אותה שיטה רק בעשירית יעילות

ניסיתי ללכת על בטוח ולא לוותר על טרמיקות גם במחיר של "אירוך" הדרך בהרבה (שזה מן הסתם לא נכון לעשות תמיד)
גיא (המניאק) לא ירד כל הטיסה מאיזור ה1000 ! בזמן שחגי ואני נלחמנו בגבהים נמוכים על אפסים רוב הדרך .
פעם הבאה שאתה חולף מעל גיא בזמן שהוא נחות , תעשה טובה צלם !!!

בלג הראשון בחרתי בנתיב מזרחי יותר , ואחרי שעברתי את הבריכות שלא נתנו הרבה הימרתי על שדה שקוע עם צד מוצל ,שהגעתי אליו ב500 בערך ,ואחרי כמעט עשר דקות מתישות הצלחתי להתאושש ל900 ואז לשפר למרגלות הצפון מערביים של גבעת המורה לטרמיקה ה"נורמאלית"
בדרך לצומת יזראל תדלקתי בטרמיקה שבעיקר סחפה אותי ועזרה לי לשמור על הגובה , ודיווח של עודד על טרמיקה בטרנפוינט הוסיפה לי לבטחון (תודה!) בגלייד הנמוך לכיוון .
משם נסחפתי איתה עם המון סבלנות בדשדושים עד לאתר הסקי המדומה שם היא התעוררה לחיים
אחרי שעברתי את חגי לכיוון מולדת קלטתי 2 ציפורים כחצי ק"מ צפונית אלי , וטירמלנו ביחד כשאני מצליח לשמור על הטיה מקבילה מספר סיבובים מעל אחת מהן באותה המהירות, זה היה פשוט מדליק !
אחרי מולדת לא היה לי מספיק גובה וביטחון לטוס לכיוון הלי סייד של גבעת המורה , אז העדפתי להמר על מעקף מצפון ונחיתה בגזית .
וההימור עבד

היתה ליגה מעולה ,תוך הכרת איזור חדש ומדליק (צומת יזראל), ומלחמת התשה מול הטרמיקות החלשות
תודה על הפירגון