וואללה נימי, עצוב לקרוא. מכל הסיפור הזה רק דבר אחד אני לא מצליח להבין: למה להשאיר ארנק? הוא הרי לא כבד ומה שיש בו לא יסולא בפז וחוץ מזה היית עשוי להזדקק לו אם הייתה למשל עוברת מונית באזור, או סתם לשלם למישהו על כך שהוא מוכן לקחת אותך. ריתמה וגלשן כולנו כבר השארנו בשטח והתפללנו לטוב. אני זוכר שבתחרות בחו"ל נסענו פעם מרחקים לחפש ארנק שהשארת באיזה מקום...
אני מקווה שהריתמה והמצנח יימצאו באיזה מקום, שהרי לאיש אין צורך בהם, כך גם לגבי הוואריו.
נימי, אני מאוד מבין שאתה עכשיו זקוק רק לעידוד ושלא בא לך לקרוא הטפות מוסר. רך לא זאת הכוונה, אלא מכיוון שכולם קוראים כאן, כדאי אולי להדגיש את הסיבות לפאדיחה שבזכות מה שקרה לך ובזכות זה שאנשים מגיבים, אולי תימנע בעתיד:
א. בנחיתה בטיסת מרחק, מומלץ לקחת שיקולי איסוף והגעה כשבוחרים שדה נחיתה. גם על חשבון הפסד כלשהו במרחק הטיסה.
ב. לדאוג להסוואת הציוד, גם במחיר של הבאתו למרחקים.
ג. את הרתמה, בכל מקרה מומלץ לשאת איתך, משקלה לא בשמיים
ד. לא חייבים לקחת ארנק ליום פעילות. אני נוהג לקחת ת.ז., לשים בנרתיק הכחול שלה קצת כסף וכרטיס אשראי. מי צריך יותר?
ה. באמצעי הניווט שהאייפון מספק, אני לא מבין למה יש בכלל בעיית התמצאות. יש אפליקציות ניווט הכוללות דרכי עפר ומה לא.
ובכל זאת נימי, כל העניין בטוח מאוד כואב, אבל זכור שזה רק כסף !!! לי גנבו פעם ציוד קומפלט חדש, כולל הגלשן, כי גולש אחר שהיה אמור להישאר ליד הציוד בזמן שאני נסעתי בטרמפים להביא את הרכב, עזב את המקום... והכל היה דנדש ואני הייתי בתקופה שבבנק היה לי רק חור. כמובן שהעניין השאיר לי חור עוד יותר גדול בבנק ועוד חור בלב. זאת בהחלט טראומה, אבל זאת לא מחלה, לא פציעה, ולא פרוק משפחה, אלא כמה אלפי שקלים שאפילו לא ישפיעו כמעט על תמונת המאזן הכספי השנתי.
אני מקווה שלא ביאסתי אותך. (אולי קצת עם עניין הארנק, אבל קשה לא להעלות את זה... סליחה).