כתב נושא: הטיול שלי לסין, קצת אקרו לנשמה והמון חוויות.  (נקרא 1819 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק עמרי בנדטי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • מה תודה? תתלבשי!
    • דוא
בסוף 2012 הוזמנתי ע"י הסינים, יחד עם 9 טייסים אירופאים לבצע מופע אקרו מעל כמה מאות אלפי צופים...
היינו סופר סטארים לשבוע.
אם תסתכלו ממש טוב, אולי תמצאו שם SAT, או שזה אוטורוטציה.. ערס. 
מי שצופה באיכות נמוכה ובלי סאונד - אבא שלו גמד.

China Acro Show 2012

מנותק mikiweiss

• פורום גלישה אוירית
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
הסרט מרגש ובעיקר מסקרן, אבל מלווה אותו כל הזמן תחושת פספוס, בגלל התזזיתיות. אתה מראה הרבה, אבל בעצם לא מראה כלום, חוץ מאווירה, או אם מדובר בסין = אוויר-רע. כנראה שהכל עף לך בקצב האקרובטיקה שלך (שאפו באמת), רק שלחלק מאיתנו, המוח עובד קצת לאט... אה כן, ואבא שלי באמת גמד, אבל גמד מת...

מנותק gider

• הגעתי לאוסטרליה
סרטון מעולה כרגיל ! מיקי הקצב וה"פסט-מו" הזה זה ג'אנר..לא לכולם זה בא טוב בעין ,אבל זאת היתה כוונת המשורר/עורך ,ולפעמים מתאים לדעתי

מנותק יובל ענבר

• הגעתי לאוסטרליה
בנדטי,
תהפוך את הסרט לזמין לניידים/טאבלט...
לא מצליך לראות.
יובל ענבר

מנותק mikiweiss

• פורום גלישה אוירית
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
הבנתי ואני מדבר נגד הז'אנר. זה שיש לסרטונים כאלה כותרת (ז'אנר) לא הופך אותם לנכונים לדעתי. דווקא העין המקצועית (או "התעופתית") חיפשה לאורך כל הסרט להבין משהו, ללמוד את התרגילים, לראות מה האחרים עשו (חסרים מאוד צילומים מהקרקע), ולא קיבלה כלום. זה כאילו העורך הכניס הכל לפוד פרוססור, שפך החוצה, ועכשיו עלי לזהות איזה מאכלים יש בדייסה הזאת. אז מגלים שאריות של טעם וריח והולכים לאיבוד. העיקר הז'אנר.

מנותק יובל - נשרק'ה..... נשר מצנחי רחיפה

• הגעתי לאוסטרליה
  • הדרך לעמדה רצופה כוונות להגיע
    • דוא
מיקי, אני מסכים איתך.
בעצם כדאי שאראה את הסרט...

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
מעולה.
עכשיו אני צריך אקמול - אני זקן מדי לקצב הזה...

מנותק gider

• הגעתי לאוסטרליה
מיקי אולי הסופר רצה להציג אווירה ולא טיסה ? חוץ מזה זכותך לא לאהוב את המילקשיק .. כל אחד והטעם+קצב שלו

מנותק mikiweiss

• פורום גלישה אוירית
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
טוב, זאת הסיבה שיש פורומים. אנשים מביעים את דעתם והיוצרים יכולים אולי ללמוד גם מהביקורת. הדבר הטפשי ביותר זה לתקוף את הביקורת ולנסות להסביר לה שהיא לא מבינה. הרי המבקרים הם גם הצופים. יכול להיות שאני כבר לא קהל היעד, אבל אני קהל. יכול להיות שהפכתי לזקן נרגן המתאונן על דור צעיר ושטוח שחי בין האייפוד לאייפון ומסמס בקיצורים ובשגיאות וגאה בשפתו הדלה. אולי הסרט הזה מתאים לשטחיות. אני שייך לדור או אולי לסוג של בני אדם המחפשים גם תוכן, וככל שיהיה עמוק יותר, עדיף.
ועוד לעניין הסרט: סתם כנסיון, אני בטוח שמחומרי הגלם העשירים ניתן להפיק משהו שייתן לנו יותר מאוטובוסים מבחוץ ומבפנים, ורפרוף על פני המרחפים שממש סיקרנו אותי ולא זכיתי להכירם. משהו שישתף אותנו במסע.

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
סרטון שאמור לפנות לקהל "שבוי" (קהל הטייסים למשל) יכול להיות ארוך -אפילו 10 דקות.
סרטון שמיועד לכולם,כולל חברים של הטייס וסתם צופים מזדמנים,אסור שיהיה ארוך 4 עד שש דקות לכל היותר.
בזמן קצוב ,להכניס תוכן,קשה. להכניס קצב אפשר.
זה מה שראינו ,עלינו זה קצת גדול (עלי ועל התולעים שלי),לקהל היעד  -מי יודע?

מנותק עמרי בנדטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • מה תודה? תתלבשי!
    • דוא
חברה לגבי הקצב והביקורת - אין לי אפשרות לקלוע לראש של כולם.
אם זה היה תלוי בי הייתי מקריין את כל הסרט ומקרין אותו בקצב איטי שמאפשר הסברים..

אבל בעידן ה ADHD לאף אחד אין סבלנות כולל לי, לראות סרטונים כאלה לכל אורכם ולכן רציתי משהו שלא ישעמם אף אחד וירתק אותם למסך. לי ולשאר הטייסים - הסרט משמש קקטליסט לזכרונות וזה מספיק לנו.
ליתר הקהל הרחב זה משמש כטיזר ומסקרן. אם כבר 10 אנשים שאני מכיר הלכו לראות את שאר הסרטונים שלי ביוטיוב, אפילו שהם יודעים שאני עורך כבר שנתיים, ופתאום רואים סרטון של 5 דקות שהוא נטו טיסה ומתעניינים - עשיתי את שלי.
והערוץ שלי יושב על 630,000 משהו צפיות, אני מפיץ את התורה שלי ("אקשן זה כיף, לכו תהנו") ונהנה.  hug

האוירובטיקה תפסה חלקיק מהסרט כי המטרה היא לא הדרכת אקרו אלא אקשן טהור לעיניים ולהדליק אוכלוסייה שאינה שבויה על אקרו ועל החוויה שעברתי, וכאמור זה שער כניסה לערוץ שלי ולשאר הדברים שיש שם, שאם היו נערכים בצורה ארוכה - לא היו נחשפים לעולם.

נקודה אחרונה - סרט ארוך = המון שעות עבודה. זה לקח בסביבות ה - 15 שעות עריכה ויכול להיות שאני ממעיט אפילו.
יש גבול לכמה אני יכול להשקיע, וכמה מוכן להשקיע מהזמן שלי כשאני חוזר מהעבודה ב 8-10 בלילה ובסופש אני רוצה לעוף.

אני מבטיח להעלות RUN מלא בשביל שתוכל להבין מה הלך שם, בינתיים (מיקי) אתה מוזמן להכנס לערוץ שלי ולצפות - יש שם אפילו סרטונים שלמים בלי מוסיקה אלא רק "בלוג" של תהליך האימונים שלי ואפילו כמה קטעים עם הסברים למתרחש (אלו הסרטים שאני הכי אוהב, אבל מקבלים את כמות הצפיות הנמוכה ביותר).

שבת שלום מאדר פאקרס!  hug  :)

דוגמא:
Acro Practice run 8.8.2012 Omri Bendety
« עריכה אחרונה: December 28, 2012, 02:15:44 pm על ידי עמרי בנדטי »