כתב נושא: ביום שחשבתי שהתחילה העונה... אבל בעצם לא  (נקרא 1457 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק יוגב ראובן

• פורום גלישה אוירית
  • הכינוי שלי בלאק אנד דקר
    • דוא
 לפני שבוע וחצי במבוא חמה . וקצת מאחורי הקלעים.

טיסה עם רמה מקצועית  לא טובה והרבה טעויות שאני מתרץ בעיקר בהפסקה ארוכה מאז הגלישה האחרונה, ומעצבים שקיבלתי כשגיליתי שזה יהיה רק גלייד..(: אבל היה כיף.yogev

תהנו
.
יוגב.

מנותק יובל ענבר

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
קומה רביעית!!!???
ככה כל פעם?
יובל ענבר

מנותק gider

• הגעתי לאוסטרליה
אחלה סרטון ! במיוחד ההתחלה :) יאללה תתחיל לבוא הרבה
והקטע מקומה רביעית..מטורף!!!! חבל שלא העברת את הידע הזה למיקי אי שם בהיסטוריה  ;)
« עריכה אחרונה: March 19, 2013, 09:13:36 pm על ידי gider »

מנותק עומר נאמן

• מצאתי פסיפס
    • דוא
WOW! :o

מקומה רביעית?  זה מהנדס!!

רק אל תגיד שאת המנוף למעלה עשית אצל ג'פרי בסוליד...
"מי שלא חולם, לא מגשים" (רמי בר, 2005)

מנותק יוגב ראובן

• פורום גלישה אוירית
    • דוא
כן ... כשאין ברירה אז אין ברירה . והאמת שזה ממש פשוט , הופתעתי לגלות עד כמה זה קל ומהיר. תוך 2 דקות הוא למטה ללא מאמץ . זה החלק הקל ביותר בכל הלוגיסטיקת סולמות ונחשים שכולנו מכירים. לקשור את הכל לגג למשל לוקח לי הרבה יותר זמן.

חחח עומר אל תזכיר לי את ג'פרי..

אדריאן

• אורח
נראה שאתה טס "משוך" מידי. תנסה לחזור לאיזון כמה שיותר מהר אחרי תיקון כיוון.
במשך כל דקה 03:00 אתה טס באזור האנטנה ונראה שהאוויר שם כן מרים, אבל... אתה א) רחוק מידי מההר; ב) עושה פניות בהטייה של 60 מעלות; ג) כאילו מתחיל להיכנס לטרמיקה אבל מסיים עם 180 מעלות ועם התרחקות מההר ומחוץ לטרמיקה ... חבל :(

מנותק יוגב ראובן

• פורום גלישה אוירית
    • דוא
תודה אדריאן , יש לי עוד הרבה להשתפשף בתפיסת תרמיקות . מקבל בברכה כל טיפ

מנותק נולד לעוף

• מצאתי פסיפס
    • דוא
היי יוגב.
ראשית, אהבתי לגמרי את העניין מהקומה הרביעית. הזכרת לי את ילדותי באילת. אז גם גרנו בקומה רביעית, ובכל סופ"ש הייתי מוריד כך את גלשן הרוח, והולך לגלוש בים..

אני לא לגמרי מסכים עם הערותיו של אדריאן (לפחות עם חלקן).

לגבי הטיסה המשוכה שלך: לדעתי קשה לקבוע חד משמעית מזווית הצילום הזו האם משוך או לא. לי זה בכלל נראה כאילו אתה תלוי בזווית גבוהה מידי. זה מאלץ את הזרועות שלך להיות קצת מיושרות, ונותן הרגשה כאילו שהגוף שלך מעל הבייס. נסה לבדוק בבית (חפש מקום לתלות את הריתמה גבוה) מה זווית התלייה. אתה צריך לשאוף להיות מקביל לקרקע. העזר במישהו נוסף שיוכל להביט מהצד. למד את הזווית הנכונה, כך שבטיסה הבאה תהייה לך תחושה נכונה לגבי הזווית הנכונה. נסה לשחרר ידיים לכמה שניות בזמן טיסה, כך תדע בוודאות שאתה משוחרר לגמרי. ולמד את מיקום הבייס בייחס אליך. זה ייתן לך עוד סממן למצב טיסה משוחרר.

לגבי הקירבה לרכס: אתה היית בסדר גמור!! אני לא חושב (למעשה אסור לך) שאתה צריך להתקרב יותר בהתחשב בדרגתך וברמתך. רק אם היית עולה משמעותית מעל לגובה העמדה היית יכול להתקרב יותר (בדקה ה- 2:43 אתה אמנם מעל העמדה, אבל לא מספיק גבוה).
אתה שומר על מרווחי ביטחון טובים. ואני מאריך אותך על זה מאוד. המשך כך. זה ישמור עליך בספורט לעוד הרבה זמן.

