פששש איך כולם יודעים...
יובל הסרט חתוך ולא רואים אבל הרמתי והורדתי את הגלשן כמה פעמים להרגיש רוח, לא הייתה כל רוח ברורה שאפשר היה להרגיש.
אני לא מסכים עם גיא, הטכניקה הכי נכונה לדעתי היא הרמת המשולש כמה שיותר גבוהה מהרצפה (קרוב לנקודת מתיחת הרצועה וכך קיצור זמן המעבר בין גלשן על הכתפיים ל גלשן שהוא AIR BOARN, ) ראה איך ממריאים בגלשני טנדם עם משולש ענקי שלא יכול לשבת על כתפיים, כתפיים זה רע! משולש גבוהה זה טוב, לעמוד הרבה זמן עם גלשן עליך זה רע (מעייף ומוציא מהריכוז) לא יותר מ שלוש שניות באויר להרגיש אם הרוח משפיעה לרעה על הגלשן ו או לרוץ או להוריד, בין כה אחרי צעד וחצי אתה אמור לנתק אותו מהכתפיים.
אף הגלשן לא התרומם לכל אורך הריצה, המצלמה ממוקמת בזוית הטיה מטעה, כאשר מסובבים את המסך בהתאמה לאופק אפשר לראות שהאף לא עולה.
הסיבה לתאונה היא רוח חזקה ולדעתי אפילו טרמיקה) שבאה 90 מעלות מהצד עם היציאה שלי,הרימה וסיבסבה אותי ימינה בפתאומיות וההחלטה השגויה שלי להמריא משם.
אבל חברה, ממש לא בא לי להתחיל פה סשן של אני צודק, כי טעיתי.
אז קבלו סרטןן
השתמשתי בהרבה אפקטים כדי שלא תשתעממו ותגיעו לנחיתה בסוף שמנסה לכפר על ההמראה הנוראית הזאת/
למי שיצליח לשים לב, הגלשן למטה הוא של תמיר ירדני שלידו נחתתי.
בוידאו שמחובר מקטע ההמראה וקטע הנחיתה של הטיסה, יש נתוני GPS מובנים בצילום, הקלטה של מהירות קרקעית (לא מדוייקת) ומסלול הטיסה בצד התחתון של התמונה.
מקווה שגם תחייכו על הבחירה המוזיקלית.
https://www.youtube.com/watch?v=vXPTEU3DUDc&feature=youtu.be