חברה לגבי הקצב והביקורת - אין לי אפשרות לקלוע לראש של כולם.
אם זה היה תלוי בי הייתי מקריין את כל הסרט ומקרין אותו בקצב איטי שמאפשר הסברים..
אבל בעידן ה ADHD לאף אחד אין סבלנות כולל לי, לראות סרטונים כאלה לכל אורכם ולכן רציתי משהו שלא ישעמם אף אחד וירתק אותם למסך. לי ולשאר הטייסים - הסרט משמש קקטליסט לזכרונות וזה מספיק לנו.
ליתר הקהל הרחב זה משמש כטיזר ומסקרן. אם כבר 10 אנשים שאני מכיר הלכו לראות את שאר הסרטונים שלי ביוטיוב, אפילו שהם יודעים שאני עורך כבר שנתיים, ופתאום רואים סרטון של 5 דקות שהוא נטו טיסה ומתעניינים - עשיתי את שלי.
והערוץ שלי יושב על 630,000 משהו צפיות, אני מפיץ את התורה שלי ("אקשן זה כיף, לכו תהנו") ונהנה.

האוירובטיקה תפסה חלקיק מהסרט כי המטרה היא לא הדרכת אקרו אלא אקשן טהור לעיניים ולהדליק אוכלוסייה שאינה שבויה על אקרו ועל החוויה שעברתי, וכאמור זה שער כניסה לערוץ שלי ולשאר הדברים שיש שם, שאם היו נערכים בצורה ארוכה - לא היו נחשפים לעולם.
נקודה אחרונה - סרט ארוך = המון שעות עבודה. זה לקח בסביבות ה - 15 שעות עריכה ויכול להיות שאני ממעיט אפילו.
יש גבול לכמה אני יכול להשקיע, וכמה מוכן להשקיע מהזמן שלי כשאני חוזר מהעבודה ב 8-10 בלילה ובסופש אני רוצה לעוף.
אני מבטיח להעלות RUN מלא בשביל שתוכל להבין מה הלך שם, בינתיים (מיקי) אתה מוזמן להכנס לערוץ שלי ולצפות - יש שם אפילו סרטונים שלמים בלי מוסיקה אלא רק "בלוג" של תהליך האימונים שלי ואפילו כמה קטעים עם הסברים למתרחש (אלו הסרטים שאני הכי אוהב, אבל מקבלים את כמות הצפיות הנמוכה ביותר).
שבת שלום מאדר פאקרס!

דוגמא:
Acro Practice run 8.8.2012 Omri Bendety