כתב נושא: לסלק את הטנדמים מארסוף!!! - חשוב ביותר!!!  (נקרא 3399 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק shaison

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
יוגב שוב ...
יש יותר סינגלים מטאנדמים... מי גורם יותר נזק בעיני הרשויות?

והבדיחה הנוספת שלך " התראה חמורה בשל פעילות מסחרית בלתי חוקית וללא היתר בשמורת טבע ציבורית, תוך יצירת התקהלות שמהווה סכנה לשלום הציבור ולסביבה"

ואיזה אישור או היתר  יש לסינגלים לפעילות מסוכנת בשמורת טבע ציבורית?

הזוי ועצוב באותה מידה.

שי

מנותק יוגב ברנדט

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • תענוג בפיתה
    • דוא
שי,
1. תגיע בסופ"שים ותראה מה יש יותר.
2. סינגל מגיע לבד ונשאר באוויר כשעה.
3. כל טנדמיסט מביא איתו חמולות של אורחים וילדים, בנוסף, עולה ויורד כל 10-20 דקות.
מוגש לך כחומר למחשבה.

מנותק shaison

• הגעתי לאוסטרליה
יוגב אני לא צריך לחשוב...
אתם  בדרך בטוחה לסגור עוד ועוד עמדות בארץ ..אני מנסה להאיר את עיניכם כי אני לא בטוח שכול או אפילו רוב ציבור המרחפים בארץ ישמח על כך.

אני מאוד מסכים איתכם שהמצב בארץ חמור מאוד מבחינת מצב הספורט שלנו  כולל תאנדמים ולימוד.

שי

מנותק רולי

• הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
יוגב אני לא צריך לחשוב...
אתם  בדרך בטוחה לסגור עוד ועוד עמדות בארץ ..אני מנסה להאיר את עיניכם כי אני לא בטוח שכול או אפילו רוב ציבור המרחפים בארץ ישמח על כך.

אני מאוד מסכים איתכם שהמצב בארץ חמור מאוד מבחינת מצב הספורט שלנו  כולל תאנדמים ולימוד.

שי

שי
אולי נשמע הגיוני "לא בטוח שכול או אפילו רוב ציבור המרחפים בארץ ישמח על כך."

מי מהחבר'ה שאוהב את הספורט לא רוצה לרחף?.... לפי מה שאני שומע (אני לא מגיע בכלל, אם כבר אולי פעם בשנה בממוצע)....אבל הפעם יגיעו מים עד נפש. ובגלל שרוצים לרחף בשקט ולא מרחפים מגיע המחשבה :
משהוא צריך לקראו כדי שהמצב ישתנה.
יש יותר מידי עור פיל במסחריות.

מרחף כרוני עכשיו עם מצנח

מנותק אדוה

• Riding with the wind
  • מצאתי פסיפס
  • אם אין אני לי - לא נורא
להפתעתי אני עם שי בעניין הזה. מהכרותי המאוד עמוקה עם הגוף אליו אתם פונים.
אל תעירו דובים ישנים. זאת עמדתי.

Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 2

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
בלה , בלה, בלה, בלה, בלה.

אני ממליץ על משלוח המכתב בדואר מהיר 24 שעות עוד היום על מנת שיגיע ליעדו לפני כניסת השבת.
Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק אבי שאול

• הגעתי לאוסטרליה
  • זבוב זבוב אבל ... יש כנפיים
    • דוא
שאלה איתי

אם אתה חושב שהנזק שיגרם כתוצאה ממשלוח המכתב הוא כו חמור

למה שהטנדמיסטים לא יטוסו במקום אחר עד שהעינינים בנתניה יסתדרו

וכל הסיפור הזה יגמר בשקט ?

הרי ברור שכל הסגא הזאת התחילה "בגללכם"

וזה לא חדש שהסינגלים לא אוהבים את השילוב הזה של הביחד כבר שנים
הספורט הזה מתאים לאנשים עשירים-מובטלים -פנסיונרים
כל השאר סובלים משבת לשבת

מנותק רונן גורדון

• הגעתי לאוסטרליה
  • Captain Fantastic
    • דוא
יוגי - הערתך מצאה חן בעיני ואני סבור שאתה צודק. העברתי אותה לעורך הדין לשם תיקון נוסח המכתב לשם שליחתו.

אדוה - אני סבור שאת אינך מבינה מה המצב ברכס, כנראה שכיוון שאינך מרבה להגיע. המצב אינו בר תיקון בשלב זה. המסקנה היא שצריך להרוס ולבנות אחר כך מחדש, כי אי אפשר לתקן.

