נדב,מהסרט שלך עלתה נקודה שלפחות מבחינתי אני שמח שאנחנו מדברים עליה,על כך אתה צריך להיות מרוצה. אני מקווה שאתה לא מתבעס ואם כך הדבר קבל את סליחתי. לא מדובר אישית עליך,ההצלה היתה במקומה ובעונה הנוכחית ובתנאים ששררו באותו יום בהחלט היתה מבלי לקחת סיכון מיותר.
ודעתי האישית ורק שלי ואשמח אם אתוקן.
הורסטי אני מתפלא עליך. ובכביש שלא היו בו תאונות אם אני אסע ב180 וישחק ברדיו אני מסתקן באותה המידה כמו בכביש שכן היו בו תאונות !!!!
אם אני נוסע 180 ומשחק ברדיו הכביש לא אשם בתאונה !!!!
צחי,ממך אני לומד המון דברים, על הכביש תיזהר

,אתה מסכים איתי שמראש אתה נוהג על 180 כי זה לא בטוח,ואם כן זה היה אפשרי בטיחותית ההית שמח לנסוע על 180 מהגד"ש לתבור. אתה לא תשחק ברדיו ב180,לא כי זה לא אפשרי,זה פשוט לא בטוח,אתה עדיין תההיה אשם עם יקרה תאונה. אבל לקחת סיכון לשחק עם הרדיו. שוב זה עניין של לקיחת סיכונים. אישית למדתי שאני לא רוצה להיות מעל הבתים בגובה כזה,לא שאני לא יכול,אני לא רוצה.
בעניין דני שוב הכול השערות גם אם ניתחתם את השטח. אני ראיתי את צוק (סליחה מראש) נופל מהשמיים וכאחד שרץ אליו בין הראשונים הבנתי את המזל שהיה לו,עשה שם מכתש בתוך ערוגה רכה,אם היה נוחת על השביל וגרוע מזה על גדר של בית זה היה נראה אחרת.
מה שראיתי בתגובה האחרונה שכתבת,זה הדבר שלמענו כתבתי ועל כך אנחנו מסכימים,שאין צורך להתאבד, תמיד יש עוד יום ולנו יש עוד שנים,לכולנו. בימים שהם חזקים טרמלית (וכול אחד יקח את זה לגבולות שהוא מציב לעצמו) הוא לא צריך להיות מעל הבתים בגובה הזה.
הסרט של נדב לא היה המקרה אבל הוא העלה נקודה חשובה שאני אישית לא זוכר שדיברנו עליה מאז...
נ.ב
בעניין התירמול,אני יודע שהיה, ממקורות יודעי דבר, וממקור ראשון שניסו להוריד אותו