אכן יום מבאס מבחינתי. היתה חסרה לי נחישות באוויר ואחרי 10 דקות של גירודים פשוט נשבר לי, מה שאיפשר לאחרים לצאת לקרוס ואני הגעתי ב-8 בערב הביתה... ככה זה בגלישה אווירית, היסוס קטן הופך אותך מאוטובוס ישיר אקספרס, לאוטובוס מאסף...
לגבי הקיל השבור, חשוב לפרט, כדי שכולם יידעו ובכך יימנע האסון הבא, כי לאחר שתקראו את הכתוב, תבינו שהדבר היה יכול לקרות גם באוויר, וברור שמשולש לא מחובר לקיל = אין היגוי, או שההיגוי נפגע מאוד מאוד:
א. הקיל לא ממש שבור, תושבת המשולש פשוט נקרעה החוצה, כשהיא לוקחת איתה חתיכת אלומיניום מהקיל ונשאר שם חור מכוער.
ב. הקיל לא פגע כלל בקרקע ואני בטוח שהמכה שקיבל בנחיתה, שלא הייתה חזקה, פירקה אותו. הסיבה: הנזק המצטבר כבר קרה קודם. אני זוכר שקיפולים קודמים יצאו משם חריקות משונות שלא ייחסתי להם חשיבות, וגרט גם שמע חריקה מוזרה כשירדת את מדרגת הבטון בעמדה, כשניגשתי לנחיתה.
ג. אני ממליץ לכל בעלי ה ווילס ווינג, באשר הם לבדוק מידי פעם היטב את מקום חיבור המשולש לקיל
ד. עכשיו אני מתלבט בין החלפה לקיל חדש, מה שאומר שאהיה מספר שבועות ללא גלשן, לבין הלבשת סליב או סליבים (חיצוני ופנימי). נראה לי שבאפשרות השניה יתקבל קיל חזק יותר מהקיל המקורי.