ולמה אני אומר שאי אפשר לתקן?

עובדה שהשרשור מתנהל ימים ארוכים, קרוב ל 900 כניסות ועשרות תגובות, אבל עוד לא ראינו טנדמיסט אחד שמכה על חטא. לא שמענו טנדמיסטים שחושבים שיש משהו לא בסדר. לא קיבלנו מאף טנדמיסט הצעה עיניינית כיצד לאפשר לסינגלים להנות ברכס בסופי שבוע. אפ טנדמיסט לא הציע קוד התנהגות וכללים שיאפשרו לסינגלים לבלות להנהתם בסופי שבוע.
המסקנה - הטנדמיסטים לא מעוניינים לשנות כלום.
אז אם צריך לסגור אתרי רכס כדי לשנות את המצב, נעשה זאת.
עורך הדין המליץ לא להסתפק במכתבים שצויינו, אלא לפנות גם לעיריית נתניה ולחדד בפניהם את כל הבעיות והליקויים שנוצרו כתוצאה מהתייחסות העירייה לעמדת נתניה כאל עמדת טנדמים, למשטרה ולרת״א, וגם לעיתונות. זה אמנם יכול להביא לסגירת נתניה לנצח, אבל יתכן שאין ברירה.
יתכן שטנדמיסטים יבינו את המסר רק אחרי שלא יהיה להם בכלל איפה לטוס. אז נכון שלאף אחד לא יהיה איפה לטוס, אבל לוותר על תחביב לתקופה זה לא כמו לוותר על פרנסה.

מנותק ira_yifa

• הגעתי לאוסטרליה
  • Nova Mentor2 Red
    • דוא
יוגב שוב ...
יש יותר סינגלים מטאנדמים... מי גורם יותר נזק בעיני הרשויות?

והבדיחה הנוספת שלך " התראה חמורה בשל פעילות מסחרית בלתי חוקית וללא היתר בשמורת טבע ציבורית, תוך יצירת התקהלות שמהווה סכנה לשלום הציבור ולסביבה"

ואיזה אישור או היתר  יש לסינגלים לפעילות מסוכנת בשמורת טבע ציבורית?

הזוי ועצוב באותה מידה.

שי

שי,
1. תגיע בסופ"שים ותראה מה יש יותר.
2. סינגל מגיע לבד ונשאר באוויר כשעה.
3. כל טנדמיסט מביא איתו חמולות של אורחים וילדים, בנוסף, עולה ויורד כל 10-20 דקות.
מוגש לך כחומר למחשבה.

האם אנחנו מאמינים באמת ובתמים שגוף כמו רט"ג או קק"ל ידע להבחין בין מרחף סינגל למרחף טאנדם?
גם אם ידע, האם יהיה אכפת לו מספיק להתייחס אליהם באופן שונה ולאכוף הגבלות מסויימות רק על סוג אחד?
וגם אם יחליט לאכוף אחרת, האם אנחנו מאמינים שפקח יידע לעמוד על ההבדלים?
אין לי שום ספק שמבחינת רט"ג אין הבדל בין מצנח, גלשן או ממ"ר.

שי
אולי נשמע הגיוני "לא בטוח שכול או אפילו רוב ציבור המרחפים בארץ ישמח על כך."

מי מהחבר'ה שאוהב את הספורט לא רוצה לרחף?.... לפי מה שאני שומע (אני לא מגיע בכלל, אם כבר אולי פעם בשנה בממוצע)....אבל הפעם יגיעו מים עד נפש. ובגלל שרוצים לרחף בשקט ולא מרחפים מגיע המחשבה :
משהוא צריך לקראו כדי שהמצב ישתנה.
יש יותר מידי עור פיל במסחריות.

רולי, בתבור ובמבוא ובעמדה אחת לפחות ברכס עוד מרחפים בשקט, ומרחפים.
דרישה של רשויות כאלו ואחרות לסגור את העמדות באמת יכולה להביא למצב בו הטאנדמים לא ירחפו בהן, אבל גם לא אף אחד אחר. שוב, אני טוען ששום רשות לא תבדיל בין מרחפי טאנדם לסינגלים.

