לאור הביקוש הרב, "החרב המעופפת" בשיתוף "הרוג - מצנחי רחיפה" פותחים קורס חדש:
שם הקורס - "אלגוריתמים ונוסחאות מורכבות כדרך למנוע את ההרוג הבא."
בקורס נלמד:
- לאיזה כיוון כדאי לטוס אם אתה באויר ברכס והרוח עלתה לפתע, בלי שהיה אפשר לצפות זאת (בחיי, אני כבר 21 שנים מרחף ודבר כזה מפתיע לא ראיתי....) למעל 45 קמ"ש. כולל חישובים תוך כדי טיסה לאחור, תוך לקיחה בחשבון של מהירות הרוח, המרחק בין הביניינים שמאחוריך, משקל הנוסע שאיתך (לטנדמיסטים) והצבת כל המישתנים בנוסחה.
- איך לשלוט בחופה ומה לעשות, אם המראת ברוח צפונית בתבור, ובגובה 12 מטר מעל צלע ההר, במרחק 13 מטר מההר, הרוטור חירבש לך את החופה ואתה צולל לכוון ההר. הנוסחה שפיתחנו תגיד לך תוך כמה זמן ובאיזה מהירות אתה הולך לפגוע בקרקע (רמז, פחות מ 2 שניות) ולאיזה כיוון ובאיזו זוית כדאי לך לזרוק את הרזרווי.
- נוסחה שתעזור לך לחשב, במידה ואתה מרחף חדש שלפני 3 חודשים סיים קורס וטס על מצנח EN-C, כמה זמן נשאר לך לחיות, בהתחשב במספר השעות שאתה מתכוון לטוס ובגובה בו תחטוף את הבומבה.
תנאי הקבלה לקורס:
כל מי ששלשום בנתניה היה באויר אחרי שפעמיים הרוח עלתה מעל המגבלות, ענן הוריד גשם בגעש, הרוח ירדה ל 0, אבל לא היה כל סימן, שום רמז ושום סימן מקדים לכך שהרוח תעלה שוב (נשבע באמאמא שלי שאני 24 שנים מרחף/טנדמיסט/מדריך וכבר טסתי בכל העולם, אבל כזו הפתעה לא הייתה לי בחיים).
רונן גורדון, דובר
החרב המעופפת, אם תגיד לנו מי לימד אותך לעוף, על איזה מצנח אתה טס ומה הניסיון שלך, אנחנו נחשב לך את תוחלת החיים.........
** עריכה על ידי אמיר מליק, שינוי תמונת הנושא של השירשור