לדימה שלום
קודם כל כל הכבוד שהחלתת לכתוב פה תשובה זה הדבר הנכון לעשות.
אני יחסית חדש בכל העיניין של מצנחי רחיפה לכן אני לא מכיר את ההיסטוריה שלך עם ויקטור,
בשביל להבהיר כמה דברים בשבילי ואולי לעוד אנשים פה אשמח אם תוכל לענות לי על כמה שאלות.
1. כתבתה
ויקטור אחד ממציגים של חברות מתחרות
אני מכיר את ויקטור כשנה וחצי וככול היודע לי הוא לא מייצג אף חברה שמייצרת מצנחי רחיפה. כידוע לי בכמה שנים אחרונות הוא החליף 4 או 5 מצנחי רחיפה מחברות שונות כמו AEROS שאותם מייצגים רומן ואנטון APCO ו AXIS UPשאותם מייצג אלקס סורוקין.
כידוע לי ויקטור לא מייצג אף בית ספר למצנחי רחיפה והמקום שויקטור למד בו כבר לא קיים.
יש הרבה אנשים שלומדים ממנו אבל לא אצלו (לא בכסף)
יכול להיות שאני לא יודע משהוא תסביר בבקשה לאיזה בדיוק חברות מתחרות התכוונת?
2. כתבתה
ל"אירוע" קיימת היסטריה ארוכה מדאי ומלוכלכת - משחק אגו
אשמח אם תוכל להסביר את המשפט הזה.
כפי שאני רואה את זה לא ממש יש בינכם תחרות.
ויקטור לא מוכר ציוד רחיפה כך שאין תחרות מי מוכר יותר.
לויקטור אין תלמדים לכן אין תחרות של מי התלמידים יותר טובים.
מבחינת השיגים בתחום של מצנחי רחיפה, כפי שכתבתה אתה "טייס סוף-שבוע" והוא ספורטאי לכן אתה לא מאיים על מעמדו כאלוף ישראל ומבחינה של מירחקי טיסה גם לא.
לכן אין פה שום עיניין של משחקי אגו. משחקי אגו יכולים להיות בין אנשים שנמצאים בסוג כל שהוא של תחרות.
3. כתבתה
בדרך כלל ויקטור מעדיף ללכלך
עליי בחוגים שאינני נמצא בהם כבר שנים ולא יכול לענות
ולהגן על שמי ועניינים שלי בצורה מתאימה וחד משמעית. למשל
קיימות עובדות: בפורומים שהבטחתי לא להשתתף בהם מסיבות
אישיות בלבד בן אדם יוצא מהמסגרת של "חופש מילה" - מזלזל –
לכן מדובר על גריסה שם טוב שלי ושם של חברה שאני גאה להציג
בארץ.
אני קורא את רוב הפורומים שקשורים למצנחי רחיפה ולא ראיתי את זה, תזרוק לי בבקשה לינק לאחד (או כמה) מהמקומות האלו, אחרי הכל אני לא מספיק לקרוא את הכל.
4. כתבתה
משה קורה עכשיו מנשים להציג את ויקטור כקורבן של מניאק
אני לא אוהב לשפוט אנישים ובמיוחד אנשים שאני לא מכיר, אותך דימה אני ממש לא מכיר חוץ ממספר בודד של פעמים שראיתי אותך במבוא חמה שאפילו לא דיברנו אין לי שום הכירות איתך.
לכן אשמח אם תסביר לי (ולאחרים) את המעשה שלך בשביל שלא יהיה מצב שאליו אתה מדבר:
משה קורה עכשיו מנשים להציג את ויקטור כקורבן של מניאק
אם הבנתי נכון כל הדבר הזה קרה לעייני התלמידים שלך, מה אתה חושב שהם ילמדו מזה?
אשמח מאוד לקבל ממך תשובות ישירות לשאלות ששאלתי בלי להתחמק ולשנות נושא.תודה מראש ומחכה לתשובה ממך.