עובדה שהשרשור מתנהל ימים ארוכים, קרוב ל 900 כניסות ועשרות תגובות, אבל עוד לא ראינו טנדמיסט אחד שמכה על חטא. לא שמענו טנדמיסטים שחושבים שיש משהו לא בסדר. לא קיבלנו מאף טנדמיסט הצעה עיניינית כיצד לאפשר לסינגלים להנות ברכס בסופי שבוע. אפ טנדמיסט לא הציע קוד התנהגות וכללים שיאפשרו לסינגלים לבלות להנהתם בסופי שבוע.
המסקנה - הטנדמיסטים לא מעוניינים לשנות כלום.
אז אם צריך לסגור אתרי רכס כדי לשנות את המצב, נעשה זאת.
עורך הדין המליץ לא להסתפק במכתבים שצויינו, אלא לפנות גם לעיריית נתניה ולחדד בפניהם את כל הבעיות והליקויים שנוצרו כתוצאה מהתייחסות העירייה לעמדת נתניה כאל עמדת טנדמים, למשטרה ולרת״א, וגם לעיתונות. זה אמנם יכול להביא לסגירת נתניה לנצח, אבל יתכן שאין ברירה.
יתכן שטנדמיסטים יבינו את המסר רק אחרי שלא יהיה להם בכלל איפה לטוס. אז נכון שלאף אחד לא יהיה איפה לטוס, אבל לוותר על תחביב לתקופה זה לא כמו לוותר על פרנסה.

ישנם גם הרבה סינגלים שעוד לא משתתפים בדיון.
אני לא יודע כמה טאנדמיסטים קוראים וכותבים בפורום וכמה טאנדמיסטים ישנם בסך הכל. גם איני יודע מה טיב מערכות היחסים ביניהם. נאמר וטאנדמיסט אחד יציע אופן התנהלות - האם ניתן להניח שסיכום כזה או אחר מהפורום יגיע גם אל שאר הטאנדמיסטים?
העובדה שאין אצלם מובילי דיעה (למיטב הבנתי) ושכנראה אין להם עניין בדיון הזה בהחלט מקשה על יצירת שיתוף פעולה. מה גם שכל סיכום שכזה כנראה יפריע להם ובעיקר יתייחס לטובת הסינגלים, כפי שאני מבין מדבריך.

לאבד תחביב זה לא כמו לאבד פרנסה, אתה צודק, אבל אני ממש לא רוצה לאבד את התחביב שלי. כיף לי איתו ואם האפשרויות הן לטוס בעמדות הקיימות ולדעת שבחלק מהן האנשים לא נחמדים ויש בלגאן, או לא לטוס בכלל, אני מעדיף להמשיך לטוס.

צחי אמר שאנחנו כורתים את הענף עליו אנחנו יושבים. אני אומר שאם נבקש מהרשויות להתחיל לסגור עמדות זו תהיה יריה בברך של עצמנו ואת זה קשה מאוד לתקן.
אני בטוח שקיים פתרון פחות פטאלי מבחינת תחום הרחיפה, כמו באמת הפנייה למס הכנסה.

עירא, שמקווה שעוד יוכל לרחף כאשר יחזור לארץ.
טוב מצנח אחד ביד משניים על העץ.

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אבי,

מי זה "בגללכם".

כמה טייסים יש ב"בגללכם" ?

האם "בגללכם" דובר רוסית או עברית ?

האם "בגללכם" שותה ומעשן או רק מזריק?

אני בטוח שהבנת שאין כזה אתם ואנחנו.

בארסוף ישנם שלל מפעילים ללא ביטוח וללא רישיון כל הזמן בלי קשר לנתניה.

כרגע שנתניה סגורה באים כולם  (סינגלים וטנדמים) לארסוף.

למה ש"בגללכם" ילכו למקום אחר, עד עכשיו הם הלכו לנתניה ואתם לארסוף - אולי תחליפו ואתם תלכו לנתניה ו"בגללכם" ילכו לארסוף?

שבת שלום.

איתי (רישיוני מצורף לעיונך ואישורך).

מנותק אדוה

• Riding with the wind
  • מצאתי פסיפס
הרשיון הזה בתוקף גם ככה רק עד כניסת חוק הטייס החדש.

מנותק david_ab2002

• לביצים אסור לריב עם אבנים.
  • מצאתי פסיפס
יש לי הצעה...

אולי אפשר בתחילת היום, לסמן אזור בסס"ל ולהגיע לידי סיכום בין כל הטנדמים והסינגלים שלא חונים שם, לא משאירים ציוד פרוס, לא נותנים ל"אורחים" להסתובב שם ???

