חגי,
אתה עושה הרבה רעש.. בחיי.
מהרגע שהתחילה הליגה התחלת להתלונן, במקום לחשוב על איך אתה עושה את המשימה (תמיד אתה עושה את זה).
כמי שהוא בוגר בתחום הגלישה, אני חושב שיש להרבה אנשים מה ללמוד ממך, וחבל שאנשים ילמדו להתבכיין.
יש לך ניסיון, אני מניח שאתה מבין שצריך לצאת מוקדם לפני שיכנסו צפוניות - ואני מניח שתוכל להתמודד עם כל משימה.
היה איזה מצנח או שניים שיצאו והצליחו להחזיק, אפילו אני היצלחתי להחזיק - אז למה לא יצאת מוקדם? (אולי כי ניסית להתמקד באיך המשימה מחורבנת, איך היום הזה דפוק מבחינה מטאורולוגית, ואיך אפשר לבאס, כשאפשר לנסות להיות ספורטיבי ולקחת את הענין בסבבה).
מאחר ויש לך ניסיון רב משלי ויכולת מוכחת, בוודאי הית יכול לצאת לפני, אבל בחרת להמתין לעוד ועוד "וינג דאמיז" (היה איזה חלון של שעה שלא המריאו, ובכלל הטרמיקות היו בחוץ בגלל 0 רוח) - וכך גמרת את היום בקיפול הגלשן בעמדה.
בתכלס, היו טרמיקות בחוץ עד 1200מ, ומזג האוויר היה בהחלט טרמאלי. גיא נחת יזום, כי החליט שלא בא לו (הוא העיד על עצמו שהיה יכול לסיים את כל הטסק).
לדעתי, האווירה של הסטלבט והסחבקייה מתחת לכנף של איזה גלשן, היא חיובית אבל לא עוזרת למי שרוצה להיות תחרותי. צריך להוציא את הראש אל מחוץ לסתלבט - להיות עירני למצב בחוץ, ולחיות בעולם שלפעמים אין ווינג דאמיז.
טוב, אני לא מושלם - גם לי יש תלונות, אבל בכל זאת, קח את החיים קצת יותר בקלות.