כתב נושא: חשוב ביותר - קורס חדש מציל חיים בחסות "החרב המעופפת"  (נקרא 569 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק רונן גורדון

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • Captain Fantastic
    • דוא
לאור הביקוש הרב, "החרב המעופפת" בשיתוף "הרוג - מצנחי רחיפה" פותחים קורס חדש:
שם הקורס - "אלגוריתמים ונוסחאות מורכבות כדרך למנוע את ההרוג הבא."
בקורס נלמד:
- לאיזה כיוון כדאי לטוס אם אתה באויר ברכס והרוח עלתה לפתע, בלי שהיה אפשר לצפות זאת (בחיי, אני כבר 21 שנים מרחף ודבר כזה מפתיע לא ראיתי....) למעל 45 קמ"ש. כולל חישובים תוך כדי טיסה לאחור, תוך לקיחה בחשבון של מהירות הרוח, המרחק בין הביניינים שמאחוריך, משקל הנוסע שאיתך (לטנדמיסטים) והצבת כל המישתנים בנוסחה.
- איך לשלוט בחופה ומה לעשות, אם המראת ברוח צפונית בתבור, ובגובה 12 מטר מעל צלע ההר, במרחק 13 מטר מההר, הרוטור חירבש לך את החופה ואתה צולל לכוון ההר. הנוסחה שפיתחנו תגיד לך תוך כמה זמן ובאיזה מהירות אתה הולך לפגוע בקרקע (רמז, פחות מ 2 שניות) ולאיזה כיוון ובאיזו זוית כדאי לך לזרוק את הרזרווי.
- נוסחה שתעזור לך לחשב, במידה ואתה מרחף חדש שלפני 3 חודשים סיים קורס וטס על מצנח EN-C,  כמה זמן נשאר לך לחיות, בהתחשב במספר השעות שאתה מתכוון לטוס ובגובה בו תחטוף את הבומבה.

תנאי הקבלה לקורס:
כל מי ששלשום בנתניה היה באויר אחרי שפעמיים הרוח עלתה מעל המגבלות, ענן הוריד גשם בגעש, הרוח ירדה ל 0, אבל לא היה כל סימן, שום רמז ושום סימן מקדים לכך שהרוח תעלה שוב (נשבע באמאמא שלי שאני 24 שנים מרחף/טנדמיסט/מדריך וכבר טסתי בכל העולם, אבל כזו הפתעה לא הייתה לי בחיים).

רונן גורדון, דובר
החרב המעופפת, אם תגיד לנו מי לימד אותך לעוף, על איזה מצנח אתה טס ומה הניסיון שלך, אנחנו נחשב לך את תוחלת החיים.........

** עריכה על ידי אמיר מליק, שינוי תמונת הנושא של השירשור
« עריכה אחרונה: September 27, 2013, 12:52:19 pm על ידי אמיר מליק »

מנותק אבישי

• הגעתי לאוסטרליה
  • אל תדביקו את הילדים שלכם -מספיק חולה אחד בבית...
הדבר הבא ...
מומלץ לחבר לרתמה לפני שיורים ...
ניתן לרכוש עם כננת!!!
במידה והתחלתם להיסחף לאחור יורים לכיוון הקרקע (או כל חפץ שלא הולך להיסחף אתכם)
שמע ישראל

מנותק אילן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
גורדון אם זו לא הייתה המציאות הייתי נקרע מצחוק

מנותק רונן גורדון

• הגעתי לאוסטרליה
  • Captain Fantastic
    • דוא
אילן יקירי.

הוספנו שעור מיוחד לטנדמיסטים:

אם אתה באויר, ובאופן מאוד מאוד מאוד (אבל ממש מאוד) בלתי צפוי, הרוח עלתה ל 50 קמ"ש בעמדה (זו כבר הפעם השלישית באותו יום שהיא עולה מעל המגבלות, אבל זה מאוד מאוד מאוד מאוד בלתי צפוי כי הענן של הגשם כבר עבר), ואתה עם נוסע באויר.

אנחנו נלמד אותך את הנוסחה הבאה: אם אתה משחרר את הנוסע מעל הים (חשוב לוודא לפני כן שהוא יודע לשחות), כתוצאה מירידת המשקל, לאיזה גובה תעלה, באיזו מהירות תטוס כעת לאחור ותוך כמה זמן תגיע לשדה הנחיתה של התבור, שם תוכל לנחות בבטחה.

