אגב (וזו לא חוכמה גדולה

) אני מסכים לגמרי עם איתי, זה לא ש"אוויר טרמלי זיקר לו את המצנח"- הוא זיקר אותו וזיהה את ירידת הלחץ בברקס כקריסה (מסביר את משיכת הברקס הנגדי)
קבלו עוד סרטון בדיוק עם אותה הטעות
סחרור לפרשוטלמי שיש לו פלשבקים מהסרטון של יורם ז"ל - בדיוק אותה הטעות שהתחילה את רצף האירועים....
עוד הערה חשובה לסרטון- הקריין ממליץ ומדגיש שם במצב דיפ סטול שנוצר להרים ידיים. זה נכון- במקרה הספציפי, ובעוד הרבה מקרים, אבל חשוב לא להתקע רק עם הפקודה הזאת בראש, כי יש מצבים שזה הדבר הכי גרוע לעשות. (שוב יורם...)
את כל הדברים האלו קחו למקום חיובי, תעשו SIV, תכירו את נקודת הספין, תכירו את ההרגשה, תראו כמה שהדברים ניהיים ברורים ולא מסובכים כשמכירים ומתרגלים אותם.
מי שכל מה שכתבתי, המושגים והסרטונים למלעלה נראים לו כמו "סלט אחד גדול של בלאגן ומצבים מסובכים שאין לי מושג בהם" ושיותר נוח לו להתחמק מהם ולקוות שהוא פשוט לא יגיע אליהם, או שהם לא יגיעו אליו, שישאל את עצמו למה, ויבין שאלו דברים שכל מי שטס בטרמיקות צריך לדעת.
אני אישית קיבלתי את ההחלטה לעשות SIV אחרי המקרה של דני.... כל מי שבסופש הקרוב הולך לטוס בתבור ולא עשה קורס (ויש המון כאלו) שיתפוס את הראש וישאל את עצמו מה לעזאזל הוא עושה?
אני יודע שאני לא הבן אדם ש"ראוי" להטיף על בטיחות, ואני יודע שאני מותח את הגבולות מכיוונים אחרים, אבל זה מה שאני מרגיש וחושב גם אם קצת נסחפתי.