עופר יפה שאתה מודה לאנשים שעזרו לך,זה חשוב וגם חברי,אם היית מספיק אחראי,כי בכל זאת אתה לוקח את האוצר של איזו משפחה שם אם שכחת ולא הולך לטייל ברכס בנתניה שם אתה מכיר כל פינה ברכס ושם לא תופתע כך.
היית יכול לפחות לחשוב שאולי ,כמובן רק אולי יש סיכוי שההמראה שלך היא מעבר למיגבלות היית מתדרך שני חברים שלך שאתה סומך עליהם שיעשו מה שאתה מבקש במיקרה שייקרה מיקרה א,ב,או ג אבל אתה יוצא ואח"כ גם מצפה שלא יילחצו מההמראה חסרת האחריות הזו,ועוד מדבר על הנזקים בציוד.
אין לי שום דבר אישי נגדך ואני מעריך אותך כאיש מיקצוע אבל לא אשכך איך יום אחד בזיכרון צרחת על מישהו שבא לעזור לך במשיכת ברקסים ולא עשה את הפעולה בצורה טובה,מאז הבנתי שיש אנשים שאני לא אעזור להם,אבל אולי מראה ילד ששוקל 40 קג גם היה משכיח מימני את הצעקות שלך באותו יום כי הוא לא אשם שהטייס שלו חסר אחריות והטיסת כיף היתה עלולה להיגמר בביח צפת,אז תתקן את הציוד ותתחקר את עצמך,ותבין מה לא עשית נכון,ואיזו אחריות יש לך כשאתה עובד בעבודה הזו.
כל אחד מאיתנו טועה לא אחת והחוכמה היא לנסות לתחקר מה לא עשיתי נכון ואיך אוכל להינמע מטעות בפעם הבאה,ואף אחד אינו חסין,אז תודה למזל ושמישהו עזר לך למרות שהוא נילחץ כהגדרתך ואתה יכול שוב לטוס בשישי הקרוב בכיף ובראש שקט,ושאין איזה ילד בן 10 שמאושפז בגלל חוסר אחריות,וזו ההגדרה למיקרה הזה.
שבוע טוב ותיהנו מהגשם,ביום ו ניתראה בכמון או בארי עם לבן בעיניים