בשבת שעברה טסנו את טאסק 2 בליגה, נקווה שבקרוב כולם יעבירו את הטרקים ויהיו תוצאות.
לדעתי למרות קצת חבלי לידה בארגון, היה טאסק מאוד מוצלח, שאני נהניתי לטוס. היו חמישה חבר׳ה בגול, בנוסף לויקטור שטס את הטאסק אבל לא רשום.
כל הכבוד לאביב ואריה שהגיעו ראשונים

אח״כ הגיעו באדיקוב, אני ויניב.
אפשר לראות הטרקים של רובנו כאן:
https://airtribune.com/play/2358/2dשימו לב שיש אופציה לסמן Vליד כל טייס כדי להציג את הטרק המלא.
איר טריביון מפשל עם חלק מהטרקים, בטאסק הזה עם הטרק שלי, בקודם עם הטרק של אביב. אבל עדיין מציג את הנתונים מאוד יפה.
הנקודה השנייה, 4קמ מסביב לגולני היתה כפי שצפינו הכי קשה, וכמה חבר׳ה נחתו לפניה ואחריה. רוב אלו שהצליחו לקחת אותה יצאו בקו די מערבי, מאזור העמדה או אפילו דבוריה, צפונה לכיוון בית קשת, האחרים התקשו יותר.
תודה לצוק על התדריך בעמדה.
בדיקוב התנדב להכין קובץ נקודות חדש (שהפעם יכלול גם את עין גב

ונקודות נוספות) נקווה שיהיה מוכן לטאסק הבא. הוא התנדב גם להיות meet director.
ויקטור התנדב לתכנן את הטאסקים הבאים, וגם לנקד את הטאסקים. הוא יטוס איתנו אבל בחר לא להשתתף בניקוד כדי להשאיר לנו סיכוי לנצח.
ויקטור הציע שבפעם הבאה ניפגש כולנו אחרי הטיסה נסכם את הטאסק ונוריד את הטרקים. הסיכום נראה לי רעיון מצוין, והורדת הטרקים במקום זה כנראה כורח המציאות, כי כבר שבוע אחרי ועדיין אין לנו תוצאות, כי חסרים טרקים.
ספרו קצת חוויות על איך היה לטוס את הטאסק, מה אפשר לשפר לפעמים הבאות, וכל מה שעולה על דעתכם בנוגע לליגה.