איזה יום מגניב , קורע אבל שווה כל תרמיקה !
שעתיים של מלחמות בתבור שהתישו אותי לגמרי - תרמיקות צרות ומבוזרות + צפיפות גלשנים ומצנח (צוק)
המטרה שלי הייתה לצאת גבוה , אבל בסוף נשברתי ויצאתי בסביבות ה1000 עם ירון (שגם כמעט התעלף בשלב הזה

)
בחוץ כבר הכל היה די אלים , ועננים יפים נוצרו מצפון ועזרו גם לנו לקחת את פוריה די בקלות .
בהמשך היה די פעיל על הרכס עד אלומות , עם קצת טריקיות לעזוב אותן לפני שהכנרת מתקרבת

ירון שתדלק יפה עוד פעם בדרך לפוריה , עקף אותי בטיסה מהירה לאלומות , וכשהגעתי לשם הוא כבר דיווח מעל צמח בדרך לחרוב .
באלומות פגשתי בפצצה בזמן שמעליה מחייך אלי ענן שמנמן , ואחרי נסיקה מהירה לעברו תוך התקרבות ל2000 , החלטתי להמשיך עד לבסיס במקום לנסות להשיג את ירון .. סתם כי בא לי לטפס

הבסיס היה די קריר ב2400 מעל הכנרת , והנוף די מטורף

(המצלמה כמובן נכבתה בשלב הזה)
משם גלייד ארוך לצמח דרך חרוב , ונחיתה ליד ירון ועמיר שלום בשדה המערבי -
גוווווווול !!!!

תודה לירון ושאדי על האיסוף השווה , ללירן המלך על המקלחת (פרטים בהמשך) , ולאבו ג'אמל על הבגט הרותח ישר מתנור !

חגי מקווה שהמכה היבשה תעבור מהר
הטרק :
https://holywind.yuvdi.com/index.php?option=leonardo&op=show_flight&flightID=3110נ.ב.
האיסופים היו מאוד יעילים וזריזים , וכחצי שעה אחרי הנחיתה כבר הייתי עם ירון בחזור אחרי שבדקנו שכולם מסודרים (כולל חגי) ולא צריכים שנאסוף אותם .
בכל מקרה אחריות האיסופים היא על כולם , ואם למישהו דחוף להיחלץ מהר מומלץ לדאוג לנהג/נהגת אישיים .