31/7/2015. הר תבור
אפשר להגיד שבהתחלה לפני 6 שנים הייתי חסר אחראיות וקיבלתי כמה מכות שהחזירו אותי למסלול הרצוי. מזמן אני חושב שאני מרחף שיודע להפעיל שיקול דעת ולא מסתכן.
יש שתי דברים שאני אומר כמו דיסק שרוט... "אני רוצה להתחרות על מרחף הזקן ביותר שאי פעם ריחף"... ו"אתה לא צריך הרבה כדי לסיים את התחביב, לא חשוב כמה שאתה תמיד תשמור, רק פעם אחד שלא תעשה את הדבר הנכון והמשפט הראשון הלך לעזאזל". והייתי קרוב.
אני כותב במתרה לביא לפנכם עובדות . בשום רגע לא מנסה להתחמק מאחראיות או לחפש תירוצים. גם אני יודע שפעלתי נכון, אבל לא הייתי צריך להכנס לזה עם הייתי חכם .
אני בלגניסט, שוכח דברים, אבל איך שהוא הרחיפה נתנה לי סדר.
כבר לפני שנים ותודה למיכל, אני תמיד משאיר את החופה מחוברת לריתמה. באיזו סיבה הייתי חייב להפריד. שחזרתי לחבר, לא יכלתי לבדוק כי התנאים היו חזקים. החופה נשארה מחוברת. בדיקה לא הייתה. נכון שכל בדיקה חייבת להיות כבדני. ואחד מהסיכומים שאני מביא: לא בדקת שחיברת... אז תפריד!. רק תשאיר מחובר אם בדקת.
שהנפתי קיר, רואים בברור שיש בעיה. אני לא ראיתי.
שהנפתי פעם שניה, גם רואים קו של ברקס עובר דרך הקוים בצורה לא תקינה. גם לא ראיתי.
רק אחרי שאני באוויר מרגיש משיכה חזקה לימין. אחרי שלא נכנסתי במקרה בשום שיח, מסתכל לחופה... וחושב על קשר... ולוקח זמן להבין שאין קשר. פשות קווים לא מסודרים. ואין באפשרותי לסדר כלום. ואין ברקס ימין, כולו משוך ומושך. שימוש מקסימלי של משקל גוף לשמאל וברקס כדי לטוס ישר. ולמרות הכל אני בתוך הכפר, למזלי עם תרמיקות שלא עוזבות אותי. מנסה כמה שפחות לגעת בברקס כי חושש להכנס לספין או לפול סטול. בגובה נמוך ואחרי שמעל השדות, נותן לחופה לקחת אותי ימין בגלל אותם חששות ,פלוס אין גובה לרזרווי או להתאוששות.
היה אז ההמראה ה749 אחרי 563 שעות טיסה. וחתיכת פשלה שלקח לי כמה ימים לצאת מהמשבר. אם כזה דבר קורה לי, אני חייב לעזוב את הספורט. זה מה שחשבתי.
מקווה שלא רק לי יעזור את הפשלה ענקית, הם היו ה15 דקות הכי ארוכות שהיו לי בטיסה כל שהיא.
https://vimeo.com/150241833