כרגיל בימים של רוחות חלשות, ההתלבטות בין האתרים בעיצומו. 10:30 בגיניגי לא סופי וליאור מתקשר אליי... "אני ביסעור מתלבט" תבור או כמון כי שם גם היו מזרחיות.
נוסע לבנק לסידורים וקובע איתו 9:30 ברמא.
מזרחית 10 קמש: כל הגורוים למינהם עומרים שעד 14 זה הארי.... 15 כמון.... אז הארי.
למעלה הסיפור שונה. משבים בעיקר מזרחים עם רכיב שמשתנה. אבל לאט לאט האנבאטי מתחיל לנגן המוסיקה שרצינו לשמוע.
מהכמון רואים את אבנר ועומרי , כי שעה של מזרחיות לא נתנו לנו להמריא והמגמה הייתה לחכות אבל למה לא לשלוח פלס"ר אחר לכמון לבדוק? הם עולים ויוצאים לקרוס.... אנחנו עוד לא.
מגיא וובה, ולא נירא לו דרומי מספיק. אני אומר לו שנפל בין אנבטיות.... שיש משבים יותר צפופים ודרומים. משחק עם החופה מעל הראש.... אבל מי שום מה אין לחץ. פעמיים ומבטל עוד לפני הריצה. הכיוון טוב. בפעם השלישי יש ווינד דאמי . ולמרות שהיה לחץ... הסינק מגיע וחזק, מראה לי עד כמה קרוב לסיים טיסה אחרי 5 שניות......
הסינק לא ניגמר, אני יוצא בלי להצמד כרגיל לפינה המערבית כי הסיפור עם הצפוניות לא ממש נראה לי. מאבד הרבה גובה.... משהו כמו 150 מ ואני מתחיל לטפס מעל הכביש.
האוויר היה די אלים. טרמיקות קצרות, מעברים לסינקים של מינוס 5 .... לא נעים בכלל, ואני תמיד עם המחשבה של לי סייד..... שלא היה ממש אבל טוב לשמור מרחק ולתרמל בחוץ.
ליאור ממריא וביחד מחפסים טרמיקות, עכשיו גם יותר קרובים להר. עולה מעל 1100 שלוש פעמים אבל עוד לא משוכנע שזה הזמן לצאת, ליאור כבר עובר את הוודי לכיוון חרשים. אני רואה את הביג..... אבל הפעם מוותר אל ארומה.
יש כמה טרמיקות של סיבובים בודדים שמשאירים אותי קרוב ל1000, בחלוץ כבר נמוך יותר עולה עוד פעם. בלבון יורד כמעט עד הרכס הנמוך אבל בדרך מקבל את הפצצה. ליאור, מזרחי ממני מאבד גובה בטרוף אבל מצליח להגיע לטרמיקה ומתפס.
אני עם עין פוזל לנחיתה של הרכבת ממול, מתחיל לחשוב אל ממעבר דיר אל אסעד מגד אל קרום.... אזור שעוד לא ביכרתי.
יש גובה, יש גלייד, התחנת דלק בצומת גילון עם הסיפור הרטוב של אלדד......לשם אני בא. שמח מאושר שסוף סוף מגד אל כרום נפל. אבל מגיע הדובדבן.....מ420 עד 850 עובר את הרכס גילון דוך לנחיתה של נועם פרידמן לפני כמה ימים..... (אז אמרתי לו שאני משתפר בנהיגה.... כי טיסות כבר לא משהו).... הפעם אני מגיע באוויר. בגובה נמוך מבין שיש מערבית... שלא ממש רואים ב500 מ.... גם גדר ראיתי ב100 אחרונים. נחתתי על שטח ניסיוני של פרחים של יודפת (חום כולו, את הפתקים של הניסוי של 3 על 3 סמ ראיתי רק במטרים אחרונים. יוצא מהשטח בזהירות בלי להפיל שום פתק ולא לידרוך על שום צמח...... עם חיוך של קרוס ראשון.
תודה לאבנר אל איסוף, וליאור שנפרד ממני בלבון ופתאום גיליתי אותו ליד תמרא.......
https://holywind.yuvdi.com/index.php?option=leonardo&op=show_flight&flightID=3746