ניר, אם אתה מדבר על הטיסה ביום שישי, המגבלות שלי חלות על ההמראה, ועליה בלבד. בניגוד למצנחים שטסים רוורס מאד בקלות, הגלשן יכול לחדור רוח הרבה יותר חזקה ממה שאני אמורה לשמור עליו במגבלות ההמראה. הכלים שלנו שונים בתכלית, מה לעשות.
כשאני המראתי הרוח היתה עמוק בתוך המגבלות שלי. בניגוד להרבה אנשים, אני מבלה הרבה מאד זמן על קצה הרכס עם מד הרוח, לומדת את המבנה של האוויר, של הסייקלים, מודדת זמנים ולא רק מהירות רוח.
אני הפחדנית השמרנית הכי גדולה והכי קולנית בעמדה שמבטלת המראות על כל שטות שלא מוצאת חן בעיני, החל מאנשים שמזיי*** לי בשכל לפני ההמראה ולא נותנים לי להתרכז ועד מצנחים שמסתובבים באוויר ונראים כאילו אין להם מושג מה הם עושים.
אני לא מבינה, אם כולכם אומרים שהתאונה לא היתה בגלל הרוח, אז למה אתם ממשיכים לדבר על הרוח ולא על העובדה שבן אדם (לא חניך!! הוא לא חניך!!) שקיבל לפי מה שהבנתי רשות להטיס טנדם (?!) עושה אירוע בטיחותי אחד אחרי השני במהלך הטיסות ואף אחד לא שם עליו עין, לא אומר לו להרגיע, ולא מתייחס לעובדות האלה ב"תחקור" שאתם עושים פה. אנשים שבכלל לא היו במקום מעלים תיאוריות ורעיונות מדמיונם הפורה, ואנשים שכן היו במקום ממשיכים להתווכח על הרוח במקום על המעשים שקדמו לתאונה.
אחריות אישית תבוא רק עם לחץ חברתי ללקיחת אחריות כזו. אם כולכם תחכו שמישהו יקח אחריות אישית יהיה לנו הגלשנים הרבה יותר מקום לטוס בשמיים, בקצב שאתם מדלדלים את הנוכחות שלכם.