בוייל קולורדו ( VAIL COLORADO ) השם שלי עוד רשום ברשימת שיאי ההר.
"וייל קולורדו" הוא אחד מאתרי הסקי הגדולים בארה"ב בגובה של 3500 מטר מעל פני הים.
אותו חורף סיכמתי עם ניר שנצא לחופשת סקי לשבוע, אני סיימתי שבוע עבודה והוא היגיע לפגוש אותי והכי חשוב, הוא הביא את המצנח שלי מהארץ. ויחד שלושתנו ניר אני והמצנח שלי מגיעים לוייל בשבוע השני של מרץ, תנאי הסקי מצויינים, אבל העניים שלי בשמים.
ביום השלישי התבהרו השמיים התארגתי עם אוליבר חבר המועדון המקומי על מגלשי סקי קצרים ( של ילדים) ועולים להר לאזור ההמראה. ניר מלווה עם המצלמה. אחרי שעלינו עם מעליות הסקי, החלקנו לכיוון מצוק קטן והתארגנו להמראה.
ההמראה היתה קלה מהמצופה, והנה אני באויר מעל אתר סקי, עולה ועולה והאנשים למטה, כמו נמלים קטנות נעים במסלולי הגלישה ונהיים קטנים יותר ויותר.
מגיע לגובה של 4100 והקור מתחיל להציק. למרות חליפת הסקי הכפפות הכפולות ומשקפי הסקי. קור חודר. המקומיים מוותרים ויורדים למטה למגרש הגולף של העיירה. ואני שם לב שאני לבד בשמיים, בלי בעיה לשמור על גובה. מטייל מעל ההר וכך עוברת לה השעה הראשונה. עוברת עוד שעה ומצטרפים אלי זוג מצנחים, אנחנו מסתובבים יחד והם מאבדים גובה ושוב אני לבד וכל כך קר, מעל ההר כל כך קר. מלווה בעיני את שיירות הגולשים על ההר וחושב על התנור במלון.
שעה שלישית ואני מזהה את המצנח של אוליבר המרחף מהמועדון המקומי ממריא שוב ושוב יחד עולים אל אזור 4000 המטר, הקור צורב והאצבעות כבר מזמן לא חשות רק כואבות אני מתחיל לרעוד לקלל את עצמי, ולעזוב את ההר, נוחת אחרי קצת יותר מ 3 שעות, כולי גוש קרח קפוא נשכב על השלג להתחמם. אוליבר מגיע אלי ואומר לי שקבעתי את שיא השהייה מעל ההר. אף אחד עוד לא ריחף 3 שעות מעל ההר כולם ברחו למטה קודם בגלל הקור.
תהנה מהטיסה - אל תסבול ממנה.