צחי, הבטחתי תמונות אז קבל כמה...
את הסיפור המלא צחי כבר סיפר, יום שני, המראה בתבור, יום מחותחת, תרמיקות צרות וחזקות, לא אלאה במילים...
נחיתה בחוף צמח, אגב אחלה חוף נהיה שם ממש אוטוסטרדה. מאלומות טיסה מול רוח מזרחית עד לנחיתה.
צחי, היה ממש כיף לטוס איתך.
היום לצערי לא לקחתי מצלמה היה יום מדהים ראות מעולה שמיים כחולים רק פס אינברסיה שמפריד בין הארץ לרקיע. עשרות דורסים באוויר מלווים אותנו בטיסה, אפילו כמה דאונים שתרמלו מסביב.
טיסה ראשונה בסביבות 12:00 כמה חברה מגרזנים למטה, אני וחמו מבינים שזה הרגע להמריא, (ככה אין מלחמות בהמראה ואף אחד לא מלחיץ) חמו ממריא ואני אחריו, מחזיקים יפה בגובה העמדה.
תודות לכל המקללים בעמדה שעם כל קללה מעלים אותי ואת חמו עוד 100 מטר. סך הכל כ-10קללות שהעלו אותנו ל-1500 ממשכים צפונה עם כמה תרמיקות בדרך מגיעים ל- מנסים להציל מגובה נמוך את הטיסה ולא מסתנכרנים טוב בתרמיקה שנינו נופלים ונוחתים בשדה אילן (נראה לי). חוזרים לעמדה (תודה על הטרמפ).
טיסה שניה בערך ב-13:30 ממריאים עם הגלשנים תרמיקה אחת לגובה 1600 . דאונים ועופות דורסים מקשטים את השמיים. חמו מנסה להגיע הביתה ונוחת אני ממשיך לכיוון צמח. מסביב הרבה מצנחים שמסמנים לאן כדאי להגיע. טיסה ארוכה עם הרבה זגזוגים דרומה וצפונה ולבסוף נחיתה בחוף צמח ברוח צפונית קלה, השתכשכות בכנרת וכמובן לקינוח אייס ארומה ובורקס פינוקים.
חמו, תודה על האירוח. היה תענוג לטוס איתך. אגב סבבה של מצנח יש לך. מקווה שנהנית על הנדנדנה שלי

צחי, לא הפסדת הרבה. סתם היה קר ומחותחת

היה עדיף ללקט כותנה

אחחח... איזה יום תענוג!!! ניפגש מחר בתבור או בשרונה או איפה שלא יהיה, רק שיהיה....
כל המקללים, ראו בהודעה זו הזמנה למחר!!! בואו בהמוניכים.