איתי, תם ואילן היו יכולים להשתמש בנוסחה זו ואז כל השקשורים האחרונים היו מיותרים. רק טל המסכן לא היה יודע מה לעשות, כי לא היה לו נוסע.

אז בעצם אנחנו נפתח קורס נוסף, נכשיר תוך שבוע את טל להיות טנדמיסט, והבעייה נפתרה......

מנותק avivh

• מצאתי פסיפס
    • דוא
ובמיוחד לחבורה האמיצה על חשבון הנוסעים התמימים שמאמינים לדברי ההבל
יש למתוח קורס עמוסי דרך בהדרכת גברת תום תומת שלא שכחה את מצות כבד את הורי ואחי הנוסע הנוסעת אשר מאמינים לכם והגישו להם את הטלפון באדיבות לשיחה לאחר הנחיתה האחרית והמוצלחת וכך תחסכו גם הוצאות דלק

בכאב רב אני אומר תום את פשוט פושעת ומה שעשית הוא מעשה פשע מוסרי וכך גם חבריך
ועם את לא רואה זות כך ולא מסיקה את המסכנות המיתבקשות
אז כל אדם הגון צריך לברוח ממך ומחבריך ולהזהיר מפניך
כך עסיתי עםתארנון הצדיק ומרות הלחצים וההשמצות של צחי ואמיר ששינו את דעתם לצערי מאוחר מדי ולאחר אובדן חיים יקרים לשב
וכך העשה איתך ואם חבריך
את ואתם כולכם חבורת פושעים .אתם פושעים ולא פחות מכך

בצער רב
אביב הירשנביין

וצחי ואמיר לכו ..... עם הצדקנות הצבוע וההרסנית שלכם
וצחי ואמיר לכו ..... עם הצדקנות הצבוע שלכם
אביב הירשנביין

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
ציטוט
כך עסיתי עםתארנון הצדיק ומרות הלחצים וההשמצות של צחי ואמיר ששינו את דעתם לצערי מאוחר מדי ולאחר אובדן חיים יקרים לשב

אני הערתי לארנון עוד לפני שהתחלת לטוס ומעולם לא שיניתי את דעתי. אתה אולי מתבלבל עם אחרים שהתווכחו איתי לפני התאונה ההיא.

לא הבנתי מה אתה רוצה מאמיר.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק רולי

• הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
ובמיוחד לחבורה האמיצה על חשבון הנוסעים התמימים שמאמינים לדברי ההבל
יש למתוח קורס עמוסי דרך בהדרכת גברת תום תומת שלא שכחה את מצות כבד את הורי ואחי הנוסע הנוסעת אשר מאמינים לכם והגישו להם את הטלפון באדיבות לשיחה לאחר הנחיתה האחרית והמוצלחת וכך תחסכו גם הוצאות דלק

בכאב רב אני אומר תום את פשוט פושעת ומה שעשית הוא מעשה פשע מוסרי וכך גם חבריך
ועם את לא רואה זות כך ולא מסיקה את המסכנות המיתבקשות
אז כל אדם הגון צריך לברוח ממך ומחבריך ולהזהיר מפניך
וכך העשה איתך ואם חבריך
את ואתם כולכם חבורת פושעים .אתם פושעים ולא פחות מכך

בצער רב
אביב הירשנביין

וצחי ואמיר לכו ..... עם הצדקנות הצבוע וההרסנית שלכם
וצחי ואמיר לכו ..... עם הצדקנות הצבוע שלכם
אביב הירשנביין
אביב:
כנראה אני היחיד שמבין (אך לא מסכים) עם דברך..
היו הרבה סינגלים וגם תנדמים באוויר. שבדיעבד היה טעות להיות באוויר, בפח הזה נפלו גם אנשים שב100% אני סומך עליהם... ואם לא היו באוויר זו היה מקריות  כי באותו רגע נחתו או לא הספיקו להמריא או לא היו להם נוסעים.
משם להשוואה שעשית ועוד לקרואה פושעת לתם, הדרך ארוכה ומזמין אנשים לחשוב שאתה לא ממש באיזון וחבל.
אם היה לך בייצים להתנצל, קודם כל תתנצל באותו כלי שהשתמשת כדי להכפיש ושיחה ישירה כי באמת הגזמת.
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח

מנותק aviv hemed

• מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא
אביב השמח עם תשיים תמונה שיבדילו בנינו תודה !!!

