דימה בעייני אין שום דבר קדוש ......... גם לא ליגה.
תחרותיות גורמת לאנשים לדחוף את עצמם קדימה וזה נכון לכל ספורט תחרותי. ולא ,לא כל הטייסים הכי טובים טסים בליגה רק אלו שיש להם יצר תחרותיות. מצד שני אני לא מכיר אף אלוף עולם שלא התחיל באיזה ליגה מקומית קטנה.
בכל ספורט התחרויות הן מין סוג של מסורת, אבל בכל ספורט גם יש אגודות ומועדונים שממומנים חלקית ע"י החברים וחלקית ע"י המדינה כדי לקיים תחרויות לקידום הספורט (כל ספורט), גם בענפי ספורט שצריכים רשיון וגם כאלו שלא.
אבל האגודה תרמה לספורט הרבה הרבה יותר מרק ליגה ולדעתי עוד תתרום בעתיד.
אגב אם האגודה לא הייתה נוסדת לכתחילה היום אי אפשר היה לטוס במבוא חמה,בגלבוע,בזיכרון,במוחרקה,בכמון,בהר בארי ובתבור עדיין הייתה עמדה למצנח וחצי.
אם היו יותר חברים באגודה היא הייתה יכולה להמשיך לדאוג לאתרים, אני מתחיל לחשוב שבעצם העובדה שאני הולך ומרסס את העמדות נגד עשבים על חשבוני אני בעצם יורה לעצמי(ולאגודה) ברגל בכך שאנשים פשוט לא מבינים שהעמדות לא נשארות נקיות מעצמן וחושבים שלא צריך אגודה שתדאג לאתרים ולתחזוקה שלהם.
כולם פה(ברוח הקודש) כותבים נאומים על עזרה הדדית וקידום הספורט אבל כשיש גוף שאם רק יתנו לו מספיק כוח (ז"א שיכיל את רוב המרחפים בארץ) יוכל באמת לקדם את הספורט ולהקים עוד עמדות ולהתנהל מול המנהל,ח"א,עיריות ומועצות,בעלי קרקע,קק"ל וכ'. הם מתקמצנים על 120 ש"ח כי אם הם לא מקבלים מתנה ישר לידיים אז כנראה שהם לא מקבלים כלום.
כבר אמרתי לאמיר - לדעתי גם רוח הקודש לא תחזיק מעמד יותר מדי שנים (להזכירכם זה קיים רק קצת יותר מ3 שנים), ולמה? כי למרות שכולם ברוח הקודש "בעד" עזרה הדדית ותרומה לכלל, רק בודדים באמת משקיעים מאמץ לטובת הכלל. כשלשבירו ימאס לארגן ארועים ולאמיר לא יהיה זמן לתחזק את האתר אנשים ירגישו שהם לא מקבלים כלום מרוח הקודש ויעזבו את הרעיון.
כי איך שאני רואה את זה הרוב כאן עדיין פה בשביל לקבל ולא בשביל לתת. לאמיר זה לא מפריע ,לי כן. אני לא מצפה ממי שאתמול עבר קורס לארגן ערבי בטיחות, אבל מי שבאמת רוצה לתרום לכלל מוצא את הדרך גם אם זה רק לתת לאגודה 120 ש"ח בשנה בלי לקבל כלום בתמורה.