כתב נושא: תודה ענקית לצ'ינו על הקרוס מזכרון לבית אלפא  (נקרא 199 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ניר ארואסטי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • עם יש סוסים שמדברים עברית אז יש גם חמורים עפים!
    • דוא
אתה יודע שאתה הג'חנון המועדף עלי ;D

הגענו לזיכרון אלדד גל ואנוכי,בחניה פגשו את צינו שמוציא תאנדם ואומר(דורש) בוא לטוס.

בלי לחשוב פעמיים מוציא את הקסדה שלי ושואל את צינו אם צריך מעיל. "לא לא צריך,יהיה חם". בטח חם, יש אשכנזי לפניך שמסתיר לך את כול הרוח. ממריאים קלאסה בהמראת צ'ינוואית אופינית והופ,באויר.

בזיכרון לא מתקשקשים יותר מידי,עולים עד 1000 ומשהו ומתחילים להיסחף איתה אחורה ודרומה,גל מצתרף אלינו ואחרי כמה סיבובים הוא מעלינו,צ'ינו מתעקש על כמה פיפסים של 0.1 וגל שנישבר שובר צפונה ונופל כמו אבן.
אני אומר לצ'ינו יאאלה בוא נתקדם,והוא עונה בתימנית רהוטה "גובה זה מצרך נדיר" בשלב מסויים מהסיבובים מאבד חוש התמצאות במרחב,ושוב שמעתי תופים באוזן מאחורה וכמו גוגל מאפ מקבל סקירה על הקרקע.כמעט מאבדים את זה לפני הרכס האחרון לפני העמק,מכוונים לאיזה שדה שרוף עם שלולית קטנה,וצ'ינו מוצא אותה,חלשה ולא בטוחה,אבל לאט לאט צוברת ביטחון,מעלה אותנו עד פלוס 6 וארבע וחצי בממוצע עד בסיס ענן 1500מ.
חוצים את העמק מדרום למגידו מזרחה,עוברים גם דרומית לגבעת המורה,היתה דילמה לגבי כנרת ובית שאן,ובמסגרת ההתלבטות איבדנו גובה יקר,המשכנו לבית שאן,הרוח כבר יותר משמעותית ומחכים להגיע בגובה נורמלי לבית אלפא ששם שמעתי שהכול מתחיל לעבוד שוב. אין הרבה,רוח חזקה,גובה די גבולי לטירמול וצ'ינו באקט אחראי מודיע לי רישמית הולכים לנחיתה.   בוחרים שדה על ההתחלה שיהיה מקום להיסחף אחורה,בדרך למטה,המון חיתחותים,שליטה מעולה של צינו.
רואים רכב על הכביש שמתקרב,אני שכבר רואה איך אני וצינו מתערבלים על הקרקע ויוצא זברה,עושה תנועות עם היד לרכב שיגיע אלינו. פתאום הרכב חותך ישר לתוך השדה,ובנסיעה מהירה לכיוונינו,היד שהתחלפה בבואי עשתה עכשיו לכו מפה,מהפחד שידרוס אותנו (היה כינון ישיר).
בנתיים הוא גם ככה לא מגיע,אני והטייס צ, מתכוננים לנחיתה,איך שיש נגיעה צ'ינו עם הידיים על הC-D ורצים אחורה ומפילים את המצנח,רוח ומשבים למטה פצצות,ואנחנו לא נגררים סנטימטר :D
הרכב שדהר אלינו עצר וממנו יצא בהפתעה נעימה פלוס צוק. שבשיא החיוך  בירך אותנו עם קללות שהוא עובד,כיבד אותנו בתירס מתוק וסיור בדגייה.
צוק אסף גם את אלדד שעשה טיסה לפנים,ועמית מערד שנחת לידינו ולקח את כולנו טרמפ לעפולה,ומשם גל לקח את המושכות.למרכז.
אז לצוק וגל ממש ממש תודה.
אז מה למדתי? חוץ מהחוויה הענקית של לטוס עם צ'ינו,הוא סבלנות סבלנות סבלנות,גם על פיפסים קטנים לשקול אולי שווה להתעקש ולא לוותר,אולי התרמיקה תתחזק כמו שבאמת קרה לא פעם. עברתי סריקה גאוגרפית על יציאה מזיכרון,לא היה לי מושג מה אני עושה כשאני יוצא (פחד פסיכולוגי). למדתי מהיא שלוות טיסה,למדתי מתי להסתכל למטה ומתי למעלה.

צ'נו שוב תודה.היה חוויה מאלפת ותענוג צרוף אתה איש קטן ונפש ענקית ובמיוחד בשבילך....

Dean Cohen & KYD - יורד לים

נ.ב
הכפפות בדרך...

מנותק liors

• מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא
צ'ינו אתה תותח, כשיש נוצות במקום שערות על החזה לא קר. ;)

מנותק nadav

• מצאתי פסיפס
אחל'ה סיפור, צי'נו כמו שאני מכיר אותך יש גם תמונות...

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
ניר קנאת ביעלי ?

אותך לכתום שהשארת מאחור !!
Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק אבי שאול

• הגעתי לאוסטרליה
  • זבוב זבוב אבל ... יש כנפיים
    • דוא
אהבתי את התיאור  up:

סיני כבוד על הטיסה

ומברוק גם לאלדד
« עריכה אחרונה: June 16, 2013, 10:13:27 pm על ידי אבי שאול »
הספורט הזה מתאים לאנשים עשירים-מובטלים -פנסיונרים
כל השאר סובלים משבת לשבת

מנותק ליאור

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • Pro Design Thema2
אחלה סיפור טיסה  up:
ל' מהמוסד לרחיפה

מנותק guy

• הכינוי שלי בלאק אנד דקר

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
הורסט כל הכבוד על האומץ לטוס עם הגזבר.

וכן ביציאה מזיכרון צריך להשאר על כל 0 ולהסחף איתו כמה שיותר. יום קודם הסתובבתי על איזה פלוץ שמהר חורשן עד כביש 6 עליתי 50 מטר, אבל לא ירדתי וזה העיקר.
« עריכה אחרונה: June 17, 2013, 01:55:44 pm על ידי צחי רייל »
don't fly faster then your guardian angel

מנותק taltunik

• הכינוי שלי בלאק אנד דקר
  • wave 2
    • דוא
סיפור גדול!
איזה כיף לקרוא...  ;D
אלופים