מנותק avivh

• מצאתי פסיפס
    • דוא
צחי ואמיר
לפני מספר שנים כאשר התברר לי שארנון לוח כסף ממני ומהתלמידים אחרים עבור ביטוח ובניגוד לדבריו לאחר תאונה ברכס בזמן שיעור לימודי ששולם כרגיל בכסף שחור  לא היה ביטוח התרעתי על כך בפורום של רוח הקודש ומהר מאוד חבורה גדולה התנפלה עלי מתוך רצון להגן על עמוד התווך ( ארנון)וזה גם כלל מסר אישי חריף מאמיר באיום לנתק אותי מהפורום

בהמשך ,לאחר שארנון מעודד מתגובתכם המשיך לקצץ בכנפיים ( תחזוקת ציוד מיושן קיצוץ שעות אימון ומדריך מנחית ) ללא הפרעה והפציעות התחילו לעלות שוב אתה וחבורת הצדקנים ( הוא צריך פרנסה) השתקתם את המעט שניסו להתריע .ורק לאחר מותו של תלמיד פתאום פצחתה בשתף של הזהרות ויללות.
אתה ואחרים  פעלתם כפחדנים שמקשקשים להגנתם לאחר מעשה
וכך גם בהמשך....

ולגבי תום היקרה וחבורת הטנדמיסיטים אשר פועלים כפושעים :  לוקחים כסף שחור . מפתים אנשים תמימים לעלות ללא הבנה על הסיכון ללא ביטוח אמיתי שמגן על הנוסעים תוך כדי ידיע והגנה על קולגות שמעשנים סמים ו או שותים אלכוהול לפני ותוך כדי טיסות מסחריות תוך כדי סיכון אותם נושאים תמימים . מריבות סכינים הרס אתרים וברוטליות פרוע שמסתתרת בחלוק של כביכול האהבת הטבע יושר ותמימות
מי שחי כך ומי מתעקש להגן על אורח חיים פוגעני ,הרסני שחור לא חוקי ולא מוסרי הוא פושע בעיני

רולי  אין ספק שהביצים שלך גדולות , גדולות  בודאי משלי אבל מה עם הראש ? מה אם היושר והאמת ?
האתרים בהרדוף ונתניה הרוסים לחובבי הספורט הזה ומופקרים לחבורת  פושעים הרסנית שחייה את הרגע באלימות  ללא חשיבה על מחר ובוודאי על האחר
תום שיודעת כל זאות ושותפה לחלק מכך מהווה במראה והדיבור מקסים שלה את אותה מעטפה דקה של פיתוי ושקר שהכול בסדר. וכלום לא בסדר...

יש קשר ישיר בין כל זה לארועים האחרונים .

ולגבי הטנ כחבות פחדנים ומלככי פינכה היסתם את ההפך ממה שאתה אומר תה ביושרם אין ביטוח

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אביב לגבי ארנון אף פעם לא שמעתי מישהו שלא התריע מפניו או משיטת העבודה שלו,ואני מדבר על פעילותו מאז שאני בספורט ב-95.
צחי ועוד הרבה אנשים פה תמיד התריאו !!!אבל אין מה לעשות כשאין רישוי ופיקוח וכל אחד עושה כרצונו,הדבר היחידי היה פשוט להמליץ על בתי ספר אחרים ולא על ארנון.

מנותק avivh

• מצאתי פסיפס
    • דוא
אכן באמת נכון סליחה
אמיר לא דרש ממני להפסיק להשמיץ!!!  את ארנון כאשר היה ידוע לכול שהוא מרמה ולביטוח שלו אין תוקף למרות שאנו התלמידים שילמנומעל כך ולא רק כסף כי עם גם בפציעות ולאחר מכן מוות

צחי באמת הזהיר והפציר בכולם להזהר מארנון לפני המוות של התלמיד ובכול אורוע קודם של פציעות ושקרים שהיו !!!!

