צחי ההבדל בינך לבין הטייפ של האנשים שאני מדבר עליהם, הוא שמים וארץ.
וככל שמקצינים את ההתנגדות אני מקצין את הקונספט כדי לנער ולהגיד "הלו, אתם מדברים על בטיחות אבל נמנעים מללמוד איך בולמים בלימת חירום כי זה עושה לכם בחילה וגומר את הברקסים".
זה נכון שאת רוב התגובות שלי אני כותב על סף התקף לב, אבל לא כי יורדים עליי - אף אחד לא יכול לקחת לי את מה שאני יודע לעשות ולהעליב אותי.. אני באטרף כי הרוב לא מבינים כמה הגישה שגויה וכמה היא מסוכנת.
מה, מתי יהיה זה בסדר להשתמש בדוגמאות שכולם זוכרים ורוטטים מעצב כשחושבים על הבנאדם שבמותו ציווה על כולנו לפתוח את העיניים, כל אחד בכיוון שלו?
אני זוכר את התסכול שלי כשצפיתי בוידאו, כואב איתו ופוחד איתו עד הרצפה, ואני לא יכול להגיד שהייתי קרוב אליו כמו הרבה אחרים פה, אבל קרוב מספיק בשביל לקבל כדור של עצב בגרון מדי פעם.
אז מה, לא למדנו כלום?
אני יודע שאני צריך לעבוד על ריסון עצמי וניהול סיכונים, ואת המכונה אני ממשיך ללמוד כי אין סוף.
יש פה חבר'ה שבניהול סיכונים לא רואים אותי ממטר והלוואי עליי להיות ככה, אבל הם צריכים ללמוד לתפעל את המכונה ברמה בסיסית ולשאוף לשלמות ולא לבינוניות.
כל אחד צריך לחשוב מה חסר לו כדי להיות בטיחותי ולעבוד על זה!
ולא להתנגד!
ואם צריך לנער, אנער.
אם צריך להעליב, אעליב.
העיקר שיעבור המסר וכולנו נבין שבטיחות מורכבת מניהול סיכונים ומיכולות טיסה, כי אין פה ABS.
אז יאללה, תובלה, אקרו או חד אופן - תבינו את המסר ותפסיקו להתנגד לבלימות חירום. בבקשה.