוה אבל הגיע ל 1100, מי שהמריאו אחרי נלחמו אבל בסופו של דבר ירדו לנחיתה, רציתי לטוס הביתה אבל לא יכולתי להתאפק ולעבור מול התבור בשביל כל אלו שהחליטו להתיבש בתבור דווקא (בעיקר בשביל זיידמן) וזה כנראה הייתה הטעות שלי כנראה שעברתי קרוב מדי ללי של הר דבורה (רוח חלשה אבל מזרחית) היו לי שם כמה טרמיקות עם פלוס חצי ומינוס שלוש ואחרי מלחמה לא פשוטה על הפיפסים שכן עלו נחתתי בדבוריה.

מליק לקח נטיב טוב יותר משלי ונחת במרחביה.
תשובה נחת בין נהריה וראש הניקרה רק בגלל שנגמרה לו המדינה.
והגעתי מאוחר הביתה כי יורם פשוט לא רצה לנחות ובסופו של דבר נחת ליד הושעיה אחרי 4 שעות טיסה.
בדרך דיברנו בקשר עם אמנון האן שהיה עדיין באוויר מעל צומת גולני מהר הארי, שכנראה שגם שם הייתה חגיגה לא קטנה (דיווחים על 2000+).
don't fly faster then your guardian angel

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
« Reply #4 ב- : November 07, 2008, 06:02:34 pm »
אכן יום קשה (יוגי טעית, חשבנו על 3 דפים והיתבדינו)
בכל מקרה, איך שצחי יצא הוא ביצע S'ים על העמדה ולאט (די לאט) עלה למעלה, מחזה מוזר, בעמדה הרוח כמעט "0" וצחי מולנו עולה לאיטו, ואכן לאחר כמה זמן כבר היה ב 1200 וראינו שהוא ממשיך לכיוון התבור
בינתיים בעמדה צ'ינו, תשובה, רוני שמואלי, אבנר, טדי ועוד כמה מרחפים יוצאים לאויר, מחזיקים קצת אבל למעט צ'ינו ותשובה כל היתר סיימו למטה כאשר יוגי סוגר את הסייקל בגירזון מסעיר למטה, בעמדה הרוח עברה ל "0" מוחלט, יאוש, לנואל שמגיע מבשר רק שחורות (ציני כבר אמרנו) אני רתום בעמדה כבר 20 דקות וחמו, חמינדוס, אופטימוס מקסימוס (או בקיצור חומוס) נעמד לידי ואומר לי הנה זה בא, מה בא, אני כבר התייבשתי לגמריי, התיאשתי, הרוח בסרט העליון החלה להראות רוח צפונית של 5 קמ"ש,
פתאום נכנס משב חזק מכיוון מזרח, אבל ממש חזק, איתי צועק לאבי מסד לתפוס לנו את המצנחים שלא נמריא, אורי בכל זאת מנסה, ומפיל מיד כשהכיוון פשוט לא מתאים, אני מסתכל על הסרט העליון והמשב התישר לדרום מערבי יפה כבר 10 שניות, אני מניף, ואני בחוץ בטיפוס של +3 מבצע כמה S'ים על העמדה ואני כבר ב 500, אני טס לקצה המערבי (לתצפית) ושם הבומבה מחכה לי עם +5 ואני עולה למעלה, מגיע כבר ל 900 מטר ואני טס לכיוון אורי, אבל לא מצליח לעלות כמותו, אני חוזר לכיוון העמדה ומחליט שהיום אני מנסה לטוס דרומה (נגד כיוון הרוח שמימלא היתה חלשה) מעל המחצבה אני עולה ל 1400 מטר ופשוט חותך לכיוון עפולה, מעל מיזרע אני במצוקת גובה של 1000 מטר ואני תופס שם עוד בומבה +6 במרכז, וחוזר ל 1600 מטר, טס לכיוון מגידו, אבל באמצע הדרך מחליט שלא מתאים לי להפגש עם מטוס או דאון, ומחליט לנסות לחצות את עפולה, בעפולה אני ב 1400, מעל מרחביה ב 900 ונוחת יזום קצת אחרי הקיבוץ, הספיק לי, הייתי צמא, והשפתיים יבשות (משהו שהרבה זמן לא חוויתי  ::) ) אין כמעט רוח אני נוחת לכיוון מזרח אבל בנגיעה אני אפילו לא עושה צעד אחד, המצנח נשאר פרוש מעל לראש, כן פתאום נכנס משב
אז זהו, היה כיף לא נורמלי, הרבה זמן לא יצאתי לקרוס (בארץ) וזה היה קרוס חוויה מתקנת, והתחלה חדשה, אני מקווה, כל החששות שלי אם אצליח לאחר כל כך הרבה זמן לעשות את זה התבדו, בהתחלה קצת שיקשקתי, אבל מהר מאוד נרגעתי (כשהתרחקתי מההר)  ונהינתי מכל הטיסה

תודה לטדי שהבאני עד הלום (האיסוף) ולצחי על האינטואיציה שלו שהיום פשוט פגעה בול (גם תשובה חייב לו תודה)

יאללה נתראה מחר

אמיר
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #5 ב- : November 07, 2008, 06:18:01 pm »
עוד שיא שנשבר היום - הטלפון שלי לא הפסיק לצלצל רצוף מ 8 בבוקר עד 2 בצהריים.