צחי עם כול האהבה והערכה שלי אלך והיא גדולה . אתה יודע שזו היתה טעות ובפורום הבטחתה שלא לחזור על כך ולצערי החברה שוב משפיעים ואתה נוהג בדיונים במבט  מצומצם ומינימליסטי כאילו אין את כול הפשעים שמסביב ובכך אתה מעניק לגיטימציה לאותם מפירי ופורצי חוק.
כאשר אנשים מחבלים התלמידים בעמדות מתפרנסים מכסף שחור ותוך כדי פיתוי תמימים שלא מודעים זה לא שונה בבסיס ממוחרי סמים וזו אמת שאכן כואבת

מעולם לא היה ולא נברא מצבים מסוכנים לנוסעים עי טנדמיסטיםרנדיםחסרי אחריות
הכול חוקי ומוגן בביטוחים סבירים ( למי ? זו שאלה אחרת)

חישבו לעצמכם  ...בלב ...בשקט...האם מכון לשתוק ולהיות חלק ממשפחה שמרכזה ( האנשים הקובעים והמשפיעים בא )ואורח חייה נקבע באלימות .מרכזי הפעילות שלה הם השחתה של הטבע . הרס שיכרות לפעמים סמים קלים ופרנסה שחורה על חשבון תירים תמימים  אלו הם הדברים שיש לשמר ולקדש

אלו המקהחסמים ודי התווך של החבורה סמים  להצמכם על השאלה האם אתם לא חלק מאותה חבורה דיונים של צחי וניתוחים לגבי התנהלות שידוע לו ולכוכם שהיא פושעת אכן לא מעניקה לגיטימציה לאותם מפירי ופורצי חוק

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
ציטוט
ולגבי תום היקרה וחבורת הטנדמיסיטים אשר פועלים כפושעים :  לוקחים כסף שחור . מפתים אנשים תמימים לעלות ללא הבנה על הסיכון ללא ביטוח אמיתי שמגן על הנוסעים תוך כדי ידיע והגנה על קולגות שמעשנים סמים ו או שותים אלכוהול לפני ותוך כדי טיסות מסחריות תוך כדי סיכון אותם נושאים תמימים . מריבות סכינים הרס אתרים וברוטליות פרוע שמסתתרת בחלוק של כביכול האהבת הטבע יושר ותמימות

אביב,

יש מצב שאתה מסדר את תם והחברה כלכלית ?

היום לשון הרע והוצאת דיבה באינטרנט זה קנס של 120 אלף ש"ח לכל משפט ומשפט בפיסקה שכתבת (שיוכח שהוא הוצאת דיבה ולשון הרע).

וזה ללא צורך בהוכחת נזק!!!

השופטים היום קלים על ההדק בנושא כתיבה בפורומים.
Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק גונן גל

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אביב,

לדעתי אתה מערב יותר מידי נושאים ביחד וכך קשה להתמקד בעיקר.

למשל עניין הכסף השחור, כן או לא הוא לא חשוב בנקודה זו וזה נושא לשלטונות המס ולא לפורום זה. גם כל התיאור שלך של השחתת הטבע נראה לי מוגזם.

מה שחשוב בעיני בנושא זה הוא לקבוע מערכת כללים של בטיחות טיסה והקפדה ואכיפה של אותם כללים.

לא נראה לי שצורת ההתבטאות שלך בפורום תורמת שיפור מצב בטיחות הטיסות.

בברכת חג שמח

גונן

מנותק avivh

• מצאתי פסיפס
    • דוא
איתי
תפסיק לאיים

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
אביב ,

אני לא מאיים ויש מי שכבר שילם לי על כתיבה זהה לשלך בפורום.

אני מבטיח להגיש עזרה ויעוץ לתם במידה ותזדקק.
Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק נתי_ה

• הגעתי לאוסטרליה
  • 2במרץ 2012 ברמת הגולן
    • אתר  התרמילאים  לדרום  ומרכז  אמריקה .
    • דוא
משהו קטן שאני מבקש להבין .

קראתי  את הנכתב  בתיאור השירשור , ואני מנסה להבין :
לא היה סימן להתחזקות הרוח ?
לא היה אף סימן  נראה או לא  נראה כי הרוח עלולה להתחזק שוב באותו יום ?
אם כך מה צריך להסיק מכך איך יודעים אם הרוח תהיה במגבלות או לא ?

