שלום לכל החברים !
אני מגיב לפורום אחשיו כיוון שלא הייתה לי אפשרות להיכנס לפורום עד שאמיר מליק איפס לי את הסיסמה .אז כך ,ראשית תודה לכל האנשים שעזרו בסיטואציה ,כולל אבי שאול שלדעתי לא פעל נכון ואני יסביר זאת ,וכמובן לכל האנשים הטובים שעזרו בלהוריד את המצנח מהעץ .[לא מכיר את שמותיהם ].אנו הטנדמיסטים בדרך כלל מעדיפים עזרה קרקעית במידה ויש אנשים נוספים [וזה לא קשור לתנאי הרחיפה אם במגבלה או לא ] בסיטואציה שהייתה לאחר שהתנתקתי מהעמדה לגובה של כ-3 מטר וירדתי לעמדה כעבור מ"ס שניות ,אני כבר החלטתי שאני לא יוצא לטיסה ,אבל אפשר גם למנוע דברים בצורה שקולה .מה עבר לי בראש ! ללכת מ"ס צעדים קדימה בעזרת האנשים שניגשו לעזור ,לתת שני ברקסים ולהפיל את המצנח .ואני רוצה לציין שוב כי המטרה הייתה לבטל המראה .כניסה ללחץ יכולה להביא למצב קיצוני יותר ולנזק רב ,כמו לדוגמא למשוך את הברקס השמאלי בלבד ולא דרך הידית אלה למשוך בחוט כמו סכין גילוח.ואז חצי משיכה בצד אחד ולא משיכה עד הסוף מביא אותי לריחוף נוסף עם פניה חדה ימינה [ וזאת באמת בעיה אחשיו ] .ולכן אני חושב שהדרך שלי הייתה הנכונה יותר .ולכן צעקתי לעבר אבי שיעזוב את הברקס ושיחזיק את הנוסע כיוון שחצי משיכה זה הדבר המסוכן ביותר במצב זה .,וביחד להתקדם 5 צעדים ,ומפילים את המצנח .במשבים שהגיעו ל30 קמש אדם אחד או שניים שהיו נשמעים לי היה חוסך הכל .אחשיו יקומו הכחמים ויומרו שהכל היה נחסך אילו לא הייתי טס בתנאים אילו .אז [הייתה לי טיסה לפני טיסה זו ,עם אותם התנאים ,ולא ראיתי סיבה מיוחדת לא לטוס .מה שכן במידה והטרימר היה פתוח למחצה הייתי כן חודר ויוצא .מקוה שיש תיעוד של המצב ,וכך נוכל ללמוד מהסיטואציה .ושוב תודה לכל העוזרים .
עופר .