חייבים להחזיר את קובי בדחיפות !

ומי שביקש ממני עדכונים סליחה אבל לא ממש היה לי זמן לזה, כשלא טסתי רק עניתי לשיחות כל הזמן.

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #6 ב- : November 07, 2008, 06:51:26 pm »
כל הכבוד חברה ,עכשיו כולם יודעים שהר הקפיצה הוא מקום בן זונ........,והסיפורים שלנו על טיסות יפות משם הם לא אגדה,מה עם כמה תמונות לליל שבת?רק ליזכור לא להרגיז את השכנים hug

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #7 ב- : November 07, 2008, 07:44:53 pm »
אכן אתר בן ####, ונראה שגם מחר יתן בראש אבל נראה בבוקר אם יהיה מזרחית יותר מדרומית כנראה ששרונה יהיה המקום להיות בו.

אגב לכל אלו ששאלו אותי איך ההמראה בהר הקפיצה אז למרות שהעמדה לא ארוכה יש לה שיפוע מצויין וממש קל להמריא שם, למצנחים אין בכלל בעייה לעבור בין העצים (יש ממזרח וממערב לעמדה) ואחרי שהיערן של אזור נצרת יוריד לנו את העצים שביקשנו יהיו אפילו יותר כיווני המראה.
מה שכן נימוסי עמדה חשובים אפילו יותר מהתבור כי יש פחות מקום ומצנח אחד שמתארגן באמצע חוסם לגמרי את העמדה.

עשבים מתחילים לנבוט מה שאומר שהשבוע העמדה תקבל ריסוס משלים לנקיון שעברה ואחרי כמה גשמים היא תהיה נקיה לגמרי.

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #8 ב- : November 07, 2008, 08:39:39 pm »
אני כניראה אגיע מחר ,אבל ניראה לי שהעננות עלולה להעיב על השימחה,מי שרוצה ליראות את כל הגועל נפש הזה שמגיע אלינו מחר מוזמן להיסתכל בצילומי הלוין של השמ"ט :-\
צחי ,על איזה עצים מדובר?עד כמה שאני זוכר יש שניים או שלושה לכיוון דרום מיזרח?אין ספק שהעמדה טובה !!הכביש החדש כבר ניפתח?

מנותק Airwave Gliders

• מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא
« Reply #9 ב- : November 07, 2008, 08:58:24 pm »

איזה חוויות יש לכם !!!

אמיר, צחי, כל מי שהיה בהר הקפיצה היום, שמענו אותכם על התדר מהעמדה בגלבוע...
אבל הטיסות המדהימות.. אילן תשובה, אמנון האן, אמיר, צחי ...
נשאר רק ללקק את השפתיים.

בדרך חזרה ממבוא חמה, בשעת חושך על כביש 6 היום, עם יניב על ההגה טלפון מאמנון האן, שהאיר את הלילה שלנו בנסיעה..
אמנון !! 4 שעות תמימות באוויר... !! עשית לנו טוב...
חברים לכתוב לנו
לכתוב, אנחנו רוצים להיות חלק מהטיסות שלכם, למרות שלא היינו שם..

יופי חי
בגבהים
שימי

מנותק אילי טויבר

• הכינוי שלי בלאק אנד דקר
    • GagonChic - Expand Your Car
    • דוא
« Reply #10 ב- : November 08, 2008, 06:39:53 am »
הייתם גדולים.
כמה שעות רצופות אני עובד על הגג בבית ורואה אתכם, כולל מצנחים שעוברים לי מעל הראש ממש.

גדול.

עשה לי חשק לקאמבק ומחר אנחנו בגלבוע, כנראה.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #11 ב- : November 08, 2008, 08:18:01 am »
העצים - אכן שלושה לכיוון דרום מזרח ויש גם שניים לכיוון דרום מערב שבלעדיהם העמדה תהייה אפילו יותר טובה.

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #12 ב- : November 08, 2008, 08:38:56 am »
גם בעמק הכל סגור?

מנותק אלון זילברשטיין

• משחק בארגז החול
    • דוא
« Reply #13 ב- : November 08, 2008, 09:23:07 am »
מה שמליק שכח לציין ומיחד את עמדת הר הקפיצה הוא שאחרי כמה דקות של 0 עד משבים קלים דווקא מצפון הסימון המידי והבולט שהגיע וציין את שינוי המצב היה גל של ניחוח מבריכות החימצון מערבית לאיכסל וממש מתחת לעמדה.  :-X 

מיד, כיוון הרוח והעובדה שהתרמיקה היגיע היו ברורים לכל אף.

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #14 ב- : November 08, 2008, 09:29:43 am »
עכשיו זה ניראה כיום ללא שמיים=סתם יום של נסיעות,לא ניראה שהשמיים ייפתחו בקרוב :'(