מצורף. תודתי לצוק על המלצתו על Videopad.
תהנו מ-5 דקות של טעימה מהנוף האוסטרלי ואווירואות כושלת. אכלתי אחלה כאפה שלימדה מספר לקחים.
זאת הייתה הטיסה השישית שלי באתר Manilla, ביום האחרון ברצף של חמישה ימי טיסה אינטנסיביים(כאשר ביום לפניו זכיתי לטוס פעמיים באותו האתר). לפיכך הייתי עייף וכנראה גם שאנן, אולם לא רציתי לפספס אף יום מהטיול שהולך ונגמר - וכאן טמונה הטעות, שהיא קלאסית למי שאיננו נמצא בתחרות ויכול להרשות לעצמו פסק זמן כשצריך.
שימו לב לנסיונות הכושלים לי לחפש תרמיקות כשאני כל הזמן בלי רזרבות גובה מעל הקרקע ושומר על גובה מע"פ של כ-100-150. הכל מתנהל באדישות ובתגובות מאוד מאוחרות וגמלוניות. די מזכיר לי את ההתנהלות שאפיינה אותי בחלק הראשון של קורס הגלישה שלי. שימו לב לניסיון הפיינל הראשון ( מול רוח חלשה), הבנה כי אגמור את השדה, פניה אחורה למורד הרוח וההשדה (נמצא בשיפוע), ופניית פרסה בגובה נמוך, לפיינל קצר , בלי עודף אנרגיה מספק ובלי זמן להצפה ארוכה והעברת ידיים
תקינה (מיקום גבוה על הצלעות). נסיון דחיפה כנוע ועצל מחד ומיקום ידיים נמוכות מאידך (שכמובן גם מנע ממני להעביר את הגוף אחורה בדחיפה) - סיימו את הסאגה הכושלת בשתילה ומריחה קדימה.
לצערי לא הייתה שם רוח של 20+ קמ"ש שתרכך לי את השתילה כמו במקרה של לירן או מיקרים אחרים.
לצערי גם אינני שולט בתנוחת ההשתבללות(Assume The Position) . כך שיתכן וכי היה נחסך המפגש של שפתי העליונה עם כבל האף הימני - מה שהסתיים בחתך עמוק, קצת קטשופ מלחיץ בשטח, וכמובן ארבע תפרים וצלקת קטנה למזכרת מאוסטרליה.
https://vimeo.com/106435333