רקע: (טוב היום היה לי חרא של טיסה וברור שהיה צריך להיות בזיכרון וכנראה זה העונש שלי.)
התנאים בעמדה, רוח דרום מערבית 15-25 ועננים יפים. מגיעים מתארגנים ויוצאים זריז. באוויר קצת במפי אבל עולה. 950 מדרום להר איבדתי תרמיקה והחלטתי לצאת דרומה. לא היה רעיון גדול אבל הצלתי מעל המאגרים עם תרמיקה קטנה שנעלמה לי ב650 מעל עין דור. רואה את אמנון רם ועוזי בבסיס ענן של ענן יפה מעל כפר תבור ומחליט לרוץ לכפר לתפוס את הענן. לא ידעתי אבל בשלב הזה נכנסה צפונית בעמדה וכל הפעילות על ההר הפכה ללעמוד מול הרוח הצפונית (גם מי שבעמדה וגם מי שבאוויר).
ולארוע: מגיע ממזרח לכפר תבור ב100 מטר מעפ"ש כבר, כשאני נכנס לפצצה שהופכת בשניה מ2- ל5/6+ (לא ממש סגור אבל באזור הזה) אחרי 2 שניות של עליה שהמצנח מאחורי המצנח נזרק ימינה בכוח וכמו שהוא. עכשיו המצנח נמצא ב90° מימיני ועדיין מסתכל קדימה, מאין ווינג אובר.
ההגיון הראשוני אומר לשמור כיוון אבל ההבנה שהמצנח לידך כבר אין לשמור כיוון מגיעה באותה המהירות.
מושך ברקס ימין קצת לסובב את המצנח עם הפנים לקרקע ואז שני ברקסים, כשהמצנח מתחיל לצאת מהצלילה משחרר לו לצבור מהירות וזהו איכשהו זה נגמר בלי קריסה.
מתרחק קצת מהדאסט-דוויל נטול הדאסט הזה ונוחת.
הייתי צריך ללכת לזיכרון.