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
אביב כשכתבת את מה שכתבת על ארנון, אמיר לא העיר לך על מה שכתבת אלא על איך שכתבת. ברוח הקודש אנחנו לא מתערבים בתוכן של מה שאנשים כותבים רק שומרים על סיגנון כתיבה תרבותי וחברי, אתה לא כותב באף אחד מאלו. סגנון הכתיבה שלך הוא אגרסיבי ברוטלי ופוגעני, גם אם יש שמץ של אמת בדבריך אף אחד לא יקשיב לך כשאתה תוקף את כל העולם מסביב.
אפשר גם להעביר ביקורת בצורה אנושית יותר.

לגבי תום, זה באמת מוגזם לגמרי מצידך להפיל על תום את כל הרע שיש באתרי הרכס כאילו שהיא אשמה במשהו מזה. בהחלט מוגזם מספיק לתבוע הוצאת דיבה.
איך מכל הטנדמיסטים ברכס החלטת שתום היא הבעייה הבטיחותית החמורה ביותר? ועוד שכל הדברים שציינת אנשים אחרים עושים אותם לא היא, אז למה אתה כותב את שמה ולא את השמות של אלה שטסים ללא ביטוח ותחת השפעת חומרים אסורים ועם ציוד דפוק? למה את שמם אתה כלכך מפחד לכתוב בפורום?
don't fly faster then your guardian angel

מנותק נמרוד רותם

• מפעיל בובקט מתקדם
    • פטנטים
    • דוא

ולגבי הטנ כחבות פחדנים ומלככי פינכה היסתם את ההפך ממה שאתה אומר תה ביושרם אין ביטוח

???

אני לא מכיר אותך ואין לי כוונה להתערב בנושא הארועים האחרונים, אבל אני רוצה לציין שלא הבנתי כמעט כלום מדבריך.
אני ממליץ לך לרשום את הפוסט בקובץ word ולהשתמש בפונקציית תיקון התחביר.
יכול להיות שאתה עולה חדש. אם כך עדיף לדעתי שתכתוב באנגלית אם נוח לך יותר.

אם אתה כותב הודעה בפורום, כניראה שיש לך כוונה להישמע.
חבל שדבריך לא יתוקשרו בצורה קוהרנטית.

בכבוד.
נמרוד.

פטנטים
תוכנה לניתוח גיאומטרי ותמחור חלקים בהדפסה תלת ממדית:
www.GizmoParts.com

מנותק רונן גורדון

• הגעתי לאוסטרליה
  • Captain Fantastic
    • דוא
לפי דרישת הקהל הרחב, החלטנו לפתוח עוד 3 קורסים:
1. קורס כתיבה בעברית. כדי שפעם אחת ולתמיד נוכל להבין מה רולי רוצה להגיד, כדי שאף אחד לא יחשוב שד״ר אביב הוא עולה חדש,כדי שרומן יוכל להתכתב עם חניכיו וכדי שאדרי/אבי שאול ועוד רבים אחרים יבינו ש א, ע,ה הן אותיות שונות ואי אפשר להחליף בינהן מתי שמתחשק.
2. קורס הגשת תביעה משפטית וכתב הגנה, כדי שתם תוכל לתבוע את אביב והוא יוכל להתגונן.
3. קורס שמלמד איך לא לדחוף את האף לכל שרשור ולכל נושא. קורס אישי, אחד על אחד, רק לאיתי לנואל!!!!
טוב, את זה כתבתי רק כדי לעצבן את איתי, אבל שכחתי שהוא משתמש בכפתור ״התעלם״ כלפי, אז הוא בכלל לא יראה את מה שכתבתי. סתם בזבזתי זמן והשחתתי מילים......

רונן גורדון, דובר
החרב המעופפת, לעצבן את לנואל זה המוטו שלנו

מנותק avivh

• מצאתי פסיפס
    • דוא
צחי איתי ושאר חבורתם

אדם נמדד בסופו של דבריו במעשיו  ובגילינו כבר יש מספיק עבר לכול אחד מאיתנו על מנת להעיד בעדו או נגדו

ואת שלי ניתן למצא ( כולל תמונות למעונינים) בקלות תחת שמי  באזורים ובכותרות משובחות ולא בפסקי דין מכוערים או בפורומים סגורים ( סגורים?) שבהם צדק ומוסר שגוים שמתקיימים  על ידכם במעטפה דקה של נימוס.

עובדתית איתי אתה מעורב בהרבה מידי משפטים תביעות ומריבות מכוערות
עובדתית צחי אתה ...

אה כן דרך אגב את כול זה כותב בעצם רונן גורדון
  :D hug lugh