vg בנחיתה שליש (בין קו אחד לשני קוים - מתוך ארבעה בסה"כ).
בנחיתה משבת (מקוה להעלות סרטון בקרוב), אני יותר קרוב לחצי וזה מבאס לי את הנחיתה בנוסף על הטכניקה הכל כך לקויה שלי. חייב ללמוד לנחות עם הגלשן הזה!!! לא מבין עדיין למה כל כך קשה לי לשלוט באף כשאני עם ידיים על הצלעות???
אני טס עם ואריו, אבל הפעם מיקמתי אותו על הבייס-בר, ממש לפני הראש שלי. מכיון שבטיסה הזו למדתי להנמיך את זוית התליה \ שכיבה שלי למצב שרואים בסרט ולהשאר כך כל הטיסה (היה לי ממש ממש משונה) אז לא אני ולא אתם רואים שאני טס עם ואריו, לפחות הוא צפצף ושמעתי אותו היטב

אני צריך למצוא מתקן טוב לפליימסטר הזה. בינתיים מאוד קשה לי לראות אותו גם כשהוא על הצלע

VG בהמראה - אני מצמיד אותו לגומיה ששמתי על הצלע. ככה הוא לא נגרר לי בעמדה ובהמראה על הריצפה. אני משחרר אותו קצת אחרי ההמראה. המצב שלו היה שליש גם בהמראה.
לגבי רגליים בחוץ וידיים על הבייס, אני לא מבין מה הבעיה. סדר פעולות בנחיתה: מוציאים רגליים, מעבירים ידיים. בין לבין אני לוקח לפעמים את הזמן לטובת ניהוג. בד"כ אני עושה את המעבר מאוד מהר, עם ה T2 אני עדיין בשלבי למידה.
אגב חגי, לגבי ניהוג מהבייס בר או מהצלעות - אני לא מתווכח איתך על מנופים (ידיים נמוכות) או טווח זויות (ידיים גבוהות) לגבי ניהוג, פשוט שבידיים על הבייס-בר יותר קל להטיס כי ההטסה היא יותר אינטואיטיבית לדעתי. לי בטוח יותר קל לשלוט על שילוב של פיצ' וגילגול בידיים על הבייס.