דימה,
בהמשך לשיחתינו, אין שום בעיה להיות אגרסיבי, מי שחושב שכך יוכל לזעזע ולהוכיח את כולם שיבוסם לו, כל עוד אין כאן פגיעה אישית או ליכלוך לשם סגירת חשבונות אישיים אז בבקשה רשום את כל מה שעולה על רוחך,
אין הכוונה שלנו להפוך לפורום ורוד, שהכל טוב בו, ואפשר למסור ד"ש עם שיר, להיפך זה הפורום לדבר על דברים שכאלו
עם אדרי לא היה כותב את מה שכותב בתום לב הוא אולי לא היה מודע ויודע על כל הבעיה סביב התבור, עכשיו הוא יודע והפנים, (אולי הוא כבר ידע אבל התעלם, אבל זה כבר ספקולציה

)
אני יכול לספר מהנסיון האישי שלי לגבי טיסות בתבור, או בזכרון, בתקופה שאני למדתי האגודה עוד תיפקדה ולכן החלום להגיע לתבור היה מחייב מספר מינימום של שעות טיסה בהרים וברכס, כשאני הגעתי לקורס דרגה 3 היו מאחורי כבר 95 שעות טיסה בהרים (ואולי איזה 20 ברכס) ובהרים מדובר לרוב על מבוא חמה, דוקא בסוף השבוע האחרון נזכרנו זיידמן ואני איך טחנו את מבוא חמה, איך אנחנו מכירים כל סלע במקום הזה, וכמה שזה טרם לי להמשך הטיסות שלי
במבוא חמה הטרמיקות יחסית חלשות יותר ביום נתון, עמדת ההמראה סלחנית יותר מבתבור, והרבה יותר קשה להסתובב עליהם (במיוחד למתחילים) לאחר כ 40 שעות טיסה במקום כבר מתחילים להבין איך להצליח לתפוס את הטרמיקות הקטנות האלה ואיך לשמור על גובה, מה לעשות ומה להזהר, לאחר 95 שעות כשהגעתי לתבור לקורס דרגה 3 הייתי כל כך מוכן, שכל הטיסה שלי בתבור היתה בגובה 1800 מטר (לא יצאתי לקרוס באותו יום) והיה לי כל כך קל, לא האמנתי איזה טרמיקות רחבות, היה נהדר, אבל לעומת זאת אני מזכיר שהיה לי גם מדריך צמוד
התבור הוא מקום מסוכן, אל תשלו את עצמיכם, יש ימים שזה בועט, שאפילו אבישי הקיא על אם המנזר (נו טוב קצת הגזמתי, אבל הוא באמת הקיא) יש ימים שזה מפחיד, לתבור יש lee side במבוא חמה אין, בתבור אתה יכול למצא את עצמך בכל מיני פינות שלא היית רוצה למצא את עצמך בהם, תמיד אפשר ללמוד על בשרך והכי טוב ללמוד מנסיונם של אחרים שיכולים להדריך אותך
ואדרי, אתה מוזמן לצפות בזה אם שכחת, עוד יום רגיל בתבור, האומנם?!
https://holywind.yuvdi.com/content/view/131/36/אמיר