כתב נושא: אמיר - פורם מצנחי רחיפה בתפוז נסגר....  (נקרא 709 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Mano

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מצאתי פסיפס
  • לא כל מה שאפשר לעשות מחר צריך לעשות היום...
    • www.evtec.biz
    • דוא
אמיר זה ההצלחה שלך אחרי מה שכתבתה בפורם כתשובה לרוני לזר הנהלת הפורם סגרה אותו סופית...

המלצה ... זה הזמן לצרף לפורם את הגלשנים או לפתוח להם פורם נוסף בדומה לפורם מטרולוגיה, כי למעשה אנחנו חולקים את אותה פיסת קרקע באתרים ואת האויר שמעליהם.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
הצעה מענינת ,אפשר להציע למנהל הפורום שלהם להעביר את הפורום לפלטפורמה נוחה יותר כשהוא ישאר האחראי על הפורום (כמו שנתי על המזג אוויר.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
מנו הי

כתבתי את מה שכתבתי בפורום תפוז כי הנהלת הפורומים הודיע מראש שהיא עומדת לסגור את הפורום (זו לא היתה נבואה שלי)
דבר ראשון זו לא הצלחה שלי, וממש לא ניסינו או התכוונו לסגור את תפוז, פשוט רצינו שתהיה לנו אופציה לפורום משלנו וישעמוד תחת אתר רוח הקודש, משמע לא נצטרך להכנס למערכת חיצונית ונבדלת מהאתר, ניסונו להתמיע בכמה שיטות את הפורום תחת האתר אבל החכמולוגים בתפוז שמו סקריפטים נגד זה, דיברנו עם הצוות שלהם אבל הם לא עזרו לנו, אבל לא נורא המרויחים העיקריים הם אנחנו, בזכות זה שודרגנו באתר חדש ובפורום מתקדם, ללא התלות בתפוז

תאר לעצמך שאם עדיין היינו בתפוז כל נושא איפוס הסיסמאות היה עובר דרכם, כל נושא ההודעות בפורום היה שלהם, ועוד הם היו קוטפים קופון על כל פרסומת שמתפרסמת בפורום, ואם מחר היו מחליטים לסגור אותנו היינו מאבדים הכל, סתכל על פורום הבטיחות הישן שלא נשאר ממנו כלום, ושמשון צריך לשלם מכיסו הפרטי על מנת להשאיר אותו בחיים (ללא אפשרות לכתוב בו) אם מחר שמשון יפסיר את התשלום לא ישאר לנו מפורום הבטיחות כלום, אבק, נאדה.

היום כשאני מסתכל אחורה ורואה את הפורום בתפוז,הרזה, בעל מוגבלויות רבות, אני אומר תודה שעזבנו אותם, למרות הזמן הרב שהשקעתי זה היה שווה

לגבי הגלשנים, יש להם את הפורום שלהם, ואם תהיה פניה מהם ויהיה מצב אין בעיה לפתוח להם כאן פורום, רק נראה אותך מזיז אותם לכאן :)

אמיר

כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]

מנותק עמית

• מצאתי פסיפס
    • דוא
אמיר הצעת להם?
flying with a such perfect paraglider that birds become jealous. A wing that is as compact, simple, and light as a mountain glider; as fast and efficient as a sailplane; as slow and maneuverable and turbulence resistant as a helicopter.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
קדמי יש לא מעט גולשים שקוראים את הפורום הזה, אם ימצא חן בעיניהם יעבירו הלאה.

אבל עזוב אותך פורומים ............. אתה בא מחר? ושבת?
don't fly faster then your guardian angel

מנותק עמית

• מצאתי פסיפס
    • דוא
כן, אני מחפש לי טרמפ כי אני אחרי עבודה, אני מת לנסות את הרתמה הדנדשה
flying with a such perfect paraglider that birds become jealous. A wing that is as compact, simple, and light as a mountain glider; as fast and efficient as a sailplane; as slow and maneuverable and turbulence resistant as a helicopter.

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
סגרנו שצחי יציע להם (שהוא יחטוף את הריקושטים  trup  ) אני מבחינתי, בשמחה.
לגבי מחר אני ביבי סיטר עד 10 בבוקר, נראה לי שאני אגיע לרכס

אמיר
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]