לא חייבים עם בזנטים, אפשר יתדות של 10 ס"מ שיקברו באדמה ויכוסו בחול שלא יסכנו או יהוו מכשול לציוד.

דוד

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אדווה,

ואני חשבתי שבאת לדיון בתקנות מתוך זה שאת מבדילה בין החוק לתקנות.

חוק הטיס החדש נכנס לתוקף לפני שנתיים ויותר.

כרגע מנסחים את התקנות וכשהן יכנסו לתוקף יומר הרישיון לאחר.

מנותק גונן גל

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
איך משיגים רישיון כזה?

מנותק אדוה

• Riding with the wind
  • מצאתי פסיפס
אני באתי בשביל העוגיות. מה לא הבנת?

Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 2

מנותק רולי

• הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
שאלה שכולם צריכים לשאול....

א)
‏משה אדרי‏ שיתף ‏קישור‏.
8 יוני
למד אותי לעוף - כתבה באתר חייל האוויר על לעוף מצנחי רחיפה
להזמנת טיסה
החוויה כוללת :
עם ביטוח וטייס ברישיון באישור רת"א
צילום בתמונות ווידאו
0544664375

ב)איתי (רישיוני מצורף לעיונך ואישורך).

רישיון_רתא_2013_עמו ד_1.jpg (283.69 KB, 2409x3435 - נראה 59 פעמים.)

רישיון_רתא_2013_עמו ד_2.jpg (260.76 KB, 2409x3435 - נראה 57 פעמים.)

את מי את החבר'ה מייצגים באמת?.. כי עד שכולם לא מסודרים... או לפחות הרוב, אני הייתי מתבייש להראות שאני מסודר... לא?
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
רולי,

לו רצית לייצג את עצמך יכולת לבוא בארבע השנים האחרונות לכל הישיבות שהיו פתוחות לציבור.

חברתך אדווה הגיע ביום שני האחרון לישיבה כזאת, למה אתה לא הגעת?

לא רולי אני לא מתבייש שאני מסודר !!!

עבדתי כל החיים שלי (עוד בחופשות מהצבא) על מנת להתפרנס בכבוד וכחוק מהספורט הזה. וכאיש מסודר שמרתי את כל המסמכים מכל העולם ומכל ההסמכות שעברתי על מנת שאוכל להשתמש בהם בעת הצורך. מה לעשות שסדר עוזר בחיים?!

לו רומן, שימי, ארנון, סשה, אתה, מיכל, גונן, אדרי (שאגב אין לו רישיון כזה), אריה, אוהד.......בקיצור כולם, הייתם רוצים הייתם יכולים לעבוד קשה באותה מידה ולקבל רישיון כזה.

למייטב הבנתי ישנם כמה שעשו זאת ובקרוב יחזיקו ברישיון דומה (לא אדרי).

ישנם פה מדריכים ,טייסי טנדם ומועדונים שנולדו מתוך הריק שקיים בעניין רישוי ואכיפה בארץ ופתאום אני צריך להתנצל על היותי אדם מסודר ושומר כחוק אשר בידיו רישיון וביטוח?

גונן,
הרישיון הנ"ל הוצא לי על ידי רת"א על פי חוקי מדינת ישראל והוראת המעבר. בפועל המירו לי רישיונות קודמים ברישיון חדש.
מי שאין לו רישיונות קודמים העונים לדרישות (רישיונות הדרכה,רישיון מפעיל וכו') יאלץ להמתין לסיום כתיבת התקנות.
רת"א הודיע בפומבי במספר אירועים שבגלל תקופת המעבר אין כרגע אפשרות לקבל רישיונות חדשים לאנשים שלא היה להם כזה קודם. ועקב כך גם אין ולא מתבצעת אכיפה בנושא ואין פניות למשטרת ישראל במקרה של תאונות.

מנותק רולי

• הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא

גונן,
הרישיון הנ"ל הוצא לי על ידי רת"א על פי חוקי מדינת ישראל והוראת המעבר. בפועל המירו לי רישיונות קודמים ברישיון חדש.
מי שאין לו רישיונות קודמים העונים לדרישות (רישיונות הדרכה,רישיון מפעיל וכו') יאלץ להמתין לסיום כתיבת התקנות.
רת"א הודיע בפומבי במספר אירועים שבגלל תקופת המעבר אין כרגע אפשרות לקבל רישיונות חדשים לאנשים שלא היה להם כזה קודם. ועקב כך גם אין ולא מתבצעת אכיפה בנושא ואין פניות למשטרת ישראל במקרה של תאונות.