והערה משלי (זו יותר הארה מהערה): אתה נוטה לשכוח את עקרונות ניהוג הגוף.. שים לב, לדוגמא, בדקה ה- 3:53. אתה שואף להפנות טיפה את הגלשן שמאלה על מנת לשמור על קו טיסה, אבל לא ממש מצליח (או מצליח במאמץ רב). שים לב שחלק הגוף העליון שלך מתקן לכיוון הרצוי, ואילו הרגליים "מתקנות" לכיוון השני... דבר מעניין: כאשר זו פנייה ברורה, לדוגמא השמיניות לאיבוד גובה, או פניות ה- 180 שלך, אתה מבצע אותן (את הפניות) כהלכה  :)
מכך, אני מבין שאתה יודע איך, אבל כשאתה לא שם לב, זה "בורח" לך..

לסיכום, מסכים עם שי.. "יאאלה, התחל לבוא הרבה".. lugh

דוד מיקלס
David Miqueles
(חתימה עבור משתמשי הטאפטוק  ;D)
דוד מיקלס
David Miqueles

מנותק יוגב ראובן

• פורום גלישה אוירית
    • דוא
תודה דוד. האמת שלא מגיע לי הקרדיט כי למדתי לתרחק מההר בדרך הקשה בפעם אחת שהתקרבתי וחטפתי סינק שהדביק אותי להר בלי הרבה שליטה. מאז אני מתרחק . והפעם התרחקתי קצת יותר מהרגיל כי לא טסתי זמן רב והרגשתי חלוד. אבל כן , היום כבר תופס מרווחי בטיחות כמו שצריך.
בקשר להיגוי עם החלק העליון ולא עם כל הגוף - ראיתי את הבעיה הזאת בפעם הראשונה בוידאו ותיקנתי את זה כבר בטיסה שלאחר מכן. ועכשיו אני רואה שהצלחתי להרוס את זה מחדש ולחזור לסורי. מעצבן לראות את זה בוידאו כי אלה דברים שלא מרגישים שעושים בזמן טיסה.

מנותק נתי_ה

• הגעתי לאוסטרליה
  • 2במרץ 2012 ברמת הגולן
    • אתר  התרמילאים  לדרום  ומרכז  אמריקה .
    • דוא
תודה דוד. האמת שלא מגיע לי הקרדיט כי למדתי לתרחק מההר בדרך הקשה בפעם אחת שהתקרבתי וחטפתי סינק שהדביק אותי להר בלי הרבה שליטה. מאז אני מתרחק . והפעם התרחקתי קצת יותר מהרגיל כי לא טסתי זמן רב והרגשתי חלוד. אבל כן , היום כבר תופס מרווחי בטיחות כמו שצריך.
בקשר להיגוי עם החלק העליון ולא עם כל הגוף - ראיתי את הבעיה הזאת בפעם הראשונה בוידאו ותיקנתי את זה כבר בטיסה שלאחר מכן. ועכשיו אני רואה שהצלחתי להרוס את זה מחדש ולחזור לסורי. מעצבן לראות את זה בוידאו כי אלה דברים שלא מרגישים שעושים בזמן טיסה.

סירטון  חמוד  מאד  איך  מעלים  את  הגלשן  חזרה ?
גם  אני  לא  מסכים  להערות  של  אדריאן  המרווח  ביטחון  מצוין שמור  עליו ,  חלודה  מורגשת  אתה  לא  מרגיש  חופשי  זה  עניין  של  נסיון ,  כשחסר  נסיון  שומרים  מרווח  ביטחון כך  צריך  מזדהה לגמרי  עם  ההרגשה וזוכר  גם  את  הסינק  הקרוב  לרכס שכמעט שתל  אותי  שם  פעם  אחת .

בעניין  ניהוג גוף  הרגליים  מעט מתנגדות  לפניה זרוק  רגליים  לכיוון  הפניה  לפני  תנועת  הגוף , חוץ  מזה  זמן אויר  אין  שום קיצורי  דרך חוץ  מזה  .

ולסיכום שאלה :

בזמן  הטיסה  לו  היה  חותר  קייק  בכינרת  ממש במרחק  אפס  ממך  היית  מזהה  אותו  מהאויר ?
בכל  מקרה ההוא  מאתמול  לא זיהה  אותי  מעניין מי  זה  היה .... ;D
לא  נורא  ביום שני שידור  חוזר ....