מנו הי
כתבתי את מה שכתבתי בפורום תפוז כי הנהלת הפורומים הודיע מראש שהיא עומדת לסגור את הפורום (זו לא היתה נבואה שלי)
דבר ראשון זו לא הצלחה שלי, וממש לא ניסינו או התכוונו לסגור את תפוז, פשוט רצינו שתהיה לנו אופציה לפורום משלנו וישעמוד תחת אתר רוח הקודש, משמע לא נצטרך להכנס למערכת חיצונית ונבדלת מהאתר, ניסונו להתמיע בכמה שיטות את הפורום תחת האתר אבל החכמולוגים בתפוז שמו סקריפטים נגד זה, דיברנו עם הצוות שלהם אבל הם לא עזרו לנו, אבל לא נורא המרויחים העיקריים הם אנחנו, בזכות זה שודרגנו באתר חדש ובפורום מתקדם, ללא התלות בתפוז
תאר לעצמך שאם עדיין היינו בתפוז כל נושא איפוס הסיסמאות היה עובר דרכם, כל נושא ההודעות בפורום היה שלהם, ועוד הם היו קוטפים קופון על כל פרסומת שמתפרסמת בפורום, ואם מחר היו מחליטים לסגור אותנו היינו מאבדים הכל, סתכל על פורום הבטיחות הישן שלא נשאר ממנו כלום, ושמשון צריך לשלם מכיסו הפרטי על מנת להשאיר אותו בחיים (ללא אפשרות לכתוב בו) אם מחר שמשון יפסיר את התשלום לא ישאר לנו מפורום הבטיחות כלום, אבק, נאדה.
היום כשאני מסתכל אחורה ורואה את הפורום בתפוז,הרזה, בעל מוגבלויות רבות, אני אומר תודה שעזבנו אותם, למרות הזמן הרב שהשקעתי זה היה שווה
לגבי הגלשנים, יש להם את הפורום שלהם, ואם תהיה פניה מהם ויהיה מצב אין בעיה לפתוח להם כאן פורום, רק נראה אותך מזיז אותם לכאן

אמיר