אם היית טיפה רגיש יותר, לא היית מחכה לי או לגונן (כל אחד בדרך שלו), כדי להסביר לאחרים מה לעשות, או איך או למה לא. היית כותב בפורום את ההסבר. אבל כמו שאמרת... אתה זה אתה עם הדרך שלך. אני הייתי מתבייש שגוף שמולו אני מנהל דיונים לשיפור המצב ושינוים בחוק שמשפיע על הכלל יחתום על רישיון שלי.. גם אם הייתי המדריך הכי טוב מכולם... אבל זה אני. גם עם הדרך שלי. (דה"ג הייתי מרוטק 10 ימים במיתה וגם לא נירא לי שהייתי מוסיף משהו לדיון שעד עכשיו אני קורא מהפרוטוקול.
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח

מנותק אבי שאול

• הגעתי לאוסטרליה
  • זבוב זבוב אבל ... יש כנפיים
    • דוא
אבי,

מי זה "בגללכם".    התנדמים המיסחריים

כמה טייסים יש ב"בגללכם" ?  משאר שמעל 20

האם "בגללכם" דובר רוסית או עברית ? גם וגם

האם "בגללכם" שותה ומעשן או רק מזריק?  אני לא סגור לגבי המזריק

אני בטוח שהבנת שאין כזה אתם ואנחנו. לא תסביר לי

בארסוף ישנם שלל מפעילים ללא ביטוח וללא רישיון כל הזמן בלי קשר לנתניה.

כרגע שנתניה סגורה באים כולם  (סינגלים וטנדמים) לארסוף.

למה ש"בגללכם" ילכו למקום אחר, עד עכשיו הם הלכו לנתניה ואתם לארסוף - אולי תחליפו ואתם תלכו לנתניה ו"בגללכם" ילכו לארסוף?

שבת שלום.

איתי מה כל כך קשה לך להבין
מה קשור, יש רישיון אין רשיון, שורה תחתונה, שיש בארסוף כמות כזאת של תנדמים הסינגלים סובלים
אתם מפריעים!!! שבת האחרונה הוכיחה את זה ועל זה כל הדיון
אני מאמין שהבנת

הספורט הזה מתאים לאנשים עשירים-מובטלים -פנסיונרים
כל השאר סובלים משבת לשבת

מנותק ira_yifa

• הגעתי לאוסטרליה
  • Nova Mentor2 Red
    • דוא

למייטב הבנתי ישנם כמה שעשו זאת ובקרוב יחזיקו ברישיון דומה.

ישנם פה מדריכים ,טייסי טנדם ומועדונים שנולדו מתוך הריק שקיים בעניין רישוי ואכיפה בארץ ופתאום אני צריך להתנצל על היותי אדם מסודר ושומר כחוק אשר בידיו רישיון וביטוח?

כמה זמן כבר רת"א לא מוציאים רשיונות? 4 שנים?
כפי שכתבת, זהו ריק שנוצר והוא אינו מאפשר לאף אחד שהוציא את רשיונו ב-4 השנים האחרונות (אם באמת מדובר ב-4 שנים) לטוס עם רישיון. לשמחתי, תחום הרחיפה בארץ אינו נשאר במקום במשך 4 שנים אלא מתקדם ומתפתח.

אתה אינך צריך להתבייש בכך שאתה מסודר. להיפך. הסדר עוזר לכולנו.
לנו, אלו שאין בידם רשיון כרגע (סינגל, טאנדם, לא משנה), יעזור מאוד אם תוכל גם להסביר כיצד ניתן להשיג רישיון שכזה. בסופו של דבר - אתה השגת.

בנוסף, ומבלי לגרוע מהמאמץ שהשקעת (ואחרים השקיעו) בהוצאת רשיון, הרי שכרגע, כל זמן שאין אכיפה ואין עבודה עם המשטרה הרשיון הזה לא רלוונטי לתחום הרחיפה. בשורה התחתונה כולם יכולים לטוס, לבד או בטאנדם, עם או בלי רשיון.
אם וכאשר יחול שינוי, יותקנו (סוף סוף) התקנות ויהיה צורך ברישיון, אז תהיה צעד אחד לפני כולם מפני שלך כבר יש רישיון ואילו אנחנו עוד נאלץ לעמול בעבור השגת אחד.
היום כולנו באותו מקום.
טוב מצנח אחד ביד משניים על העץ.